.

Cod COR tehnician calificare gestiune competente


Cod COR tehnician calificare gestiune competente

Cod COR: tehnician calificare gestiune competente

Cod COR: 333310 - tehnician calificare gestiune competente


Meseria de tehnician calificare gestiune competente face parte din grupa de baza: 3333 Agenti de recrutare si contractori.

Istoria meseriei de tehnician calificare gestiune competente

Meseria de tehnician calificat in gestiunea competentelor a aparut in anii '90, ca raspuns la nevoia de a oferi angajatilor oportunitati de a-si dezvolta competentele si abilitatile necesare pentru a face fata provocarilor din mediul de lucru. Acest tip de meserie se concentreaza pe identificarea, evaluarea si dezvoltarea competentelor individuale si a abilitatilor necesare pentru a face fata provocarilor din mediul de lucru. Tehnicienii calificati in gestiunea competentelor lucreaza cu angajatii pentru a identifica si dezvolta competentele necesare pentru a face fata provocarilor din mediul de lucru. Acestia ofera suport si consiliere angajatilor pentru a-si dezvolta competentele si abilitatile necesare pentru a face fata provocarilor din mediul de lucru. De asemenea, tehnicienii calificati in gestiunea competentelor ofera suport si consiliere angajatilor pentru a-si dezvolta abilitatile si competentele necesare pentru a face fata provocarilor din mediul de lucru.

Model fisa de post: tehnician calificare gestiune competente

Fisa de post pentru meseria de tehnician calificare gestiune competente


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: tehnician calificare gestiune competente, cod COR 333310


Grupa de baza: 3333 Agenti de recrutare si contractori

Titlul postului: Tehnician calificare gestiune competente

Descrierea postului:

Tehnicianul calificare gestiune competente este responsabil pentru dezvoltarea si implementarea programelor de formare si dezvoltare a competentelor pentru angajatii unei organizatii. Acesta lucreaza in stransa colaborare cu departamentele de resurse umane si de management pentru a identifica nevoile de formare si dezvoltare a competentelor si pentru a crea programe de formare personalizate pentru a satisface aceste nevoi.

Responsabilitati:

- Identificarea nevoilor de formare si dezvoltare a competentelor pentru angajati
- Dezvoltarea si implementarea programelor de formare personalizate pentru a satisface nevoile identificate
- Evaluarea eficacitatii programelor de formare si dezvoltare a competentelor
- Colaborarea cu departamentele de resurse umane si de management pentru a asigura alinierea programelor de formare cu obiectivele organizatiei
- Monitorizarea si raportarea progresului angajatilor in ceea ce priveste dezvoltarea competentelor
- Asigurarea respectarii standardelor si reglementarilor legale in ceea ce priveste formarea si dezvoltarea competentelor

Cerinte:

- Experienta anterioara in dezvoltarea si implementarea programelor de formare si dezvoltare a competentelor
- Cunostinte solide in domeniul resurselor umane si al managementului
- Abilitati excelente de comunicare si prezentare
- Capacitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si de a gestiona mai multe proiecte simultan
- Diploma de studii superioare intr-un domeniu relevant

Beneficii:

- Pachet salarial atractiv
- Oportunitati de dezvoltare profesionala si personala
- Mediu de lucru dinamic si stimulant
- Beneficii suplimentare, cum ar fi asigurare medicala si de viata, tichete de masa, abonament la sala de sport etc.

  • 3

    Grupa Majora 3

    Tehnicieni si alti specialisti din domeniul tehnic

    Tehnicienii si alti specialisti din domeniul tehnic indeplinesc de obicei sarcinile tehnice si pe cele similare legate de activitatea de cercetare si de aplicarea conceptelor stiintifice sau artistice si a metodelor operationale, precum si de reglementarile guvernamentale ori de afaceri.

  • 33

    Subgrupa Majora 33

    Specialisti in servicii administrative si asimilati

    Specialistii din servicii administrative si asimilatii indeplinesc de obicei sarcini tehnice legate de aplicarea practica a cunostintelor privind contabilitatea financiara si a problemelor de tranzactie, calcule matematice, dezvoltarea resurselor umane, vanzarea si cumpararea de instrumente financiare, sarcini specializate de secretariat, indeplinirea si aplicarea normelor (regulilor) guvernamentale specifice. De asemenea, sunt inclusi lucratorii care furnizeaza servicii de afaceri, cum ar fi servicii de vamuire, planificarea de conferinte, servicii de plasare a fortei de munca, cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare sau de marfuri cu ridicata si care actioneaza ca agenti pentru atleti si artisti.

  • 333

    Grupa Minora 333

    Agenti de servicii comerciale

    Agentii de servicii comerciale stabilesc contacte pentru a vinde diverse servicii comerciale, cum ar fi spatiul de publicitate in mass-media, desfasoara activitati vamale pentru a se asigura ca documentele necesare sunt in ordine, informeaza persoanele in cautarea unui loc de munca despre locurile de munca vacante, realizeaza activitati de mediere intre lucrator si angajator, aranjeaza contracte pentru atletii de performanta, animatori si artisti, precum si pentru publicarea de carti, productia de piese de teatru sau inregistrarea, interpretarea si vanzarea de muzica, planifica si organizeaza conferinte si evenimente similare.

  • COR

    Grupa de baza 3333 Agenti de recrutare si contractori

    Agentii de recrutare si contractorii informeaza si mediaza persoanele in cautarea unui loc de munca despre locurile de munca vacante, gasesc lucratori pentru angajatori si recruteaza forta de munca pentru anumite proiecte, la cererea angajatorilor si a altor organizatii, inclusiv institutii guvernamentale, sau ajuta persoanele in cautarea unui loc de munca sa isi gaseasca un loc de munca, pentru un comision.

  • COD

    COD COR 333310 - tehnician calificare gestiune competente