.

Cod COR comisar general adjunct


Cod COR comisar general adjunct

Cod COR: comisar general adjunct

Cod COR: 111106 - comisar general adjunct


Meseria de comisar general adjunct face parte din grupa de baza: 1111 Legislatori, membri ai executivului.

Istoria meseriei de comisar general adjunct

Comisarul general adjunct este o pozitie de conducere in cadrul Politiei Romane. Aceasta pozitie a fost introdusa in anul 1864, cand a fost creata Politia Romana. in acea perioada, comisarul general adjunct avea responsabilitatea de a coordona activitatile politiei si de a asigura respectarea legilor si reglementarilor. De-a lungul anilor, aceasta pozitie a evoluat, devenind una dintre cele mai importante pozitii in cadrul Politiei Romane. in prezent, comisarul general adjunct are responsabilitatea de a coordona si de a superviza activitatile politiei, precum si de a asigura respectarea legilor si reglementarilor. De asemenea, el are responsabilitatea de a asigura o buna comunicare intre politie si comunitate si de a oferi asistenta si consiliere cetatenilor.

Model fisa de post: comisar general adjunct

Fisa de post pentru meseria de comisar general adjunct


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: comisar general adjunct, cod COR 111106


Grupa de baza: 1111 Legislatori, membri ai executivului

Titlu pozitie: Comisar General Adjunct

Descrierea pozitiei: Comisarul General Adjunct este responsabil pentru asistarea si sprijinirea Comisarului General in conducerea organizatiei. in absenta Comisarului General, acesta va prelua functiile si responsabilitatile acestuia. Comisarul General Adjunct trebuie sa aiba o cunoastere profunda a politicilor si procedurilor organizatiei, precum si a strategiilor si obiectivelor sale.

Responsabilitati:

Asistarea si sprijinirea Comisarului General in gestionarea organizatiei
Supervizarea activitatilor zilnice ale organizatiei si asigurarea implementarii eficiente a politicilor si procedurilor
Dezvoltarea si implementarea strategiilor organizatiei pentru a atinge obiectivele stabilite
Supervizarea personalului si asigurarea eficientei si eficacitatii activitatilor acestora
Participarea la intalniri cu reprezentantii organizatiilor partenere si a autoritatilor publice
indeplinirea altor responsabilitati incredintate de catre Comisarul General
Cerinte:

Experienta relevanta in managementul organizatiilor non-guvernamentale, guvernamentale sau in alte pozitii similare de conducere
Abilitati excelente de comunicare verbala si scrisa in limba romana si intr-o limba de circulatie internationala
Cunostinte avansate de operare a calculatorului, inclusiv Microsoft Office si programe de comunicare online
Capacitatea de a lua decizii rapide si eficiente in situatii de criza sau de stres
Capacitatea de a lucra intr-un mediu de lucru rapid si dinamic, cu o mare varietate de persoane si cu diferite niveluri de responsabilitate
Diplomatie si abilitati excelente de negociere
Grad universitar intr-un domeniu relevant este un avantaj
Aceasta este doar o fisa de post potentiala si poate varia in functie de specificul organizatiei si a contextului in care se desfasoara activitatea.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 11

  Subgrupa Majora 11

  Legislatori, membri ai executivului si inalti conducatori ai administratiei publice

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

 • 111

  Grupa Minora 111

  Legislatori, membri ai executivului

  Legislatorii si membrii executivului stabilesc, formuleaza si coordoneaza direct implementarea politicilor nationale, regionale sau locale ale Guvernului si ale agentiilor guvernamentale internationale si determina, ratifica, modifica ori abroga legile, regulile si reglementarile publice. Dintre acestia fac parte membrii alesi sau nealesi ai parlamentelor, consiliilor si guvernelor.

 • COR

  Grupa de baza 1111 Legislatori, membri ai executivului

  Legislatorii si membrii executivului stabilesc, formuleaza si coordoneaza direct implementarea politicilor nationale, regionale sau locale ale Guvernului si ale agentiilor guvernamentale internationale si determina, ratifica, modifica ori abroga legile, regulile si reglementarile publice. Dintre acestia fac parte membrii alesi sau nealesi ai parlamentelor, consiliilor si guvernelor.

 • COD

  COD COR 111106 - comisar general adjunct