.

Cod COR asamblor articole de sport


Cod COR asamblor articole de sport

Cod COR: asamblor articole de sport

Cod COR: 821903 - asamblor articole de sport


Meseria de asamblor articole de sport face parte din grupa de baza: 8219 Asamblori neclasificati in grupele de baza anterioare.

Istoria meseriei de asamblor articole de sport

Meseria de asamblor articole de sport a existat de ceva vreme, incepand cu anii 1800, cand producatorii de articole de sport au inceput sa se concentreze pe fabricarea produselor lor. Acestea au inclus produse precum biciclete, role, echipamente de schi si alte articole de sport. Asamblorii de articole de sport au fost angajati pentru a asambla aceste produse, folosind unelte si piese de schimb. Acestea au fost, de asemenea, responsabile de verificarea produselor pentru a se asigura ca sunt in stare buna si ca sunt in conformitate cu standardele de calitate. in prezent, asamblorii de articole de sport sunt responsabili pentru asamblarea produselor, verificarea calitatii si asigurarea ca produsele sunt in conformitate cu standardele de calitate. De asemenea, ei sunt responsabili pentru a ajuta la repararea produselor si pentru a oferi asistenta tehnica clientilor.

Model fisa de post: asamblor articole de sport

Fisa de post pentru meseria de asamblor articole de sport


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: asamblor articole de sport, cod COR 821903


Grupa de baza: 8219 Asamblori neclasificati in grupele de baza anterioare

Titlu post: Asamblor articole de sport

Descrierea postului:

Asamblorul articolelor de sport este responsabil pentru asamblarea produselor sportive, cum ar fi echipamentul de golf, rachetele de tenis, mingile de fotbal, etc. Acesta trebuie sa asambleze produsele conform specificatiilor si sa verifice calitatea produselor.

Responsabilitati:

- Asamblarea produselor sportive conform specificatiilor

- Verificarea calitatii produselor

- Utilizarea echipamentelor si a materialelor necesare pentru asamblarea produselor

- Respectarea procedurilor de asamblare si a standardelor de calitate

- Mentinerea unui mediu de lucru curat si sigur

- Respectarea termenelor limita

- Comunicarea cu echipa de productie si cu ceilalti membri ai echipei

Cerinte:

- Experienta anterioara in asamblarea produselor sportive

- Abilitati de comunicare si lucru in echipa

- Abilitati de utilizare a echipamentelor si a materialelor necesare

- Atentie la detalii si abilitati de verificare a calitatii

- Capacitatea de a lucra in conditii de stres

- Cunostinte de baza in domeniul productiei si al calitatii

 • 8

  Grupa Majora 8

  Operatori la instalatii si masini; asamblori de masini si echipamente

  Operatorii la instalatii si masini, asamblorii de masini si echipamente actioneaza si supravegheaza masini si echipamente industriale si agricole la fata locului sau dirijeaza de la distanta prin telecomanda, conduc trenuri, autovehicule, utilaje si echipamente mobile sau asambleaza produse din parti componente, conform specificatiilor si procedurilor precizate. Activitatea desfasurata in principal necesita experienta si cunoasterea masinilor si echipamentelor industriale si agricole, precum si abilitatea de a face fata vitezei de functionare a masinilor si de a se adapta la inovatiile tehnologice.

 • 82

  Subgrupa Majora 82

  Asamblori

  Asamblorii se ocupa cu asamblarea pieselor sau componentelor prefabricate pentru a forma subansamble, produse si echipamente, in conformitate cu procedurile stabilite. Produsele asamblate pot fi mutate de la un lucrator la altul de-a lungul liniilor de asamblare.

 • 821

  Grupa Minora 821

  Asamblori

  Asamblorii se ocupa cu asamblarea pieselor sau componentelor prefabricate pentru a forma subansamble, produse si echipamente, in conformitate cu procedurile stabilite. Produsele asamblate pot fi mutate de la un lucrator la altul de-a lungul liniilor de asamblare.

 • COR

  Grupa de baza 8219 Asamblori neclasificati in grupele de baza anterioare

  Asamblorii neclasificati in grupele de baza anterioare se ocupa cu asamblarea, in conformitate cu procedurile stabilite, a diferitelor produse care nu includ componente electronice, electrice sau mecanice.

 • COD

  COD COR 821903 - asamblor articole de sport