.

Cod COR cantor


Cod COR cantor

Cod COR: cantor

Cod COR: 263604 - cantor


Meseria de cantor face parte din grupa de baza: 2636 Specialisti in religie.

Istoria meseriei de cantor

Meseria de cantor a existat de-a lungul istoriei, fiind una dintre cele mai vechi meserii. Cantorii au fost folositi in culturi din intreaga lume pentru a canta in ceremonii religioase, pentru a canta la nunti si alte evenimente importante. In Evul Mediu, cantorii erau angajati de biserici si manastiri pentru a canta in slujbe si alte ceremonii religioase. In aceasta perioada, cantorii erau considerati ca fiind unul dintre cei mai importanti membri ai comunitatii, fiind responsabili de pastrarea si transmiterea traditiilor religioase. In zilele noastre, meseria de cantor este folosita in muzica clasica, muzica populara si muzica liturgica. Cantorii sunt responsabili de interpretarea muzicii si de transmiterea mesajului prin cantece.

Model fisa de post: cantor

Fisa de post pentru meseria de cantor


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: cantor, cod COR 263604


Grupa de baza: 2636 Specialisti in religie

1. Titlu post: Cantor

2. Descrierea postului:

Cantorul este responsabil pentru interpretarea cantecelor in cadrul serviciilor religioase si evenimentelor speciale. Acesta trebuie sa cante in mod corect si sa se asigure ca muzica este interpretata in mod adecvat. Cantorul trebuie sa se asigure ca muzica este interpretata in mod corect si sa se asigure ca toate cantecele sunt interpretate in mod adecvat.

3. Responsabilitati:

- Prezinta cantece in cadrul serviciilor religioase si evenimentelor speciale;

- Se asigura ca muzica este interpretata in mod corect;

- Se asigura ca toate cantecele sunt interpretate in mod adecvat;

- Se asigura ca toate cantecele sunt interpretate in mod corect si in ritmul potrivit;

- Se asigura ca toate cantecele sunt interpretate in mod adecvat si in tonalitatea potrivita;

- Se asigura ca toate cantecele sunt interpretate in mod adecvat si in acord cu versurile;

- Se asigura ca toate cantecele sunt interpretate in mod adecvat si in acord cu muzica;

- Se asigura ca toate cantecele sunt interpretate in mod adecvat si

 • 2

  Grupa Majora 2

  Specialisti in diverse domenii de activitate

  Specialistii cu ocupatii intelectuale si stiintifice dezvolta stocul existent de cunostinte, predau in mod sistematic si aplica teorii si concepte stiintifice sau artistice ori se angajeaza in orice combinatie a acestor activitati.

 • 26

  Subgrupa Majora 26

  Specialisti in domeniul juridic, social si cultural

  Specialistii in domeniul juridic, social si cultural efectueaza cercetari, imbunatatesc sau dezvolta concepte, teorii si metode operationale ori aplica cunostintele referitoare la lege, la stocarea si regasirea de informatii si artefacte, psihologie, asistenta sociala, politica, economie, istorie, religie, limbaj, sociologie si alte stiinte, precum si la arte si divertisment.

 • 263

  Grupa Minora 263

  Specialisti in domeniul social si religios

  Specialistii in domeniul social si religios efectueaza cercetari, imbunatatesc sau dezvolta concepte, teorii si metode operationale ori aplica cunostintele referitoare la filozofie, politica, economie, sociologie, antropologie, istorie, filologie, limbaj, psihologie si alte stiinte sociale sau furnizeaza servicii sociale pentru a satisface nevoile indivizilor si ale familiilor intr-o comunitate.

 • COR

  Grupa de baza 2636 Specialisti in religie

  Specialistii in religie perpetueaza traditiile sacre, practicile si credintele religioase. Acestia oficiaza servicii religioase, celebreaza sau administreaza ritualurile unei credinte religioase sau confesionale, ofera indrumare spirituala si morala si indeplinesc alte functii asociate cu practicarea unei religii.

 • COD

  COD COR 263604 - cantor