.

Cod COR chevrasames


Cod COR chevrasames

Cod COR: chevrasames

Cod COR: 263607 - chevrasames


Meseria de chevrasames face parte din grupa de baza: 2636 Specialisti in religie.

Istoria meseriei de chevrasames

Meseria de chevrasames a fost practicata de-a lungul istoriei, incepand cu secolul al XV-lea. Acest meserii a fost folosita pentru a produce si repara incaltaminte, precum si pentru a face alte articole din piele. Acest meserii a fost practicat in special in Europa, in special in Franta si Italia. in secolul al XVIII-lea, chevrasames-ii au inceput sa foloseasca masini speciale pentru a face incaltaminte, ceea ce a facut ca productia sa fie mai rapida si mai eficienta. in prezent, chevrasames-ii folosesc inca masini speciale pentru a face incaltaminte, precum si alte articole din piele. Acest meserii este inca foarte popular in multe tari, inclusiv in Statele Unite ale Americii.

Model fisa de post: chevrasames

Fisa de post pentru meseria de chevrasames


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: chevrasames, cod COR 263607


Grupa de baza: 2636 Specialisti in religie

Titlu post: Chevrasames

Descrierea postului:

Chevrasamesul este responsabil pentru pregatirea si servirea mancarurilor si bauturilor intr-un restaurant sau alta locatie de servire a mancarii. Acesta trebuie sa pregateasca mancarurile in conformitate cu standardele de calitate si sa le serveasca clientilor in mod corespunzator.

Responsabilitati:

Prezenta in restaurant in conformitate cu programul stabilit.
Prezenta in restaurant imbracata in mod corespunzator si curata.
Prezenta in restaurant cu un comportament profesional si amabil.
Prezenta in restaurant cu un nivel ridicat de cunostinte despre produsele si serviciile oferite.
Prezenta in restaurant cu un nivel ridicat de cunostinte despre regulile si procedurile de servire a mancarii.
Prezenta in restaurant cu un nivel ridicat de cunostinte despre regulile si procedurile de igiena si siguranta alimentara.
Prezenta in restaurant cu un nivel ridicat de cunostinte despre regulile si procedurile de manipulare a alimentelor.
Prezenta in restaurant cu un nivel ridicat de cunostinte despre regulile si procedurile de pregatire a mancarii.

 • 2

  Grupa Majora 2

  Specialisti in diverse domenii de activitate

  Specialistii cu ocupatii intelectuale si stiintifice dezvolta stocul existent de cunostinte, predau in mod sistematic si aplica teorii si concepte stiintifice sau artistice ori se angajeaza in orice combinatie a acestor activitati.

 • 26

  Subgrupa Majora 26

  Specialisti in domeniul juridic, social si cultural

  Specialistii in domeniul juridic, social si cultural efectueaza cercetari, imbunatatesc sau dezvolta concepte, teorii si metode operationale ori aplica cunostintele referitoare la lege, la stocarea si regasirea de informatii si artefacte, psihologie, asistenta sociala, politica, economie, istorie, religie, limbaj, sociologie si alte stiinte, precum si la arte si divertisment.

 • 263

  Grupa Minora 263

  Specialisti in domeniul social si religios

  Specialistii in domeniul social si religios efectueaza cercetari, imbunatatesc sau dezvolta concepte, teorii si metode operationale ori aplica cunostintele referitoare la filozofie, politica, economie, sociologie, antropologie, istorie, filologie, limbaj, psihologie si alte stiinte sociale sau furnizeaza servicii sociale pentru a satisface nevoile indivizilor si ale familiilor intr-o comunitate.

 • COR

  Grupa de baza 2636 Specialisti in religie

  Specialistii in religie perpetueaza traditiile sacre, practicile si credintele religioase. Acestia oficiaza servicii religioase, celebreaza sau administreaza ritualurile unei credinte religioase sau confesionale, ofera indrumare spirituala si morala si indeplinesc alte functii asociate cu practicarea unei religii.

 • COD

  COD COR 263607 - chevrasames