.

Cod COR director berarie


Cod COR director berarie

Cod COR: director berarie

Cod COR: 141115 - director berarie


Meseria de director berarie face parte din grupa de baza: 1411 Conducatori de unitati hoteliere.

Istoria meseriei de director berarie

Meseria de director de berarie a existat de cand oamenii au inceput sa produca bere. in antichitate, berarii erau responsabili pentru producerea si distribuirea berii, iar directorii de berarii erau responsabili pentru gestionarea productiei si a distributiei. Acest lucru a ramas acelasi in timpul Evului Mediu, cand berariile au devenit mai mari si mai complexe. in secolul al XIX-lea, directorii de berarii au inceput sa se specializeze in productia de bere, incercand sa obtina cele mai bune rezultate. Acest lucru a dus la aparitia unor noi tehnologii si metode de productie, precum si la dezvoltarea unor noi stiluri de bere. in prezent, directorii de berarii sunt responsabili pentru productia si distributia berii, precum si pentru crearea de noi stiluri si retete de bere.

Model fisa de post: director berarie

Fisa de post pentru meseria de director berarie


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: director berarie, cod COR 141115


Grupa de baza: 1411 Conducatori de unitati hoteliere

Numele postului: Director de Berarie

Scopul postului: Sa administreze si sa coordoneze activitatile unei berarii, sa ofere produse de calitate superioara si servicii excelente pentru a satisface clientii si a obtine profit pentru afacere.

Responsabilitati principale:

Planifica, organizeaza si supravegheaza toate operatiunile legate de functionarea berariei, inclusiv productia de bere, aprovizionarea, servirea si curatarea.
Se asigura ca berea este produsa si servita conform standardelor de calitate si igiena necesare.
Colaboreaza cu maestrul berar si cu personalul de servire pentru a dezvolta si a implementa beri noi si inovatoare care sa atraga si sa satisfaca clientii.
Monitorizeaza stocurile de materii prime, inclusiv cereale, hamei, drojdii si echipamente, si plaseaza comenzi atunci cand este necesar.
Dezvolta si implementeaza strategii de marketing si vanzari pentru a promova beraria si a creste vanzarile.
Monitorizeaza bugetul si se asigura ca operatiunile sunt efectuate in limitele alocarii financiare si a obiectivelor stabilite.
Gestionarea personalului, inclusiv recrutarea, instruirea, evaluarea performantelor si oferirea de feedback si indrumare.
Cerinte:

Diploma de studii superioare in domeniul ospitalitatii, managementul afacerilor sau o disciplina relevanta.
Experienta anterioara in gestionarea unei berarii sau a unui restaurant, cu o intelegere profunda a procesului de productie a berii.
Abilitati excelente de comunicare, leadership si gestionare a personalului.
Abilitatea de a lucra sub presiune, de a lua decizii si de a prioritiza sarcinile intr-un mediu dinamic.
Cunostinte solide de marketing si vanzari, cu o abordare proactiva si orientata spre rezultate.
Cunostinte solide de gestionare financiara si bugetare.
Cunoasterea procesului de productie a berii si a echipamentelor necesare, precum si a legislatiei si reglementarilor legate de productia si servirea berii.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 14

  Subgrupa Majora 14

  Conducatori de unitati din industria hoteliera, comert si alte servicii

  Conducatorii de unitati din industria hoteliera, comertul cu amanuntul si alte servicii planifica, organizeaza si conduc direct activitatile unitatilor care ofera servicii de cazare, servicii de vanzare cu amanuntul si alte servicii.

 • 141

  Grupa Minora 141

  Conducatori de unitati hoteliere si de restaurante

  Conducatorii de unitati hoteliere si de restaurante planifica, organizeaza si conduc activitatile unitatilor care furnizeaza cazare, masa, bautura si alte servicii similare de ospitalitate.

 • COR

  Grupa de baza 1411 Conducatori de unitati hoteliere

  Conducatorii de unitati hoteliere planifica, organizeaza si conduc direct operatiunile specifice hotelurilor, motelurilor si unitatilor similare care furnizeaza servicii de cazare si alte servicii.

 • COD

  COD COR 141115 - director berarie