.

Cod COR asistent de cercetare in antropologie biologica


Cod COR asistent de cercetare in antropologie biologica

Cod COR: asistent de cercetare in antropologie biologica

Cod COR: 213151 - asistent de cercetare in antropologie biologica


Meseria de asistent de cercetare in antropologie biologica face parte din grupa de baza: 2131 Biologi, botanisti, zoologi si asimilati.

Istoria meseriei de asistent de cercetare in antropologie biologica

Istoria meseriei de asistent de cercetare in antropologia biologica se intinde pe o perioada de aproximativ doua secole. Incepand cu anii 1800, antropologii au inceput sa studieze si sa documenteze diferitele culturi si populatii din intreaga lume. Acest lucru a necesitat o cantitate mare de munca si cercetare, iar asistentii de cercetare au fost angajati pentru a ajuta la acest proces. Acestia au fost responsabili pentru colectarea si analizarea datelor, precum si pentru prezentarea rezultatelor cercetarilor. In prezent, asistentii de cercetare in antropologia biologica sunt responsabili pentru colectarea si analizarea datelor, precum si pentru prezentarea rezultatelor cercetarilor. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru ajutarea la dezvoltarea si implementarea de programe de cercetare si pentru a oferi consiliere si suport pentru cercetatori.

Model fisa de post: asistent de cercetare in antropologie biologica

Fisa de post pentru meseria de asistent de cercetare in antropologie biologica


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: asistent de cercetare in antropologie biologica, cod COR 213151


Grupa de baza: 2131 Biologi, botanisti, zoologi si asimilati

Fisa postului pentru Asistent de Cercetare in Antropologie Biologica:

Descrierea postului:
Asistentul de cercetare in Antropologie Biologica va fi responsabil pentru sprijinirea cercetatorilor in proiectarea, coordonarea si implementarea de proiecte de cercetare in domeniul antropologiei biologice. Asistentul de cercetare va ajuta la colectarea si analizarea datelor de laborator si teren si va fi responsabil de mentinerea documentelor de cercetare si de respectarea standardelor etice.

Responsabilitati principale:
Sprijinirea cercetatorilor in proiectarea, coordonarea si implementarea de proiecte de cercetare in antropologia biologica
Colectarea si analizarea datelor de laborator si teren
Mentinerea documentelor de cercetare si respectarea standardelor etice
Participarea la intalniri si prezentari de proiecte de cercetare
Asistarea cercetatorilor in elaborarea de rapoarte si publicatii
Cerinte pentru candidati:
Studii superioare finalizate in antropologie biologica, biologie, sau o disciplina similara
Cunostinte avansate in tehnici de cercetare in antropologia biologica
Abilitati excelente de analiza si interpretare a datelor
Capacitatea de a lucra in echipa si de a colabora cu alti cercetatori
Respectarea standardelor etice
Conditii de munca:
Program de lucru full-time, cu posibilitatea de a lucra in weekend-uri si sarbatori in cazul in care sunt necesare experimente suplimentare
Posibilitatea de a lucra in medii diferite, cum ar fi laboratoare si zone de teren
Respectarea standardelor etice in timpul cercetarilor si experimentelor
Acestea sunt elementele de baza ale unei fise de post pentru Asistent de Cercetare in Antropologie Biologica. Este important sa se adapteze fisa de post la nevoile specifice ale organizatiei si ale proiectelor de cercetare in care va fi implicat asistentul de cercetare in antropologia biologica. De asemenea, trebuie sa se tina cont de aspectele etice si de siguranta asociate cu cercetarile in antropologia biologica.

 • 2

  Grupa Majora 2

  Specialisti in diverse domenii de activitate

  Specialistii cu ocupatii intelectuale si stiintifice dezvolta stocul existent de cunostinte, predau in mod sistematic si aplica teorii si concepte stiintifice sau artistice ori se angajeaza in orice combinatie a acestor activitati.

 • 21

  Subgrupa Majora 21

  Specialisti in domeniul stiintei si ingineriei

  Specialistii in domeniul stiintei si ingineriei efectueaza cercetari, imbunatatesc sau dezvolta concepte, teorii si metode operationale ori aplica cunostinte stiintifice referitoare la domenii precum fizica, astronomie, meteorologie, chimie, geofizica, geologie, matematica, statistica, informatica, arhitectura, inginerie si tehnologie.

 • 213

  Grupa Minora 213

  Specialisti in stiintele vietii

  Specialistii in stiintele vietii aplica cunostintele acumulate din cercetarea vietii oamenilor, animalelor si plantelor si interactiunilor lor cu fiecare si cu mediul inconjurator pentru a dezvolta noi cunostinte, a imbunatati productia agricola si forestiera si a rezolva problemele privind sanatatea umana si cele ale mediului inconjurator.

 • COR

  Grupa de baza 2131 Biologi, botanisti, zoologi si asimilati

  Biologii, botanistii, zoologii si asimilatii studiaza organismele vii si interactiunile dintre ele si cu mediul inconjurator si aplica aceste cunostinte pentru a rezolva problemele privind sanatatea umana si ale mediului inconjurator. Acestia lucreaza in domenii diverse, cum ar fi botanica, zoologie, ecologie, biologie marina, genetica, imunologie, farmacologie, toxicologie, fiziologie, bacteriologie si virusologie.

 • COD

  COD COR 213151 - asistent de cercetare in antropologie biologica