.

Cod COR agent evidenta si plata a ajutorului de somaj


Cod COR agent evidenta si plata a ajutorului de somaj

Cod COR: agent evidenta si plata a ajutorului de somaj

Cod COR: 333303 - agent evidenta si plata a ajutorului de somaj


Meseria de agent evidenta si plata a ajutorului de somaj face parte din grupa de baza: 3333 Agenti de recrutare si contractori.

Istoria meseriei de agent evidenta si plata a ajutorului de somaj

Agentul de evidenta si plata a ajutorului de somaj este un profesionist care se ocupa de administrarea si gestionarea fondurilor de ajutor de somaj. Acestia sunt responsabili de verificarea si procesarea dosarelor de ajutor de somaj, precum si de asigurarea ca fondurile sunt distribuite corect si la timp. Agentii de evidenta si plata a ajutorului de somaj au existat de mai multe decenii, incepand cu anii 1950. In acea perioada, acestia au fost responsabili de verificarea dosarelor de ajutor de somaj si de asigurarea ca fondurile erau distribuite corect si la timp. In anii 1980, agentii de evidenta si plata a ajutorului de somaj au inceput sa se ocupe si de administrarea fondurilor de ajutor de somaj, precum si de asigurarea ca acestea sunt distribuite corect si la timp. In prezent, agentii de evidenta si plata a ajutorului de somaj sunt responsabili de verificarea dosarelor de ajutor de somaj, precum si de administrarea si gestionarea fondurilor de ajutor de somaj.

Model fisa de post: agent evidenta si plata a ajutorului de somaj

Fisa de post pentru meseria de agent evidenta si plata a ajutorului de somaj


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: agent evidenta si plata a ajutorului de somaj, cod COR 333303


Grupa de baza: 3333 Agenti de recrutare si contractori

Titlul postului: Agent evidenta si plata a ajutorului de somaj

Descrierea postului:

Agentul de evidenta si plata a ajutorului de somaj este responsabil pentru gestionarea si monitorizarea ajutorului de somaj acordat de stat. Acesta trebuie sa se asigure ca toti beneficiarii primesc ajutorul la timp si in conformitate cu regulile si reglementarile in vigoare.

Responsabilitati:

- Verificarea eligibilitatii beneficiarilor pentru ajutorul de somaj
- nregistrarea si actualizarea datelor beneficiarilor in sistemul de evidenta
- Monitorizarea platilor si asigurarea ca acestea sunt efectuate la timp si in conformitate cu regulile si reglementarile in vigoare
- Raspunsul la intrebarile si solicitarile beneficiarilor referitoare la ajutorul de somaj
- Colaborarea cu alte departamente si institutii pentru a asigura o gestionare eficienta a ajutorului de somaj
- ntocmirea rapoartelor si a documentelor necesare pentru raportarea activitatii

Cerinte:

- Studii superioare in domeniul economic sau experienta relevanta in domeniu
- Cunostinte solide de legislatia privind ajutorul de somaj
- Abilitati excelente de comunicare si relationare cu clientii
- Capacitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si de a gestiona mai multe sarcini simultan
- Abilitati bune de organizare si planificare
- Cunostinte avansate de operare PC si de utilizare a programelor de evidenta si plata

Beneficii:

- Pachet salarial atractiv
- Oportunitati de dezvoltare profesionala si personala
- Mediu de lucru placut si dinamic
- Asigurare medicala privata
- Tichete de masa

Acestea sunt principalele responsabilitati si cerinte pentru postul de agent de evidenta si plata a ajutorului de somaj. Candidatii interesati trebuie sa aiba cunostinte solide de legislatia privind ajutorul de somaj si sa fie capabili sa lucreze intr-un mediu dinamic si sa gestioneze mai multe sarcini simultan. n plus, compania ofera un pachet salarial atractiv si oportunitati de dezvoltare profesionala si personala.

 • 3

  Grupa Majora 3

  Tehnicieni si alti specialisti din domeniul tehnic

  Tehnicienii si alti specialisti din domeniul tehnic indeplinesc de obicei sarcinile tehnice si pe cele similare legate de activitatea de cercetare si de aplicarea conceptelor stiintifice sau artistice si a metodelor operationale, precum si de reglementarile guvernamentale ori de afaceri.

 • 33

  Subgrupa Majora 33

  Specialisti in servicii administrative si asimilati

  Specialistii din servicii administrative si asimilatii indeplinesc de obicei sarcini tehnice legate de aplicarea practica a cunostintelor privind contabilitatea financiara si a problemelor de tranzactie, calcule matematice, dezvoltarea resurselor umane, vanzarea si cumpararea de instrumente financiare, sarcini specializate de secretariat, indeplinirea si aplicarea normelor (regulilor) guvernamentale specifice. De asemenea, sunt inclusi lucratorii care furnizeaza servicii de afaceri, cum ar fi servicii de vamuire, planificarea de conferinte, servicii de plasare a fortei de munca, cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare sau de marfuri cu ridicata si care actioneaza ca agenti pentru atleti si artisti.

 • 333

  Grupa Minora 333

  Agenti de servicii comerciale

  Agentii de servicii comerciale stabilesc contacte pentru a vinde diverse servicii comerciale, cum ar fi spatiul de publicitate in mass-media, desfasoara activitati vamale pentru a se asigura ca documentele necesare sunt in ordine, informeaza persoanele in cautarea unui loc de munca despre locurile de munca vacante, realizeaza activitati de mediere intre lucrator si angajator, aranjeaza contracte pentru atletii de performanta, animatori si artisti, precum si pentru publicarea de carti, productia de piese de teatru sau inregistrarea, interpretarea si vanzarea de muzica, planifica si organizeaza conferinte si evenimente similare.

 • COR

  Grupa de baza 3333 Agenti de recrutare si contractori

  Agentii de recrutare si contractorii informeaza si mediaza persoanele in cautarea unui loc de munca despre locurile de munca vacante, gasesc lucratori pentru angajatori si recruteaza forta de munca pentru anumite proiecte, la cererea angajatorilor si a altor organizatii, inclusiv institutii guvernamentale, sau ajuta persoanele in cautarea unui loc de munca sa isi gaseasca un loc de munca, pentru un comision.

 • COD

  COD COR 333303 - agent evidenta si plata a ajutorului de somaj