.

Cod COR director de hotel pentru tineret


Cod COR director de hotel pentru tineret

Cod COR: director de hotel pentru tineret

Cod COR: 141107 - director de hotel pentru tineret


Meseria de director de hotel pentru tineret face parte din grupa de baza: 1411 Conducatori de unitati hoteliere.

Istoria meseriei de director de hotel pentru tineret

Istoria meseriei de director de hotel pentru tineret se intinde inapoi in anii 1950, cand hotelurile pentru tineri au inceput sa se dezvolte in intreaga lume. Aceste hoteluri au fost create pentru a oferi oportunitati de cazare pentru tinerii care calatoresc in interes de afaceri sau de placere. Aceste hoteluri au fost proiectate pentru a oferi oaspetilor o experienta de cazare confortabila si relaxanta, in acelasi timp oferind servicii si facilitati speciale pentru tineri. Directorii de hotel pentru tineret au fost responsabili pentru gestionarea si coordonarea tuturor aspectelor legate de functionarea hotelului, inclusiv achizitionarea si intretinerea echipamentelor, angajarea si instruirea personalului, mentinerea standardelor de curatenie si siguranta, si oferirea de servicii de calitate pentru oaspeti. in prezent, directorii de hotel pentru tineret sunt responsabili pentru asigurarea unei experiente de cazare excelente pentru oaspetii lor, prin oferirea de servicii si facilitati de inalta calitate si prin mentinerea unui mediu sigur si confortabil pentru oaspeti.

Model fisa de post: director de hotel pentru tineret

Fisa de post pentru meseria de director de hotel pentru tineret


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: director de hotel pentru tineret, cod COR 141107


Grupa de baza: 1411 Conducatori de unitati hoteliere

Titlu post: Director de hotel pentru tineret

Responsabilitati:

Coordoneaza toate activitatile legate de gestionarea hotelului pentru tineret, asigurandu-se ca acestea sunt efectuate conform standardelor si politicilor stabilite de catre proprietar sau de catre grupul de conducere al hotelului.
Dezvolta si implementeaza strategii de afaceri, asigurandu-se ca acestea sunt aliniate cu obiectivele de afaceri ale hotelului si ca sunt adaptate nevoilor si preferintelor tinerilor.
Administreaza resursele financiare si materiale ale hotelului, asigurandu-se ca acestea sunt utilizate eficient si in conformitate cu bugetul si planul financiar al hotelului.
Monitorizeaza si asigura conformitatea cu toate reglementarile si politicile legate de siguranta alimentara, sanatate si securitate, precum si cu alte reglementari aplicabile din domeniul hotelier.
Dezvolta si mentine relatii solide cu clientii, furnizorii, autoritatile locale si alte parti interesate relevante, asigurandu-se ca sunt intotdeauna indeplinite nevoile acestora.
Gestioneaza si coordoneaza intreaga echipa de angajati ai hotelului, asigurandu-se ca acestia indeplinesc sarcinile si responsabilitatile lor in mod eficient si in conformitate cu politicile si procedurile stabilite de hotel.
Raspunde de planificarea si implementarea programelor de marketing si de promovare a hotelului, inclusiv de campanii publicitare si promotii speciale.
Dezvolta si mentine o atmosfera pozitiva in interiorul hotelului, asigurandu-se ca clientii sunt intotdeauna satisfacuti cu serviciile si facilitatile oferite.
Cerinte:

Experienta anterioara relevanta in industria hoteliera, in special in conducerea unui hotel pentru tineret.
Excelente abilitati de comunicare si interpersonale, precum si abilitati solide de management si lider.
Capacitatea de a planifica si organiza eficient, precum si de a lua decizii rapide si eficiente.
Cunostinte solide in domeniul finantelor si al administrarii afacerilor, inclusiv in ceea ce priveste bugetele si planificarea financiara.
Abilitati solide de marketing si promovare, cu abilitatea de a dezvolta si implementa strategii de marketing eficiente.
Cunostinte solide in domeniul regulamentelor si politicilor legate de siguranta alimentara, sanatate si securitate, precum si alte reglementari aplicabile din domeniul hotelier.
Flexibilitate si capacitatea de a lucra sub presiune.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 14

  Subgrupa Majora 14

  Conducatori de unitati din industria hoteliera, comert si alte servicii

  Conducatorii de unitati din industria hoteliera, comertul cu amanuntul si alte servicii planifica, organizeaza si conduc direct activitatile unitatilor care ofera servicii de cazare, servicii de vanzare cu amanuntul si alte servicii.

 • 141

  Grupa Minora 141

  Conducatori de unitati hoteliere si de restaurante

  Conducatorii de unitati hoteliere si de restaurante planifica, organizeaza si conduc activitatile unitatilor care furnizeaza cazare, masa, bautura si alte servicii similare de ospitalitate.

 • COR

  Grupa de baza 1411 Conducatori de unitati hoteliere

  Conducatorii de unitati hoteliere planifica, organizeaza si conduc direct operatiunile specifice hotelurilor, motelurilor si unitatilor similare care furnizeaza servicii de cazare si alte servicii.

 • COD

  COD COR 141107 - director de hotel pentru tineret