.

Cod COR AMC-ist


Cod COR AMC-ist

Cod COR: AMC-ist

Cod COR: 731101 - AMC-ist


Meseria de AMC-ist face parte din grupa de baza: 7311 Muncitori calificati in fabricarea/repararea instrumentelor si aparatelor de precizie.

Istoria meseriei de AMC-ist

Meseria de AMC-ist (Analist de Management Consultant) a luat nastere in anii '90, ca urmare a nevoii de a oferi servicii de consultanta in management si de a oferi solutii de afaceri pentru companii. Acestia sunt angajati de companii pentru a oferi consultanta in management si pentru a oferi solutii de afaceri. Acestia lucreaza cu managementul pentru a identifica problemele si pentru a oferi solutii de afaceri. De asemenea, ei ofera sfaturi si recomandari pentru a imbunatati performanta companiei. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru a ajuta companiile sa se adapteze la schimbarile din mediul de afaceri si sa se pregateasca pentru viitor.

Model fisa de post: AMC-ist

Fisa de post pentru meseria de AMC-ist


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: AMC-ist, cod COR 731101


Grupa de baza: 7311 Muncitori calificati in fabricarea/repararea instrumentelor si aparatelor de precizie

Nume post: AMC-ist

Descrierea postului:

AMC-istul este responsabil pentru asigurarea unui nivel adecvat de intretinere si reparare a echipamentelor si instalatiilor din cadrul companiei. Acesta trebuie sa efectueze verificari periodice si sa efectueze reparatii si intretinere la echipamentele si instalatiile din cadrul companiei.

Responsabilitati:

Efectueaza verificari periodice si intretinere la echipamentele si instalatiile din cadrul companiei.

Identifica si rezolva problemele tehnice si de intretinere ale echipamentelor si instalatiilor.

Monitorizeaza si imbunatateste performanta echipamentelor si instalatiilor.

Asigura documentarea tuturor lucrarilor efectuate si a materialelor folosite.

Asigura respectarea tuturor procedurilor si regulilor de siguranta.

Asigura respectarea tuturor standardelor de calitate si de mediu.

Asigura suport tehnic pentru alte departamente.

Efectueaza alte sarcini conexe, atunci cand este necesar.

Cerinte:

Diploma de absolvire a unei scoli tehnice sau a unei universita

 • 7

  Grupa Majora 7

  Muncitori calificati si asimilati

  Muncitorii calificati si asimilatii acestora aplica cunostinte si competente specifice in domenii privind construirea si intretinerea cladirilor, ridicarea structurilor metalice, reglarea masinilor-unelte sau fabricarea, montarea, intretinerea si repararea utilajelor, echipamentelor ori uneltelor, executarea lucrarilor specifice de imprimare si producere sau procesare a produselor alimentare, textile, din lemn, metal ori a altor articole, inclusiv a obiectelor de artizanat. Lucrarile sunt executate manual sau cu ajutorul unor unelte cu actionare manuala si al altor tipuri de unelte, care sunt folosite pentru a reduce cantitatea de efort fizic si timpul necesar pentru sarcini specifice, precum si pentru imbunatatirea calitatii produselor. Sarcinile efectuate necesita o intelegere a tuturor etapelor procesului de productie, a materialelor si uneltelor folosite, precum si a naturii si scopului produsului final.

 • 73

  Subgrupa Majora 73

  Muncitori calificati in domeniul produselor manufacturiere si muncitori tipografi

  Muncitorii calificati in domeniul produselor manufacturiere si muncitorii tipografi se ocupa cu fabricarea si repararea instrumentelor de precizie, instrumentelor muzicale, articolelor diverse, cum ar fi bijuterii sau alte articole din metale pretioase, obiecte de ceramica, vase din portelan si sticla, precum si obiecte de artizanat facute din lemn sau materiale textile, piele ori materiale similare, lucrari de tipografie si legatorie. Lucrarile sunt realizate manual sau cu ajutorul uneltelor cu actionare manuala ori de alta natura care sunt folosite pentru a reduce cantitatea de efort fizic si timpul necesar pentru sarcini specifice, precum si pentru imbunatatirea calitatii produselor.

 • 731

  Grupa Minora 731

  Muncitori calificati in domeniul produselor manufacturiere

  Muncitorii calificati in domeniul produselor manufacturiere imbina aptitudinile artistice si manuale pentru proiectarea, confectionarea, repararea, ajustarea, reglarea, intretinerea si ornamentarea instrumentelor de precizie, instrumentelor muzicale, bijuteriilor si a altor articole din metale pretioase, precum si a obiectelor din ceramica si portelan. Acestia aplica tehnici traditionale si/sau tehnici recent dezvoltate pentru sculptarea, modelarea, asamblarea, impletirea si ornamentarea diverselor articole din sticla, ceramica, materiale textile, paie, piatra, lemn si articolelor din piele.

 • COR

  Grupa de baza 7311 Muncitori calificati in fabricarea/repararea instrumentelor si aparatelor de precizie

  Muncitorii calificati in fabricarea/repararea instrumentelor si aparatelor de precizie confectioneaza, calibreaza, repara, intretin, regleaza si monteaza ceasuri de mana mecanice, pendule, instrumente si echipamente de precizie nautice, meteorologice, optice, ortopedice si, de asemenea, se ocupa cu reglarea acestora pentru o functionare corecta.

 • COD

  COD COR 731101 - AMC-ist