.

Cod COR director braserie


Cod COR director braserie

Cod COR: director braserie

Cod COR: 141114 - director braserie


Meseria de director braserie face parte din grupa de baza: 1411 Conducatori de unitati hoteliere.

Istoria meseriei de director braserie

Meseria de director de braserie a existat de mai multe secole, incepand cu secolul al XVIII-lea. in acea perioada, directorii de braserie erau responsabili de productia si distributia berii. Ei au fost responsabili de alegerea ingredientelor, de controlul calitatii si de asigurarea ca produsele erau livrate la timp. De-a lungul anilor, rolul directorului de braserie s-a schimbat, devenind mai complex si mai divers. Acum, directorii de braserie sunt responsabili de gestionarea intregului proces de productie, de la alegerea ingredientelor si controlul calitatii, pana la distributia produselor si promovarea brandului. Ei sunt responsabili de asigurarea ca produsele sunt produse la standarde inalte si ca sunt livrate la timp. De asemenea, ei sunt responsabili de crearea si mentinerea unei imagini pozitive a brandului si de asigurarea ca produsele sunt promovate corespunzator.

Model fisa de post: director braserie

Fisa de post pentru meseria de director braserie


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: director braserie, cod COR 141114


Grupa de baza: 1411 Conducatori de unitati hoteliere

Numele postului: Director de Braserie

Scopul postului: Sa administreze si sa coordoneze activitatile unei braserii, sa ofere produse de calitate superioara si servicii excelente pentru a satisface clientii si a obtine profit pentru afacere.

Responsabilitati principale:

Planifica, organizeaza si supravegheaza toate operatiunile legate de functionarea braseriei, inclusiv aprovizionarea, gatitul, servirea si curatarea.
Se asigura ca produsele sunt pregatite si servite conform standardelor de calitate si igiena necesare.
Colaboreaza cu bucatarul sef si cu personalul de servire pentru a dezvolta si a implementa meniuri noi si inovatoare care sa atraga si sa satisfaca clientii.
Monitorizeaza stocurile de materii prime, inclusiv alimente, bauturi si echipamente, si plaseaza comenzi atunci cand este necesar.
Dezvolta si implementeaza strategii de marketing si vanzari pentru a promova braseria si a creste vanzarile.
Monitorizeaza bugetul si se asigura ca operatiunile sunt efectuate in limitele alocarii financiare si a obiectivelor stabilite.
Gestionarea personalului, inclusiv recrutarea, instruirea, evaluarea performantelor si oferirea de feedback si indrumare.
Cerinte:

Diploma de studii superioare in domeniul ospitalitatii, managementul afacerilor sau o disciplina relevanta.
Experienta anterioara in gestionarea unei braserii sau a unui restaurant, cu o intelegere profunda a procesului de functionare.
Abilitati excelente de comunicare, leadership si gestionare a personalului.
Abilitatea de a lucra sub presiune, de a lua decizii si de a prioritiza sarcinile intr-un mediu dinamic.
Cunostinte solide de marketing si vanzari, cu o abordare proactiva si orientata spre rezultate.
Cunostinte solide de gestionare financiara si bugetare.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 14

  Subgrupa Majora 14

  Conducatori de unitati din industria hoteliera, comert si alte servicii

  Conducatorii de unitati din industria hoteliera, comertul cu amanuntul si alte servicii planifica, organizeaza si conduc direct activitatile unitatilor care ofera servicii de cazare, servicii de vanzare cu amanuntul si alte servicii.

 • 141

  Grupa Minora 141

  Conducatori de unitati hoteliere si de restaurante

  Conducatorii de unitati hoteliere si de restaurante planifica, organizeaza si conduc activitatile unitatilor care furnizeaza cazare, masa, bautura si alte servicii similare de ospitalitate.

 • COR

  Grupa de baza 1411 Conducatori de unitati hoteliere

  Conducatorii de unitati hoteliere planifica, organizeaza si conduc direct operatiunile specifice hotelurilor, motelurilor si unitatilor similare care furnizeaza servicii de cazare si alte servicii.

 • COD

  COD COR 141114 - director braserie