.

Cod COR director cafenea


Cod COR director cafenea

Cod COR: director cafenea

Cod COR: 141118 - director cafenea


Meseria de director cafenea face parte din grupa de baza: 1411 Conducatori de unitati hoteliere.

Istoria meseriei de director cafenea

Meseria de director de cafenea a existat de-a lungul anilor, de la momentul in care cafenelele au inceput sa se dezvolte in lume. Acest lucru a inceput in secolul al XVIII-lea, cand cafenelele au devenit un loc popular pentru oameni sa se intalneasca si sa socializeze. Acestea au devenit locuri unde oamenii se puteau bucura de cafea, ceai si alte bauturi, precum si de mancare. Directorul de cafenea a fost responsabil pentru gestionarea si intretinerea cafenelei, precum si pentru asigurarea ca toate produsele si serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate. Acesta a fost, de asemenea, responsabil pentru angajarea si antrenarea personalului, precum si pentru a se asigura ca toate regulile si regulamentele sunt respectate. in prezent, directorul de cafenea este responsabil pentru gestionarea si intretinerea cafenelei, precum si pentru a se asigura ca toate produsele si serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate. Acesta trebuie sa aiba, de asemenea, cunostinte despre marketing si vanzari, precum si despre managementul de personal.

Model fisa de post: director cafenea

Fisa de post pentru meseria de director cafenea


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: director cafenea, cod COR 141118


Grupa de baza: 1411 Conducatori de unitati hoteliere

Postul de director de cafenea implica responsabilitati de gestionare a afacerii, coordonare a personalului si asigurarea unei experiente placute pentru clienti. Iata o descriere detaliata a responsabilitatilor si calificarilor necesare pentru acest post:

Responsabilitatile:

Gestionarea afacerii: Responsabilitatile cheie includ gestionarea financiara, raportarea si monitorizarea vanzarilor, stabilirea obiectivelor de venit si profitabilitate, dezvoltarea si implementarea politicilor si procedurilor pentru imbunatatirea afacerii.

Coordonarea personalului: Directorul de cafenea este responsabil pentru recrutarea, formarea si evaluarea personalului, precum si pentru dezvoltarea si implementarea programelor de instruire si dezvoltare a carierei pentru angajati.

Asigurarea unei experiente placute pentru clienti: Directorul de cafenea trebuie sa lucreze impreuna cu personalul pentru a asigura o experienta placuta si satisfacatoare pentru clienti, prin stabilirea standardelor de calitate si siguranta a alimentelor, implementarea unui serviciu excelent pentru clienti si gestionarea problemelor clientilor.

Dezvoltarea afacerii: Directorul de cafenea trebuie sa dezvolte strategii pentru cresterea afacerii, cum ar fi atragerea de noi clienti, dezvoltarea de noi produse si servicii, promovarea afacerii si dezvoltarea de parteneriate cu alte companii si organizatii.

Calificari necesare:

Experienta anterioara: Directorul de cafenea trebuie sa aiba o experienta semnificativa in managementul afacerilor, de preferat in industria alimentara si de bauturi.

Abilitati de gestionare: Directorul de cafenea trebuie sa aiba abilitati puternice de gestionare a personalului, precum si abilitati analitice si financiare pentru a gestiona bugetul si vanzarile.

Abilitati de comunicare: Directorul de cafenea trebuie sa aiba abilitati excelente de comunicare si relationare cu clientii, angajatii si partenerii de afaceri.

Orientare catre clienti: Directorul de cafenea trebuie sa aiba o orientare puternica catre clienti si sa fie capabil sa isi asume angajamentul de a oferi o experienta excelenta pentru clienti.

Abilitati de planificare si organizare: Directorul de cafenea trebuie sa aiba abilitati puternice de planificare si organizare, pentru a gestiona eficient operatiunile si proiectele cafenelei.

Flexibilitate si adaptabilitate: Directorul de cafenea trebuie sa fie flexibil si adaptabil la schimbari si sa fie capabil sa ia decizii rapide si eficiente in situatii dificile sau de criza.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 14

  Subgrupa Majora 14

  Conducatori de unitati din industria hoteliera, comert si alte servicii

  Conducatorii de unitati din industria hoteliera, comertul cu amanuntul si alte servicii planifica, organizeaza si conduc direct activitatile unitatilor care ofera servicii de cazare, servicii de vanzare cu amanuntul si alte servicii.

 • 141

  Grupa Minora 141

  Conducatori de unitati hoteliere si de restaurante

  Conducatorii de unitati hoteliere si de restaurante planifica, organizeaza si conduc activitatile unitatilor care furnizeaza cazare, masa, bautura si alte servicii similare de ospitalitate.

 • COR

  Grupa de baza 1411 Conducatori de unitati hoteliere

  Conducatorii de unitati hoteliere planifica, organizeaza si conduc direct operatiunile specifice hotelurilor, motelurilor si unitatilor similare care furnizeaza servicii de cazare si alte servicii.

 • COD

  COD COR 141118 - director cafenea