.

Cod COR agent transporturi interne


Cod COR agent transporturi interne

Cod COR: agent transporturi interne

Cod COR: 422109 - agent transporturi interne


Meseria de agent transporturi interne face parte din grupa de baza: 4221 Consultanti si functionari in agentiile de voiaj.

Istoria meseriei de agent transporturi interne

Agentul de transporturi interne este o profesie relativ noua, care a luat nastere in anii '90, odata cu dezvoltarea industriei de transporturi. Acestia sunt responsabili pentru coordonarea si gestionarea transporturilor interne, inclusiv a vehiculelor, a marfurilor si a persoanelor. Agentii de transporturi interne lucreaza in mod obisnuit cu companii de transport, companii de logistica si companii de transport maritim, pentru a asigura transportul marfurilor si persoanelor in mod eficient si sigur. Ei sunt responsabili pentru planificarea si coordonarea transporturilor, precum si pentru asigurarea ca toate regulile si reglementarile legale sunt respectate. Agentii de transporturi interne trebuie sa aiba cunostinte despre legislatia si reglementarile in vigoare, precum si despre rutele de transport si tarifele. De asemenea, ei trebuie sa fie familiarizati cu tehnologia de transport si sa aiba abilitati de comunicare si de negociere.

Model fisa de post: agent transporturi interne

Fisa de post pentru meseria de agent transporturi interne


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: agent transporturi interne, cod COR 422109


Grupa de baza: 4221 Consultanti si functionari in agentiile de voiaj

Titlu post: Agent transporturi interne

Descrierea postului:
Agentul de transporturi interne este responsabil pentru organizarea si coordonarea transportului de marfuri si persoane in interiorul tarii. Acesta trebuie sa asigure o buna comunicare cu clientii si cu furnizorii de servicii de transport, sa gestioneze documentele necesare si sa asigure respectarea termenelor de livrare.

Responsabilitati:
- Organizarea si coordonarea transportului de marfuri si persoane in interiorul tarii
- Comunicarea cu clientii si furnizorii de servicii de transport
- Gestionarea documentelor necesare pentru transport
- Asigurarea respectarii termenelor de livrare
- Identificarea si solutionarea problemelor legate de transport
- ntocmirea rapoartelor si a documentelor necesare pentru evidenta transporturilor

Cerinte:
- Experienta in domeniul transporturilor
- Cunostinte de legislatia privind transportul de marfuri si persoane
- Abilitati de comunicare si negociere
- Capacitatea de a lucra in echipa
- Abilitati de organizare si planificare
- Cunostinte de limba engleza

Beneficii:
- Pachet salarial atractiv
- Oportunitati de dezvoltare profesionala
- Mediu de lucru placut si dinamic
- Asigurare medicala privata
- Tichete de masa

Locatie: Oradea

Daca sunteti interesat de acest post, va rugam sa trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa de e-mail: [adresa de e-mail].

 • 4

  Grupa Majora 4

  Functionari administrativi

  Functionarii administrativi inregistreaza, organizeaza, arhiveaza, evalueaza si realizeaza prelucrarea informatiilor, efectueaza lucrari de secretariat privind operatiunile financiare (de casa), aranjamente de calatorie, solicitari de informatii si intalniri.

 • 42

  Subgrupa Majora 42

  Functionari in serviciul cu publicul

  Functionarii in serviciul cu publicul trateaza cu clientii in legatura cu organizarea de calatorii, operatiunile financiare (monetare), cererile de informatii, programarea intalnirilor, operarea centralelor telefonice si se ocupa de intervievarea pentru anchete sau pentru completarea aplicatiilor de eligibilitate pentru servicii.

 • 422

  Grupa Minora 422

  Agenti in centre de informare

  Agentii in centrele de informare furnizeaza informatii clientilor sau obtin informatii personal, prin telefon sau prin alte mijloace electronice, cum ar fi e-mailul, in legatura cu organizarea de calatorii, descrierea de produse ori servicii ale unei organizatii, inregistrarea si intampinarea oaspetilor si vizitatorilor, stabilirea de intalniri, conectarea apelurilor telefonice si colectarea informatiilor de la respondentii la sondaje sau din aplicatiile pentru servicii.

 • COR

  Grupa de baza 4221 Consultanti si functionari in agentiile de voiaj

  Consultantii si functionarii in agentiile de voiaj furnizeaza informatii, stabilesc itinerarii de calatorie, obtin rezervari de locuri pentru transport si cazare si organizeaza excursii de grup.

 • COD

  COD COR 422109 - agent transporturi interne