.

Cod COR agent repartizare a fortei de munca


Cod COR agent repartizare a fortei de munca

Cod COR: agent repartizare a fortei de munca

Cod COR: 333301 - agent repartizare a fortei de munca


Meseria de agent repartizare a fortei de munca face parte din grupa de baza: 3333 Agenti de recrutare si contractori.

Istoria meseriei de agent repartizare a fortei de munca

Agentul de repartizare a fortei de munca este un profesionist care se ocupa de asigurarea unei distributii adecvate a fortei de munca in cadrul unei organizatii. Acest lucru se poate face prin recrutarea si angajarea de noi angajati, prin reasignarea angajatilor existenti si prin asigurarea unei distributii adecvate a fortei de munca in cadrul organizatiei. Meseria de agent de repartizare a fortei de munca a existat de mai multe decenii, insa a devenit mai importanta in ultimii ani, in special in contextul schimbarilor economice si tehnologice. Agentul de repartizare a fortei de munca trebuie sa fie familiarizat cu legislatia si reglementarile in vigoare si sa fie capabil sa ia decizii rapide si eficiente in ceea ce priveste distributia fortei de munca.

Model fisa de post: agent repartizare a fortei de munca

Fisa de post pentru meseria de agent repartizare a fortei de munca


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: agent repartizare a fortei de munca, cod COR 333301


Grupa de baza: 3333 Agenti de recrutare si contractori

Titlul postului: Agent Repartizare a Fortei de Munca

Descrierea postului:

Agentul de repartizare a fortei de munca este responsabil pentru identificarea si selectarea candidatilor potriviti pentru diferite pozitii disponibile in cadrul unei companii. Acesta va lucra in stransa colaborare cu departamentele de resurse umane si cu managerii de departamente pentru a identifica nevoile de personal si pentru a gasi candidatii potriviti pentru acestea.

Responsabilitati:

- Identificarea nevoilor de personal ale companiei si colaborarea cu departamentele de resurse umane si cu managerii de departamente pentru a identifica cerintele de calificare si experienta necesare pentru diferitele pozitii disponibile.
- Publicarea anunturilor de angajare si promovarea acestora in diferite canale de recrutare.
- Identificarea si selectia candidatilor potriviti pentru diferitele pozitii disponibile prin intermediul CV-urilor primite, a interviurilor si a testelor de evaluare.
- Furnizarea de feedback candidatilor si managerilor de departamente cu privire la procesul de recrutare si selectie.
- Mentinerea bazei de date a candidatilor si a pozitiilor disponibile.
- Participarea la evenimente de recrutare si la targuri de job-uri pentru a identifica candidati potentiali.

Cerinte:

- Experienta anterioara in recrutare si selectie de personal.
- Abilitati excelente de comunicare si negociere.
- Abilitati de organizare si planificare.
- Cunostinte solide de utilizare a computerului si a programelor de recrutare si selectie.
- Capacitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si de a gestiona mai multe sarcini simultan.
- Diploma de studii superioare in domeniul resurselor umane sau o disciplina relevanta.

Beneficii:

- Pachet salarial atractiv.
- Oportunitati de dezvoltare profesionala si de avansare in cadrul companiei.
- Mediu de lucru dinamic si stimulant.
- Asigurare medicala si alte beneficii sociale.

 • 3

  Grupa Majora 3

  Tehnicieni si alti specialisti din domeniul tehnic

  Tehnicienii si alti specialisti din domeniul tehnic indeplinesc de obicei sarcinile tehnice si pe cele similare legate de activitatea de cercetare si de aplicarea conceptelor stiintifice sau artistice si a metodelor operationale, precum si de reglementarile guvernamentale ori de afaceri.

 • 33

  Subgrupa Majora 33

  Specialisti in servicii administrative si asimilati

  Specialistii din servicii administrative si asimilatii indeplinesc de obicei sarcini tehnice legate de aplicarea practica a cunostintelor privind contabilitatea financiara si a problemelor de tranzactie, calcule matematice, dezvoltarea resurselor umane, vanzarea si cumpararea de instrumente financiare, sarcini specializate de secretariat, indeplinirea si aplicarea normelor (regulilor) guvernamentale specifice. De asemenea, sunt inclusi lucratorii care furnizeaza servicii de afaceri, cum ar fi servicii de vamuire, planificarea de conferinte, servicii de plasare a fortei de munca, cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare sau de marfuri cu ridicata si care actioneaza ca agenti pentru atleti si artisti.

 • 333

  Grupa Minora 333

  Agenti de servicii comerciale

  Agentii de servicii comerciale stabilesc contacte pentru a vinde diverse servicii comerciale, cum ar fi spatiul de publicitate in mass-media, desfasoara activitati vamale pentru a se asigura ca documentele necesare sunt in ordine, informeaza persoanele in cautarea unui loc de munca despre locurile de munca vacante, realizeaza activitati de mediere intre lucrator si angajator, aranjeaza contracte pentru atletii de performanta, animatori si artisti, precum si pentru publicarea de carti, productia de piese de teatru sau inregistrarea, interpretarea si vanzarea de muzica, planifica si organizeaza conferinte si evenimente similare.

 • COR

  Grupa de baza 3333 Agenti de recrutare si contractori

  Agentii de recrutare si contractorii informeaza si mediaza persoanele in cautarea unui loc de munca despre locurile de munca vacante, gasesc lucratori pentru angajatori si recruteaza forta de munca pentru anumite proiecte, la cererea angajatorilor si a altor organizatii, inclusiv institutii guvernamentale, sau ajuta persoanele in cautarea unui loc de munca sa isi gaseasca un loc de munca, pentru un comision.

 • COD

  COD COR 333301 - agent repartizare a fortei de munca