.

Cod COR curatitor piei


Cod COR curatitor piei

Cod COR: curatitor piei

Cod COR: 816011 - curatitor piei


Meseria de curatitor piei face parte din grupa de baza: 8160 Operatori la masinile pentru fabricarea produselor alimentare si a altor produse similare.

Istoria meseriei de curatitor piei

Meseria de curatitor de piei a existat de mai multe secole, incepand cu secolul al XV-lea. In acea perioada, curatitorii de piei erau cunoscuti sub numele de "curatatori de blanuri". Acestia foloseau produse chimice si metode de curatare manuala pentru a curata blanurile si pielea. In secolul al XIX-lea, curatitorii de piei au inceput sa foloseasca produse chimice mai avansate si tehnici de curatare mai sofisticate. Acestia au dezvoltat produse speciale pentru curatarea si intretinerea blanurilor si pielii. In prezent, curatitorii de piei folosesc produse chimice speciale si tehnici de curatare avansate pentru a curata si intretine blanurile si pielea. Acestia folosesc, de asemenea, tehnologii avansate pentru a curata si intretine blanurile si pielea.

Model fisa de post: curatitor piei

Fisa de post pentru meseria de curatitor piei


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: curatitor piei, cod COR 816011


Grupa de baza: 8160 Operatori la masinile pentru fabricarea produselor alimentare si a altor produse similare

Titlu post: Curatitor piei

Descrierea postului:

Curatitorul piei este responsabil pentru curatarea si prelucrarea materialelor din piele. Acesta trebuie sa aiba cunostinte despre materialele din piele si sa poata prelucra materialele in mod corespunzator.

Responsabilitati:

Curata si prelucreaza materialele din piele in conformitate cu cerintele clientilor.

Utilizeaza echipamente si materiale adecvate pentru a prelucra materialele din piele.

Verifica calitatea materialelor din piele si asigura ca sunt prelucrate in mod corespunzator.

Asigura ca toate materialele din piele sunt prelucrate in conformitate cu standardele de calitate.

Asigura ca toate materialele din piele sunt prelucrate in mod corespunzator si in timp util.

Asigura ca toate materialele din piele sunt prelucrate in mod corespunzator si in conformitate cu cerintele clientilor.

Asigura ca toate materialele din piele sunt prelucrate in mod corespunzator si in conformitate cu standardele de siguranta.

Asigura ca toate materialele din piele sunt prelucrate in mod corespunzator si in conformitate cu standardele de mediu.

Asigura ca toate materialele din piele sunt prelucrate in mod corespunzator si in conformitate cu standardele de etica.

Asigura ca toate materialele din piele sunt prelucrate in mod corespunzator si in conformitate cu standardele de calitate.

Asigura ca toate materialele din piele sunt prelucrate in mod corespunzator si in conformitate cu standardele de productie.

Asigura ca toate materialele din piele sunt prel

 • 8

  Grupa Majora 8

  Operatori la instalatii si masini; asamblori de masini si echipamente

  Operatorii la instalatii si masini, asamblorii de masini si echipamente actioneaza si supravegheaza masini si echipamente industriale si agricole la fata locului sau dirijeaza de la distanta prin telecomanda, conduc trenuri, autovehicule, utilaje si echipamente mobile sau asambleaza produse din parti componente, conform specificatiilor si procedurilor precizate. Activitatea desfasurata in principal necesita experienta si cunoasterea masinilor si echipamentelor industriale si agricole, precum si abilitatea de a face fata vitezei de functionare a masinilor si de a se adapta la inovatiile tehnologice.

 • 81

  Subgrupa Majora 81

  Operatori la masini si instalatii

  Operatorii la masini si instalatii actioneaza si supravegheaza, la fata locului sau prin ghidare de la distanta prin telecomanda, instalatii industriale, masini si echipamente fixe sau pentru care mobilitatea nu este parte integranta a functionarii. Activitatea desfasurata in principal necesita experienta si intelegerea masinilor si echipamentelor industriale care sunt actionate si supravegheate. Abilitatea de a face fata vitezei de functionare a masinilor si de a se adapta inovatiilor tehnologice este adesea necesara.

 • 816

  Grupa Minora 816

  Operatori la masinile pentru fabricarea produselor alimentare si a altor produse similare

  Operatorii la masinile pentru fabricarea produselor alimentare si a altor produse similare actioneaza si supravegheaza masinile utilizate la sacrificarea animalelor, transarea carnii, coacerea, congelarea, incalzirea, macinarea, amestecarea si alte procese de preparare a produselor alimentare, bauturilor si frunzelor de tutun.

 • COR

  Grupa de baza 8160 Operatori la masinile pentru fabricarea produselor alimentare si a altor produse similare

  Operatorii la masinile pentru fabricarea produselor alimentare si a altor produse similare actioneaza si supravegheaza masinile utilizate la sacrificarea animalelor, transarea carnii, coacerea, congelarea, incalzirea, macinarea, amestecarea si alte procese de preparare a produselor alimentare, bauturilor si frunzelor de tutun.

 • COD

  COD COR 816011 - curatitor piei