.

Cod COR director club sportiv scolar


Cod COR director club sportiv scolar

Cod COR: director club sportiv scolar

Cod COR: 134508 - director club sportiv scolar


Meseria de director club sportiv scolar face parte din grupa de baza: 1345 Conducatori de unitati de invatamant.

Istoria meseriei de director club sportiv scolar

Istoria meseriei de director club sportiv scolar se intinde inapoi in anii 1920, cand primul club sportiv scolar a fost fondat in Statele Unite. Acest club a fost creat pentru a oferi elevilor oportunitati de a se antrena si de a participa la competitii sportive. De-a lungul anilor, directorii cluburilor sportive scolare au dezvoltat programe de antrenament si competitii care sa incurajeze elevii sa se angajeze in activitati sportive. Aceste programe au devenit din ce in ce mai populare, iar directorii cluburilor sportive scolare au devenit responsabili pentru organizarea si coordonarea activitatilor sportive. Acest lucru a permis elevilor sa se bucure de beneficiile sportului si sa se dezvolte in mod corespunzator. in prezent, directorii cluburilor sportive scolare sunt responsabili pentru organizarea si coordonarea activitatilor sportive, precum si pentru promovarea si incurajarea participarii elevilor la aceste activitati.

Model fisa de post: director club sportiv scolar

Fisa de post pentru meseria de director club sportiv scolar


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: director club sportiv scolar, cod COR 134508


Grupa de baza: 1345 Conducatori de unitati de invatamant

Titlu post: Director club sportiv scolar

Descrierea postului:
Directorul clubului sportiv scolar este responsabil de administrarea si coordonarea tuturor activitatilor sportive ale scolii. Aceasta pozitie implica planificarea si organizarea antrenamentelor, a competitiilor si a altor evenimente sportive pentru elevi. Directorul clubului sportiv scolar trebuie sa se asigure ca elevii participa in siguranta la activitatile sportive si sa asigure resursele necesare pentru a face acest lucru. De asemenea, trebuie sa comunice cu parintii si personalul scolii in privinta programelor si a performantei elevilor.

Responsabilitati:

Planificarea si organizarea activitatilor sportive ale scolii, inclusiv antrenamente, competitii si evenimente
Asigurarea resurselor necesare pentru a se desfasura in siguranta activitatile sportive ale elevilor
Monitorizarea performantei elevilor in activitatile sportive si oferirea de feedback parintilor si personalului scolii
incurajarea dezvoltarii aptitudinilor sportive ale elevilor si promovarea participarii lor la activitati sportive
Dezvoltarea relatiilor cu alte cluburi sportive, organizatii si comunitatea locala pentru a spori oportunitatile de a participa la activitati sportive
Administrarea bugetului clubului sportiv si asigurarea cheltuirii eficiente a acestuia
Supervizarea antrenorilor si a altor membri ai personalului clubului sportiv
Asigurarea conformitatii cu toate politicile si procedurile scolii si cu regulile si reglementarile sportive nationale si locale
Cerinte:

Experienta anterioara in coordonarea sau administrarea cluburilor sportive sau a altor activitati sportive
Cunostinte solide in materie de sport si antrenament sportiv
Abilitati bune de organizare si planificare
Abilitati excelente de comunicare si relationare cu elevii, parintii si personalul scolii
Capacitatea de a lua decizii rapide si de a gestiona situatii dificile
Cunostinte solide in domeniul bugetelor si gestionarii resurselor
Conformitate cu toate politicile si procedurile scolii si cu regulile si reglementarile sportive nationale si locale

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 134

  Grupa Minora 134

  Conducatori de unitati de prestari servicii

  Conducatorii de unitati de prestari de servicii planifica, conduc si coordoneaza furnizarea de servicii privind ingrijirea copiilor, sanatatea, ajutorul social, educatia si alte servicii profesionale si, de asemenea, gestioneaza activitatea sucursalelor institutiilor ce ofera servicii financiare si de asigurari.

 • COR

  Grupa de baza 1345 Conducatori de unitati de invatamant

  Conducatorii de unitati de invatamant planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza aspectele educationale si administrative ale serviciilor de educatie in cadrul scolilor primare si secundare, colegiilor, facultatilor, departamentelor din universitati si alte institutii educationale.

 • COD

  COD COR 134508 - director club sportiv scolar