.

Cod COR antrenor federatie sportiva


Cod COR antrenor federatie sportiva

Cod COR: antrenor federatie sportiva

Cod COR: 143101 - antrenor federatie sportiva


Meseria de antrenor federatie sportiva face parte din grupa de baza: 1431 Conducatori de centre sportive, recreative si culturale.

Istoria meseriei de antrenor federatie sportiva

Istoria meseriei de antrenor federatie sportiva se intinde pe o perioada de peste 100 de ani. Primii antrenori au fost angajati de cluburi si federatii sportive pentru a instrui si antrena jucatorii si echipele. Acestia au fost responsabili pentru dezvoltarea si implementarea strategiilor de joc si a programelor de antrenament. In timp, antrenorii au devenit mai specializati si au inceput sa se concentreze pe anumite sporturi sau discipline. In prezent, antrenorii federatiei sportive sunt responsabili pentru dezvoltarea si implementarea programelor de antrenament si strategiilor de joc pentru echipele si jucatorii lor. Ei sunt, de asemenea, responsabili pentru instruirea si antrenarea jucatorilor si echipelor, precum si pentru monitorizarea performantelor acestora.

Model fisa de post: antrenor federatie sportiva

Fisa de post pentru meseria de antrenor federatie sportiva


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: antrenor federatie sportiva, cod COR 143101


Grupa de baza: 1431 Conducatori de centre sportive, recreative si culturale

Titlu post: Antrenor Federatie Sportiva

Scopul postului: Dezvoltarea si imbunatatirea abilitatilor si performantelor sportivilor in conformitate cu standardele Federatiei Sportive.

Responsabilitati principale:

Planificarea si organizarea sesiunilor de antrenament pentru sportivii aflati sub indrumarea sa, in conformitate cu cerintele Federatiei Sportive.
Evaluarea si monitorizarea performantelor sportivilor, identificarea punctelor lor forte si a celor care necesita imbunatatiri si dezvoltarea unor planuri de actiune pentru imbunatatirea performantelor lor.
Dezvoltarea si implementarea strategiilor de antrenament pentru sportivi, care sa includa tehnicile de pregatire fizica si mentala, abilitati tactice si tehnice, precum si strategii de competitie.
Asigurarea unei comunicari constante si eficiente cu sportivii, parintii acestora si cu oficialii Federatiei Sportive.
Participarea la competitii si intreceri sportive, indrumarea sportivilor in timpul acestora si asigurarea respectarii regulilor si cerintelor Federatiei Sportive.
Monitorizarea si mentinerea echipamentului si infrastructurii de antrenament in bune conditii.
Dezvoltarea si mentinerea relatiilor cu alti antrenori, cluburi sportive, oficiali ai Federatiei Sportive si alte organizatii relevante.
Cerinte:

Diploma de licenta in sport sau domeniu relevant.
Experienta profesionala de minim 3-5 ani in calitate de antrenor in domeniul sportiv, cu o experienta semnificativa in lucrul cu sportivi de performanta.
Certificare si licentiere conform cerintelor Federatiei Sportive in domeniul sportiv pentru care se ofera postul.
Abilitati excelente de comunicare si relationare, atat cu sportivii, cat si cu oficialii Federatiei Sportive.
Abilitati excelente de conducere si organizare a sesiunilor de antrenament si a competitiilor sportive.
Capacitatea de a lucra sub presiune si intr-un mediu rapid si dinamic.
Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat.
Beneficii:

Oportunitati de dezvoltare si crestere profesionala in cadrul Federatiei Sportive.
Pachet salarial atractiv si bonusuri pentru performante remarcabile ale sportivilor.
Asigurare medicala privata si alte beneficii sociale.
Program de lucru flexibil, in functie de cerintele antrenamentelor si competitiilor sportive.
Mediu de lucru stimulativ si profesionist, in cadrul unei organizatii recunoscute la nivel nationa

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 14

  Subgrupa Majora 14

  Conducatori de unitati din industria hoteliera, comert si alte servicii

  Conducatorii de unitati din industria hoteliera, comertul cu amanuntul si alte servicii planifica, organizeaza si conduc direct activitatile unitatilor care ofera servicii de cazare, servicii de vanzare cu amanuntul si alte servicii.

 • 143

  Grupa Minora 143

  Conducatori ai altor tipuri de unitati de servicii

  Conducatorii altor tipuri de unitati de servicii planifica, organizeaza si controleaza operatiunile unitatilor care ofera servicii in domeniile sportiv, cultural, recreational de calatorie, de contactare a clientilor si alte servicii de agrement.

 • COR

  Grupa de baza 1431 Conducatori de centre sportive, recreative si culturale

  Conducatorii de centre sportive, recreative si culturale planifica, organizeaza si controleaza operatiunile unitatilor care furnizeaza servicii sportive, artistice, de teatru si alte servicii de recreere si agrement.

 • COD

  COD COR 143101 - antrenor federatie sportiva