.

Cod COR arzator email


Cod COR arzator email

Cod COR: arzator email

Cod COR: 812209 - arzator email


Meseria de arzator email face parte din grupa de baza: 8122 Operatori la instalatiile de finisare si tratare chimica a suprafetelor metalice.

Istoria meseriei de arzator email

Meseria de arzator email a existat de mai multe secole, fiind una dintre cele mai vechi meserii din lume. Aceasta meserie a fost folosita pentru a prelucra metalul, in special emailul, pentru a-l transforma in obiecte decorative sau utilitare. Arzatorii emailului foloseau focul pentru a topi metalul si apoi il modelau in forma dorita. Acestia foloseau instrumente precum ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane, ciocane,

Model fisa de post: arzator email

Fisa de post pentru meseria de arzator email


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: arzator email, cod COR 812209


Grupa de baza: 8122 Operatori la instalatiile de finisare si tratare chimica a suprafetelor metalice

Titlu post: Arzator email

Descrierea postului:

Arzatorul email este responsabil pentru prelucrarea metalelor prin arderea lor cu ajutorul unui arzator. Acesta trebuie sa pregateasca materialele, sa le arda si sa le prelucreze in conformitate cu specificatiile clientului.

Responsabilitati:

Preluarea comenzilor si pregatirea materialelor pentru ardere

Utilizarea arzatorului pentru a arde materialele in conformitate cu specificatiile clientului

Verificarea calitatii produselor finite si a materialelor prelucrate

Mentinerea unui mediu de lucru curat si sigur

Respectarea procedurilor de siguranta si a regulilor de protectie a mediului

Mentinerea echipamentelor si a materialelor in bune conditii

Raportarea oricaror probleme tehnice sau de calitate

Respectarea termenelor limita si a programului de lucru

Cerinte:

Experienta anterioara in domeniul prelucrarii metalelor

Cunostinte solide despre utilizarea arzatorului

Abilitati de comunicare si lucru in echipa

Abilitati de rezolvare a problemelor

Atentie la detalii si abilitati de organizare

Capacitatea de a lucra in conditii de stres si sub presiune

 • 8

  Grupa Majora 8

  Operatori la instalatii si masini; asamblori de masini si echipamente

  Operatorii la instalatii si masini, asamblorii de masini si echipamente actioneaza si supravegheaza masini si echipamente industriale si agricole la fata locului sau dirijeaza de la distanta prin telecomanda, conduc trenuri, autovehicule, utilaje si echipamente mobile sau asambleaza produse din parti componente, conform specificatiilor si procedurilor precizate. Activitatea desfasurata in principal necesita experienta si cunoasterea masinilor si echipamentelor industriale si agricole, precum si abilitatea de a face fata vitezei de functionare a masinilor si de a se adapta la inovatiile tehnologice.

 • 81

  Subgrupa Majora 81

  Operatori la masini si instalatii

  Operatorii la masini si instalatii actioneaza si supravegheaza, la fata locului sau prin ghidare de la distanta prin telecomanda, instalatii industriale, masini si echipamente fixe sau pentru care mobilitatea nu este parte integranta a functionarii. Activitatea desfasurata in principal necesita experienta si intelegerea masinilor si echipamentelor industriale care sunt actionate si supravegheate. Abilitatea de a face fata vitezei de functionare a masinilor si de a se adapta inovatiilor tehnologice este adesea necesara.

 • 812

  Grupa Minora 812

  Operatori la instalatiile de prelucrare si finisare a metalelor

  Operatorii la instalatiile de prelucrare si finisare a metalelor opereaza, actioneaza si supravegheaza masinile (instalatiile) si echipamentele de comanda cu o unica functie, utilizate pentru a controla transformarea, prelucrarea si finisarea minereurilor si metalelor.

 • COR

  Grupa de baza 8122 Operatori la instalatiile de finisare si tratare chimica a suprafetelor metalice

  Operatorii la instalatiile de finisare si tratare chimica a suprafetelor metalice actioneaza si supravegheaza echipamentele care finiseaza si acopera cu metal articole sau parti (componente), pentru a le asigura o rezistenta imbunatatita la coroziune si uzura (abraziune), in scopuri decorative ori pentru a le transmite proprietatile electrice sau magnetice.

 • COD

  COD COR 812209 - arzator email