.

Cod COR director disco-bar


Cod COR director disco-bar

Cod COR: director disco-bar

Cod COR: 141119 - director disco-bar


Meseria de director disco-bar face parte din grupa de baza: 1411 Conducatori de unitati hoteliere.

Istoria meseriei de director disco-bar

Meseria de director de disco-bar a luat nastere in anii '70, cand discotecile au inceput sa devina populare. Acestia au fost responsabili pentru organizarea evenimentelor, selectarea muzicii, promovarea evenimentelor si asigurarea unei atmosfere distractive si sigure pentru clienti. In anii '80, discotecile au devenit mai populare si au inceput sa se extinda in intreaga lume. Directorii de disco-bar au fost responsabili pentru alegerea muzicii, alegerea lumini si alegerea echipamentului audio. Acestia au fost, de asemenea, responsabili pentru promovarea evenimentelor si asigurarea unei atmosfere distractive si sigure pentru clienti. In prezent, directorii de disco-bar sunt responsabili pentru organizarea evenimentelor, selectarea muzicii, promovarea evenimentelor si asigurarea unei atmosfere distractive si sigure pentru clienti.

Model fisa de post: director disco-bar

Fisa de post pentru meseria de director disco-bar


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: director disco-bar, cod COR 141119


Grupa de baza: 1411 Conducatori de unitati hoteliere

Titlu post: Director Disco-Bar

Descrierea postului:

Directorul Disco-Barului are responsabilitatea de a administra si superviza toate operatiunile barului, inclusiv gestionarea personalului, asigurarea conformitatii cu reglementarile legale, realizarea obiectivelor de vanzari, gestionarea inventarului si a bugetului si dezvoltarea relatiilor cu clientii.

Responsabilitati:

Supervizarea si coordonarea intregului personal al barului, inclusiv angajarea, formarea si evaluarea performantei acestora.
Asigurarea conformitatii cu toate reglementarile legale, inclusiv cele legate de vanzarea de alcool si de sanatatea si siguranta muncii.
Dezvoltarea si implementarea strategiilor de vanzare pentru a atinge obiectivele de vanzari.
Gestionarea inventarului si a aprovizionarii, inclusiv a monitorizarii stocurilor si a plasarii de comenzi.
Realizarea rapoartelor financiare si a bugetelor, precum si a rapoartelor de productivitate a personalului.
Dezvoltarea si mentinerea relatiilor cu clientii, inclusiv organizarea de evenimente speciale si crearea de programe de loialitate pentru clienti.
Asigurarea mentinerii unui mediu de lucru pozitiv si respectuos.
Cerinte de calificare:

Experienta anterioara in administrarea unui bar sau a unei afaceri similare este obligatorie.
Abilitati excelente de management si leadership

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 14

  Subgrupa Majora 14

  Conducatori de unitati din industria hoteliera, comert si alte servicii

  Conducatorii de unitati din industria hoteliera, comertul cu amanuntul si alte servicii planifica, organizeaza si conduc direct activitatile unitatilor care ofera servicii de cazare, servicii de vanzare cu amanuntul si alte servicii.

 • 141

  Grupa Minora 141

  Conducatori de unitati hoteliere si de restaurante

  Conducatorii de unitati hoteliere si de restaurante planifica, organizeaza si conduc activitatile unitatilor care furnizeaza cazare, masa, bautura si alte servicii similare de ospitalitate.

 • COR

  Grupa de baza 1411 Conducatori de unitati hoteliere

  Conducatorii de unitati hoteliere planifica, organizeaza si conduc direct operatiunile specifice hotelurilor, motelurilor si unitatilor similare care furnizeaza servicii de cazare si alte servicii.

 • COD

  COD COR 141119 - director disco-bar