.

Cod COR comandant instructor


Cod COR comandant instructor

Cod COR: comandant instructor

Cod COR: 132434 - comandant instructor


Meseria de comandant instructor face parte din grupa de baza: 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri.

Istoria meseriei de comandant instructor

Meseria de comandant instructor a fost introdusa in anii '50, cand a fost nevoie de oameni care sa poata instrui alti piloti in vederea obtinerii licentei de pilot. Acest lucru a fost necesar pentru a asigura ca toti pilotii care zburau erau pregatiti si in siguranta. Comandantii instructorilor sunt responsabili pentru instruirea si evaluarea pilotilor inainte de a obtine licenta de pilot. Ei sunt, de asemenea, responsabili pentru a se asigura ca pilotii sunt pregatiti pentru a zbura in conditii de siguranta si ca indeplinesc toate standardele de siguranta si reglementarile. Comandantii instructorilor sunt, de asemenea, responsabili pentru a se asigura ca pilotii sunt pregatiti pentru a zbura in conditii de siguranta si ca indeplinesc toate standardele de siguranta si reglementarile. Acest lucru se face prin instruirea si evaluarea pilotilor inainte de a obtine licenta de pilot.

Model fisa de post: comandant instructor

Fisa de post pentru meseria de comandant instructor


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: comandant instructor, cod COR 132434


Grupa de baza: 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

Titlu post: Comandant Instructor

Descrierea postului:

Comandantul Instructor este responsabil pentru instruirea personalului militar intr-o varietate de domenii, inclusiv operatii tactice, strategii si proceduri militare, siguranta si prim ajutor. De asemenea, acesta poate fi responsabil pentru coordonarea si supervizarea echipelor de soldati in timpul operatiilor de teren.

Responsabilitati principale:

Dezvoltarea si implementarea programelor de instruire pentru personalul militar in conformitate cu cerintele si standardele militare relevante
Asigurarea ca instruirea este livrata intr-un mod eficient si profesional, folosind metode si tehnici adecvate de instruire
Supravegherea activitatilor de instruire si furnizarea de feedback si evaluare pentru a imbunatati performanta personalului militar
Participarea la simulari si exercitii tactice si asigurarea unei coordonari eficiente intre echipele de soldati
Lucrul impreuna cu ceilalti lideri militari pentru a asigura o coordonare eficienta a operatiunilor de teren si a atingerii obiectivelor militare
Monitorizarea si raportarea progresului personalului militar in ceea ce priveste atingerea obiectivelor de instruire
Asigurarea respectarii politicilor si procedurilor militare relevante in timpul instruirii si operatiunilor de teren
Dezvoltarea si actualizarea continua a cunostintelor si abilitatilor in domeniul militar si de instruire.
Cerinte de calificare:

Experienta militara anterioara de minim 5-10 ani
Experienta in instruirea personalului militar
Abilitati excelente de comunicare si prezentare, cu capacitatea de a livra instruire intr-un mod clar si concis
Abilitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si plin de provocari, cu capacitatea de a lua decizii rapide si eficiente
Abilitatea de a lucra in echipa si de a coordona cu alti lideri militari
Cunostinte solide despre regulamentele si politicile militare relevante
Capacitatea de a se adapta la diferite situatii si de a rezolva probleme in timp real
Certificare sau experienta anterioara in prim ajutor si siguranta in cadrul operatiunilor militare.
Aceasta este o descriere generala a fisei de post pentru functia de Comandant Instructor. Detaliile specifice ale fisei de post pot varia in functie de industrie, companie si alte considerente.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 132

  Grupa Minora 132

  Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

 • COR

  Grupa de baza 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri si asimilatii acestora planifica, conduc si coordoneaza activitatea de aprovizionare, transport, depozitare si distributie a bunurilor.

 • COD

  COD COR 132434 - comandant instructor