.

Cod COR agent servicii client


Cod COR agent servicii client

Cod COR: agent servicii client

Cod COR: 333907 - agent servicii client


Meseria de agent servicii client face parte din grupa de baza: 3339 Agenti de servicii comerciale neclasificati in grupele de baza anterioare.

Istoria meseriei de agent servicii client

i Agentul de servicii clienti este o profesie relativ noua, care a aparut in urma cu aproximativ doua decenii. Acestia sunt responsabili pentru oferirea de suport si asistenta clientilor, indiferent de natura lor. Agentii de servicii clienti sunt angajati de companii pentru a raspunde la intrebarile si preocuparile clientilor, pentru a oferi informatii si pentru a rezolva problemele acestora. Acestia pot lucra in cadrul unei companii sau pot lucra ca agenti independenti. Agentii de servicii clienti sunt responsabili pentru oferirea de informatii si asistenta clientilor prin intermediul telefonului, e-mailului, chat-ului sau alte mijloace de comunicare. Acestia trebuie sa fie capabili sa inteleaga nevoile si preocuparile clientilor si sa ofere solutii adecvate. De asemenea, agentii de servicii clienti trebuie sa fie capabili sa comunice eficient si sa aiba abilitati de rezolvare a problemelor.

Model fisa de post: agent servicii client

Fisa de post pentru meseria de agent servicii client


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: agent servicii client, cod COR 333907


Grupa de baza: 3339 Agenti de servicii comerciale neclasificati in grupele de baza anterioare

Titlu post: Agent Servicii Client

Descrierea postului:

Agentul Servicii Client este responsabil pentru a oferi suport clientilor in ceea ce priveste produsele si serviciile companiei. Acesta trebuie sa fie capabil sa raspunda la intrebarile clientilor, sa ofere solutii la problemele acestora si sa ofere asistenta in procesul de achizitie a produselor sau serviciilor.

Responsabilitati:

- Raspunde la apelurile clientilor si ofera suport in ceea ce priveste produsele si serviciile companiei
- Identifica nevoile clientilor si ofera solutii adecvate
- Gestioneaza reclamatiile clientilor si ofera solutii rapide si eficiente
- nregistreaza si actualizeaza informatiile clientilor in baza de date a companiei
- Colaboreaza cu departamentele interne pentru a oferi solutii la problemele clientilor
- Participa la training-uri si sesiuni de instruire pentru a-si imbunatati abilitatile si cunostintele

Cerinte:

- Experienta anterioara intr-un rol similar este un avantaj
- Abilitati excelente de comunicare si ascultare activa
- Capacitatea de a gestiona situatii tensionate si de a oferi solutii rapide si eficiente
- Abilitati bune de organizare si gestionare a timpului
- Cunostinte bune de operare a calculatorului si a programelor de baza
- Disponibilitatea de a lucra in ture si in weekend-uri

Educatie:

- Studii medii sau superioare in domeniul relatiilor cu clientii, marketing sau o disciplina similara

Beneficii:

- Pachet salarial atractiv
- Oportunitati de dezvoltare profesionala si avansare in cadrul companiei
- Mediu de lucru placut si dinamic
- Asigurare medicala privata
- Abonament la sala de fitness

Acestea sunt principalele responsabilitati si cerinte pentru postul de Agent Servicii Client. Candidatii interesati trebuie sa aiba abilitati excelente de comunicare si sa fie capabili sa ofere solutii rapide si eficiente la problemele clientilor. De asemenea, trebuie sa fie disponibili sa lucreze in ture si in weekend-uri. n schimb, compania ofera un pachet salarial atractiv, oportunitati de dezvoltare profesionala si un mediu de lucru placut si dinamic.

 • 3

  Grupa Majora 3

  Tehnicieni si alti specialisti din domeniul tehnic

  Tehnicienii si alti specialisti din domeniul tehnic indeplinesc de obicei sarcinile tehnice si pe cele similare legate de activitatea de cercetare si de aplicarea conceptelor stiintifice sau artistice si a metodelor operationale, precum si de reglementarile guvernamentale ori de afaceri.

 • 33

  Subgrupa Majora 33

  Specialisti in servicii administrative si asimilati

  Specialistii din servicii administrative si asimilatii indeplinesc de obicei sarcini tehnice legate de aplicarea practica a cunostintelor privind contabilitatea financiara si a problemelor de tranzactie, calcule matematice, dezvoltarea resurselor umane, vanzarea si cumpararea de instrumente financiare, sarcini specializate de secretariat, indeplinirea si aplicarea normelor (regulilor) guvernamentale specifice. De asemenea, sunt inclusi lucratorii care furnizeaza servicii de afaceri, cum ar fi servicii de vamuire, planificarea de conferinte, servicii de plasare a fortei de munca, cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare sau de marfuri cu ridicata si care actioneaza ca agenti pentru atleti si artisti.

 • 333

  Grupa Minora 333

  Agenti de servicii comerciale

  Agentii de servicii comerciale stabilesc contacte pentru a vinde diverse servicii comerciale, cum ar fi spatiul de publicitate in mass-media, desfasoara activitati vamale pentru a se asigura ca documentele necesare sunt in ordine, informeaza persoanele in cautarea unui loc de munca despre locurile de munca vacante, realizeaza activitati de mediere intre lucrator si angajator, aranjeaza contracte pentru atletii de performanta, animatori si artisti, precum si pentru publicarea de carti, productia de piese de teatru sau inregistrarea, interpretarea si vanzarea de muzica, planifica si organizeaza conferinte si evenimente similare.

 • COR

  Grupa de baza 3339 Agenti de servicii comerciale neclasificati in grupele de baza anterioare

  Aceasta grupa de baza cuprinde agentii de servicii comerciale neclasificati in alta parte in grupa minora 333 - Agenti de servicii comerciale. De exemplu, grupa de baza include pe cei care stabilesc contracte de afaceri, vand servicii comerciale, cum ar fi spatiu publicitar in mass-media, aranjeaza contracte pentru atleti de performanta, animatori si artisti, pentru publicarea de carti, productia de piese de teatru sau de inregistrari, interpretari si vanzari de muzica si vanzari de proprietati si bunuri prin licitatie.

 • COD

  COD COR 333907 - agent servicii client