.

Cod COR conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sport


Cod COR conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sport

Cod COR: conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sport

Cod COR: 143114 - conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sport


Meseria de conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sport face parte din grupa de baza: 1431 Conducatori de centre sportive, recreative si culturale.

Istoria meseriei de conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sport

Istoria meseriei de conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sport se intinde pe o perioada de aproximativ doua secole. Incepand cu anii 1800, patronii au inceput sa se implice in sport, oferind sprijin financiar si logistic echipelor si sportivilor. Acestia au fost responsabili pentru dezvoltarea si sustinerea sportului la nivel local si national. In anii 1900, patronii au inceput sa se implice si mai mult in sport, oferind sprijin financiar si logistic echipelor si sportivilor. Acestia au fost responsabili pentru dezvoltarea si sustinerea sportului la nivel local si national. In anii 2000, patronii au inceput sa se implice si mai mult in sport, oferind sprijin financiar si logistic echipelor si sportivilor. Acestia au fost responsabili pentru dezvoltarea si sustinerea sportului la nivel local si national. In prezent, patronii joaca un rol important in sport, oferind sprijin financiar si logistic echipelor si sportivilor. Acestia sunt responsabili pentru dezvoltarea si sustinerea sportului la nivel local si national.

Model fisa de post: conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sport

Fisa de post pentru meseria de conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sport


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sport, cod COR 143114


Grupa de baza: 1431 Conducatori de centre sportive, recreative si culturale

Titlul postului: Conducator de intreprindere mica - Patron (girant) in sport

Descrierea postului: Conducatorul de intreprindere mica - Patron (girant) in sport este responsabil pentru administrarea unei afaceri mici din domeniul sportului. Acesta trebuie sa se asigure ca toate aspectele legate de afacere sunt gestionate eficient, inclusiv resursele umane, finantele, operatiunile de zi cu zi si dezvoltarea afacerii.

Responsabilitati principale:

Dezvoltarea si implementarea strategiilor pentru a asigura succesul afacerii si a atinge obiectivele de afaceri.
Administrarea finantelor si a bugetului afacerii, inclusiv gestionarea veniturilor si cheltuielilor si asigurarea unei gestiuni eficiente a fluxului de numerar.
Identificarea si gestionarea riscurilor potentiale pentru afacere si dezvoltarea de planuri pentru a reduce riscurile.
Planificarea si gestionarea resurselor umane, inclusiv recrutarea, instruirea si evaluarea personalului.
Supervizarea operatiunilor de zi cu zi ale afacerii, asigurandu-se ca acestea sunt gestionate eficient si in conformitate cu obiectivele si standardele de calitate.
Dezvoltarea de parteneriate si relatii de afaceri cu clientii si furnizorii, precum si dezvoltarea de strategii pentru a atrage noi clienti si a creste vanzarile.
Asigurarea respectarii reglementarilor si politicilor de sanatate si securitate in timpul activitatilor sportive.
Raportarea activitatilor si performantelor afacerii catre directorul general sau catre investitori.
Cerinte:

Experienta anterioara in domeniul sportului si a afacerilor, cu o experienta semnificativa in calitate de manager sau antreprenor.
Cunoasterea pietei sportive si a tendintelor in industrie.
Abilitati excelente de organizare si planificare, cu abilitatea de a gestiona resursele si de a asigura un flux de munca eficient.
Abilitati de comunicare si negociere excelente, cu abilitatea de a comunica eficient cu membrii echipei si cu partenerii de afaceri.
Cunostinte financiare si de bugetare, cu abilitatea de a planifica si de a gestiona eficient bugetul afacerii.
Abilitatea de a lucra sub presiune si de a respecta termene stricte.
Experienta anterioara in coordonarea echipei si de a lucra intr-un mediu de echipa.
Cunostinte despre reglementarile si politicile din domeniul sportului.
Capacitatea de a intelege si de a utiliza tehnologia si software-ul relevant pentru industria sportiva.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 14

  Subgrupa Majora 14

  Conducatori de unitati din industria hoteliera, comert si alte servicii

  Conducatorii de unitati din industria hoteliera, comertul cu amanuntul si alte servicii planifica, organizeaza si conduc direct activitatile unitatilor care ofera servicii de cazare, servicii de vanzare cu amanuntul si alte servicii.

 • 143

  Grupa Minora 143

  Conducatori ai altor tipuri de unitati de servicii

  Conducatorii altor tipuri de unitati de servicii planifica, organizeaza si controleaza operatiunile unitatilor care ofera servicii in domeniile sportiv, cultural, recreational de calatorie, de contactare a clientilor si alte servicii de agrement.

 • COR

  Grupa de baza 1431 Conducatori de centre sportive, recreative si culturale

  Conducatorii de centre sportive, recreative si culturale planifica, organizeaza si controleaza operatiunile unitatilor care furnizeaza servicii sportive, artistice, de teatru si alte servicii de recreere si agrement.

 • COD

  COD COR 143114 - conducator de intreprindere mica - patron (girant) in sport