.

Cod COR conducator intreprindere mica - patron (girant) in agricultura si silvicultura


Cod COR conducator intreprindere mica - patron (girant) in agricultura si silvicultura

Cod COR: conducator intreprindere mica - patron (girant) in agricultura si silvicultura

Cod COR: 131122 - conducator intreprindere mica - patron (girant) in agricultura si silvicultura


Meseria de conducator intreprindere mica - patron (girant) in agricultura si silvicultura face parte din grupa de baza: 1311 Conducatori de unitati din agricultura si silvicultura.

Istoria meseriei de conducator intreprindere mica - patron (girant) in agricultura si silvicultura

Meseria de conducator intreprindere mica - patron (girant) in agricultura si silvicultura a existat de-a lungul istoriei, fiind una dintre cele mai vechi meserii. Acestia au fost responsabili pentru administrarea si gestionarea intreprinderilor mici, precum si pentru asigurarea bunastarii si prosperitatii acestora. In trecut, acestia au fost responsabili pentru cultivarea si intretinerea pamantului, pentru cresterea animalelor si pentru exploatarea padurilor. Acestia au fost, de asemenea, responsabili pentru asigurarea produselor si serviciilor necesare pentru a satisface nevoile comunitatii. In prezent, aceasta meserie implica administrarea si gestionarea intreprinderilor mici, precum si asigurarea bunastarii si prosperitatii acestora. Acestia sunt responsabili pentru asigurarea produselor si serviciilor necesare pentru a satisface nevoile comunitatii si pentru a asigura oportunitati de dezvoltare economica si sociala.

Model fisa de post: conducator intreprindere mica - patron (girant) in agricultura si silvicultura

Fisa de post pentru meseria de conducator intreprindere mica - patron (girant) in agricultura si silvicultura


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: conducator intreprindere mica - patron (girant) in agricultura si silvicultura, cod COR 131122


Grupa de baza: 1311 Conducatori de unitati din agricultura si silvicultura

Iata un model de fisa de post pentru un conducator de intreprindere mica - patron (girant) in agricultura si silvicultura:

Fisa de post - Conducator de Intreprindere Mica - Patron (Girant) in Agricultura si Silvicultura

Descrierea pozitiei:
Conducatorul de intreprindere mica - patron va fi responsabil pentru conducerea si dezvoltarea afacerii agricole si silviculturale, precum si pentru asigurarea profitabilitatii si a cresterii activitatii.

Responsabilitati principale:
- Conducerea si coordonarea activitatilor din cadrul intreprinderii si asigurarea indeplinirii sarcinilor legate de productie, vanzare, marketing si administrare.
- Planificarea si organizarea activitatilor din cadrul intreprinderii, inclusiv stabilirea obiectivelor, a strategiilor si a planurilor de dezvoltare.
- Identificarea si evaluarea oportunitatilor de afaceri si dezvoltarea de strategii si planuri potrivite.
- Gestionarea relatiilor cu clientii si furnizorii, precum si promovarea serviciilor si produselor intreprinderii.
- Asigurarea respectarii standardelor de calitate si procedurilor de lucru, precum si a regulilor privind securitatea si sanatatea in munca.
- Verificarea calitatii serviciilor si a produselor oferite, precum si furnizarea de feedback si instructiuni echipei de lucru pentru imbunatatirea calitatii.
- Administrarea afacerii, inclusiv controlul cheltuielilor, gestionarea resurselor umane si asigurarea indeplinirii sarcinilor de catre fiecare membru al echipei.

Cerinte:
- Experienta relevanta in domeniul agriculturii si silviculturii si cunoasterea tehnicilor moderne de productie, vanzare si management al afacerilor agricole si silviculturale.
- Cunoasterea materialelor, a tehnologiilor si a tehnicilor specifice din domeniul agriculturii si silviculturii.
- Abilitati excelente de comunicare si de leadership.
- Capacitatea de a lucra sub presiune si de a prioritiza sarcinile in functie de cerintele afacerii.
- Abilitati bune de planificare si organizare.
- Diploma de studii superioare in domeniul agricol sau o experienta echivalenta in domeniu.

Salariu:
Salariul va fi negociat in functie de experienta si calificarile candidatului.

Program de lucru:
Programul de lucru poate fi flexibil, dar va fi stabilit in functie de necesitatile activitatilor din cadrul intreprinderii. Posibilitatea de a lucra in weekend-uri si in timpul noptii poate fi necesara.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 131

  Grupa Minora 131

  Conducatori de unitati din industrie, agricultura, silvicultura si piscicultura

  Conducatorii de unitati din industrie, agricultura, silvicultura si piscicultura planifica, conduc si coordoneaza productia la scara larga a operatiilor din agricultura, horticultura, silvicultura, acvacultura si piscicultura, cum ar fi plantatii, ferme mari, ferme colective si cooperative privind cresterea si recoltarea culturilor, inmultirea si cresterea efectivelor de animale, de peste si crustacee si alte forme de viata acvatice.

 • COR

  Grupa de baza 1311 Conducatori de unitati din agricultura si silvicultura

  Conducatorii de unitati din agricultura si silvicultura planifica, conduc si coordoneaza productia pe scara larga a activitatilor din agricultura, horticultura si silvicultura, cum ar fi plantatii, ferme mari, ferme colective si cooperative agricole pentru cresterea si recoltarea culturilor, inmultirea si cresterea efectivelor de animale.

 • COD

  COD COR 131122 - conducator intreprindere mica - patron (girant) in agricultura si silvicultura