.

Cod COR consilier inginer prelucrarea sticlei si ceramicii


Cod COR consilier inginer prelucrarea sticlei si ceramicii

Cod COR: consilier inginer prelucrarea sticlei si ceramicii

Cod COR: 214905 - consilier inginer prelucrarea sticlei si ceramicii


Meseria de consilier inginer prelucrarea sticlei si ceramicii face parte din grupa de baza: 2149 Ingineri si asimilati neclasificati in grupele de baza anterioare.

Istoria meseriei de consilier inginer prelucrarea sticlei si ceramicii

Meseria de consilier inginer prelucrarea sticlei si ceramicii se refera la procesul de prelucrare a sticlei si ceramicii, care a fost practicat de-a lungul istoriei. Acest proces a inceput in antichitate, cand sticla si ceramica erau prelucrate manual pentru a crea obiecte decorative si utilitare. In secolele urmatoare, tehnologia a evoluat, permitand prelucrarea sticlei si ceramicii la scara industriala. In prezent, consilierii ingineri prelucrarea sticlei si ceramicii sunt responsabili pentru proiectarea si fabricarea produselor din sticla si ceramica, precum si pentru asigurarea calitatii produselor. Ei folosesc tehnologii avansate, cum ar fi prelucrarea laserului si a cnc-ului, pentru a crea produse de inalta calitate.

Model fisa de post: consilier inginer prelucrarea sticlei si ceramicii

Fisa de post pentru meseria de consilier inginer prelucrarea sticlei si ceramicii


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: consilier inginer prelucrarea sticlei si ceramicii, cod COR 214905


Grupa de baza: 2149 Ingineri si asimilati neclasificati in grupele de baza anterioare

Titlul postului: Consilier inginer prelucrarea sticlei si ceramicii

Descrierea postului:
Consilierul inginer prelucrarea sticlei si ceramicii este responsabil pentru furnizarea de consultanta tehnica si suport clientilor in ceea ce priveste prelucrarea sticlei si ceramicii. Acesta va lucra in stransa colaborare cu clientii pentru a intelege nevoile lor si pentru a oferi solutii personalizate pentru a satisface aceste nevoi. Consilierul inginer prelucrarea sticlei si ceramicii va fi responsabil pentru dezvoltarea si implementarea de solutii tehnice, precum si pentru furnizarea de instruire si suport tehnic clientilor.

Responsabilitati:
- Furnizarea de consultanta tehnica si suport clientilor in ceea ce priveste prelucrarea sticlei si ceramicii
- Lucrul in stransa colaborare cu clientii pentru a intelege nevoile lor si pentru a oferi solutii personalizate pentru a satisface aceste nevoi
- Dezvoltarea si implementarea de solutii tehnice
- Furnizarea de instruire si suport tehnic clientilor
- Identificarea si rezolvarea problemelor tehnice
- Monitorizarea si raportarea performantei produselor si serviciilor

Cerinte:
- Diploma de licenta in inginerie sau o disciplina tehnica relevanta
- Experienta anterioara in prelucrarea sticlei si ceramicii
- Abilitati excelente de comunicare si prezentare
- Abilitatea de a lucra intr-un mediu de echipa
- Abilitatea de a lucra sub presiune si de a respecta termenele limita
- Cunostinte avansate de utilizare a computerului si a software-ului relevant

Beneficii:
- Pachet salarial competitiv
- Oportunitati de dezvoltare profesionala si avansare in cariera
- Mediu de lucru dinamic si stimulant
- Asigurare medicala si alte beneficii sociale

Aceasta este o descriere generala a postului de consilier inginer prelucrarea sticlei si ceramicii si nu include toate responsabilitatile si cerintele specifice ale postului. Candidatii interesati ar trebui sa aiba o experienta anterioara in prelucrarea sticlei si ceramicii si sa fie capabili sa lucreze intr-un mediu de echipa.

 • 2

  Grupa Majora 2

  Specialisti in diverse domenii de activitate

  Specialistii cu ocupatii intelectuale si stiintifice dezvolta stocul existent de cunostinte, predau in mod sistematic si aplica teorii si concepte stiintifice sau artistice ori se angajeaza in orice combinatie a acestor activitati.

 • 21

  Subgrupa Majora 21

  Specialisti in domeniul stiintei si ingineriei

  Specialistii in domeniul stiintei si ingineriei efectueaza cercetari, imbunatatesc sau dezvolta concepte, teorii si metode operationale ori aplica cunostinte stiintifice referitoare la domenii precum fizica, astronomie, meteorologie, chimie, geofizica, geologie, matematica, statistica, informatica, arhitectura, inginerie si tehnologie.

 • 214

  Grupa Minora 214

  Ingineri (exclusiv in electrotehnologie)

  Inginerii (exclusiv electrotehnologia) proiecteaza, planifica si organizeaza testarea, constructia, instalarea si intretinerea structurilor, masinilor si a componentelor acestora, sistemelor de productie si instalatiilor, planifica programele de productie si procedurile de munca pentru a se asigura ca proiectele de inginerie sunt intreprinse in conditii de siguranta, in mod eficient si cu un cost rentabil.

 • COR

  Grupa de baza 2149 Ingineri si asimilati neclasificati in grupele de baza anterioare

  Aceasta grupa de baza cuprinde specialistii ingineri neclasificati in grupa minora 214 - Ingineri (exclusiv in electrotehnologie) sau in grupa minora 215 - Ingineri in electrotehnologie. De exemplu, grupa include pe cei care desfasoara activitati de cercetare, recomanda sau dezvolta proceduri ingineresti si solutii privind siguranta la locul de munca, inginerie biomedicala, optica, materiale, producerea de energie nucleara si explozibile.

 • COD

  COD COR 214905 - consilier inginer prelucrarea sticlei si ceramicii