.

Cod COR conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sanatate


Cod COR conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sanatate

Cod COR: conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sanatate

Cod COR: 134401 - conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sanatate


Meseria de conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sanatate face parte din grupa de baza: 1344 Conducatori de unitati din domeniul asistentei sociale.

Istoria meseriei de conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sanatate

Meseria de conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sanatate a existat de-a lungul istoriei, incepand cu secolul al XVIII-lea. Acesti patroni au fost responsabili pentru asigurarea calitatii produselor si serviciilor oferite de intreprinderile lor. Ei au fost responsabili pentru alegerea si angajarea personalului, pentru a se asigura ca produsele si serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate si pentru a se asigura ca intreprinderea lor functioneaza in mod eficient. Acesti patroni au fost, de asemenea, responsabili pentru a se asigura ca intreprinderea lor respecta toate regulile si reglementarile in vigoare. In prezent, patronii sunt responsabili pentru a se asigura ca intreprinderea lor respecta toate standardele de calitate si de siguranta, precum si pentru a se asigura ca produsele si serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate.

Model fisa de post: conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sanatate

Fisa de post pentru meseria de conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sanatate


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sanatate, cod COR 134401


Grupa de baza: 1344 Conducatori de unitati din domeniul asistentei sociale

Titlu post: Conducator de intreprindere mica - Patron (girant) in sanatate

Descrierea postului:
Conducatorul de intreprindere mica - patron (girant) in sanatate este responsabil de gestionarea si dezvoltarea unei mici intreprinderi din domeniul sanatatii. Acesta trebuie sa asigure ca intreprinderea indeplineste toate regulile si reglementarile legale privind sanatatea si siguranta pacientilor, precum si ca ofera servicii de calitate si eficiente. De asemenea, trebuie sa asigure o buna administrare a intreprinderii, inclusiv planificarea si organizarea resurselor umane si materiale.

Responsabilitati principale:

Planifica si organizeaza activitatile intreprinderii, asigurand un management eficient si eficace
Monitorizeaza si gestioneaza resursele umane, asigurand ca personalul are competentele si calificarile necesare pentru a indeplini sarcinile lor
Dezvolta si implementeaza politici si proceduri pentru a asigura conformitatea cu reglementarile legale si pentru a proteja sanatatea si siguranta pacientilor si a personalului
Asigura ca echipamentele si materialele medicale sunt de calitate si sunt utilizate si intretinute in mod adecvat
Dezvolta si implementeaza programe de imbunatatire a calitatii si asigura respectarea standardelor de calitate
Gestioneaza bugetul intreprinderii si asigura profitabilitatea
Dezvolta si mentine relatii cu pacientii, furnizorii, autoritatile de reglementare si alte parti interesate
Cerinte:

Studii superioare in domeniul medical sau de afaceri
Experienta relevanta in conducerea unei intreprinderi din domeniul sanatatii
Cunoastere a reglementarilor si standardelor legale din domeniul sanatatii
Abilitati excelente de gestionare si planificare
Abilitati excelente de comunicare si negociere
Abilitatea de a lua decizii rapide si eficiente
Capacitatea de a lucra sub presiune si de a gestiona multiple sarcini simultan
Orientare catre clienti si catre rezultatele business-ului
Cunoasterea limbilor straine este un avantaj
Note:
Fisa de post pentru conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sanatate poate varia in functie de specificul activitatii si de marimea intreprinderii.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 134

  Grupa Minora 134

  Conducatori de unitati de prestari servicii

  Conducatorii de unitati de prestari de servicii planifica, conduc si coordoneaza furnizarea de servicii privind ingrijirea copiilor, sanatatea, ajutorul social, educatia si alte servicii profesionale si, de asemenea, gestioneaza activitatea sucursalelor institutiilor ce ofera servicii financiare si de asigurari.

 • COR

  Grupa de baza 1344 Conducatori de unitati din domeniul asistentei sociale

  Conducatorii de unitati din domeniul asistentei sociale planifica, conduc si coordoneaza furnizarea de programe privind serviciile sociale si comunitare, cum ar fi sprijin financiar, consiliere si asistenta familiala, servicii pentru copii si alte programe si servicii comunitare.

 • COD

  COD COR 134401 - conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sanatate