.

Cod COR consilier cadastru


Cod COR consilier cadastru

Cod COR: consilier cadastru

Cod COR: 216507 - consilier cadastru


Meseria de consilier cadastru face parte din grupa de baza: 2165 Cartografi si topografi.

Istoria meseriei de consilier cadastru

Meseria de consilier cadastru se refera la procesul de inregistrare a proprietatilor si a altor bunuri imobiliare in registrele publice. Acest proces a fost folosit de-a lungul istoriei pentru a asigura proprietatea si pentru a stabili drepturile de proprietate. in antichitate, acest proces a fost folosit pentru a inregistra proprietatile si bunurile imobiliare in registrele publice, precum si pentru a stabili drepturile de proprietate. in Evul Mediu, acest proces a fost folosit pentru a inregistra proprietatile si bunurile imobiliare in registrele publice, precum si pentru a stabili drepturile de proprietate. in secolul al XIX-lea, acest proces a fost folosit pentru a inregistra proprietatile si bunurile imobiliare in registrele publice, precum si pentru a stabili drepturile de proprietate. in prezent, consilierii cadastrali sunt responsabili pentru inregistrarea proprietatilor si a altor bunuri imobiliare in registrele publice si pentru a stabili drepturile de proprietate.

Model fisa de post: consilier cadastru

Fisa de post pentru meseria de consilier cadastru


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: consilier cadastru, cod COR 216507


Grupa de baza: 2165 Cartografi si topografi

Fisa de post pentru meseria de: Consilier Cadastru

Descrierea postului:

Consilierul Cadastru este responsabil pentru asigurarea conformitatii cu normele si reglementarile legale in ceea ce priveste cadastrul si proprietatea imobiliara. Acesta va lucra in stransa colaborare cu proprietarii de terenuri si cu autoritatile locale pentru a asigura ca toate proprietatile sunt inregistrate si gestionate in mod corespunzator.

Responsabilitati:

- Asigurarea conformitatii cu normele si reglementarile legale in ceea ce priveste cadastrul si proprietatea imobiliara
- nregistrarea proprietatilor imobiliare si actualizarea informatiilor cadastrale
- Verificarea documentelor de proprietate si a altor documente relevante pentru proprietatea imobiliara
- Furnizarea de consultanta si asistenta proprietarilor de terenuri si altor persoane interesate in ceea ce priveste cadastrul si proprietatea imobiliara
- Colaborarea cu autoritatile locale si alte organizatii relevante pentru a asigura o gestionare corespunzatoare a proprietatilor imobiliare
- Participarea la intalniri si discutii cu proprietarii de terenuri si alte persoane interesate in ceea ce priveste cadastrul si proprietatea imobiliara
- Pastrarea si actualizarea documentelor si a altor informatii relevante pentru cadastru si proprietatea imobiliara
- Participarea la proiecte si alte activitati relevante pentru cadastru si proprietatea imobiliara

Cerinte:

- Studii superioare in domeniul cadastrului sau o experienta relevanta in domeniu
- Cunostinte solide in ceea ce priveste normele si reglementarile legale in ceea ce priveste cadastrul si proprietatea imobiliara
- Abilitati excelente de comunicare si relationare cu clientii si alte organizatii relevante
- Capacitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si de a gestiona mai multe sarcini simultan
- Abilitati excelente de organizare si gestionare a timpului
- Cunostinte solide de operare a calculatorului si a programelor relevante pentru cadastru si proprietatea imobiliara

Beneficii:

- Salariu competitiv
- Oportunitati de dezvoltare profesionala si avansare in cariera
- Mediu de lucru placut si stimulativ
- Asigurare medicala si alte beneficii sociale

Aceasta este o descriere generala a postului de Consilier Cadastru si nu include toate responsabilitatile si cerintele specifice ale postului. Candidatii interesati ar trebui sa aiba o discutie detaliata cu angajatorul pentru a intelege mai bine cerintele si responsabilitatile specifice ale postului.

 • 2

  Grupa Majora 2

  Specialisti in diverse domenii de activitate

  Specialistii cu ocupatii intelectuale si stiintifice dezvolta stocul existent de cunostinte, predau in mod sistematic si aplica teorii si concepte stiintifice sau artistice ori se angajeaza in orice combinatie a acestor activitati.

 • 21

  Subgrupa Majora 21

  Specialisti in domeniul stiintei si ingineriei

  Specialistii in domeniul stiintei si ingineriei efectueaza cercetari, imbunatatesc sau dezvolta concepte, teorii si metode operationale ori aplica cunostinte stiintifice referitoare la domenii precum fizica, astronomie, meteorologie, chimie, geofizica, geologie, matematica, statistica, informatica, arhitectura, inginerie si tehnologie.

 • 216

  Grupa Minora 216

  Arhitecti, proiectanti, topografi si designeri

  Arhitectii, proiectantii, topografii si designerii planifica si proiecteaza peisaje, exteriorul si interiorul cladirilor, produse pentru activitatea de fabricatie si furnizeaza informatii pentru comunicare vizuala, publicare si afisare. Acestia coordoneaza activitatea de topografiere pentru a determina cu precizie caracteristicile pozitiei geografice, proiecteaza, realizeaza si revizuiesc hartile, dezvolta si implementeaza planurile si politicile pentru controlul utilizarii terenului.

 • COR

  Grupa de baza 2165 Cartografi si topografi

  Cartografii si topografii determina pozitia exacta, realizeaza sau revizuiesc hartile digitale, grafice, picturale, diagrame ori alte reprezentari vizuale ale caracteristicilor naturale si construite ale limitelor terenurilor, marilor, zonelor subterane si ale corpurilor ceresti, aplicand principii stiintifice si matematice.

 • COD

  COD COR 216507 - consilier cadastru