.

Cod COR director palate si cluburi ale elevilor


Cod COR director palate si cluburi ale elevilor

Cod COR: director palate si cluburi ale elevilor

Cod COR: 134507 - director palate si cluburi ale elevilor


Meseria de director palate si cluburi ale elevilor face parte din grupa de baza: 1345 Conducatori de unitati de invatamant.

Istoria meseriei de director palate si cluburi ale elevilor

Meseria de director de palate si cluburi ale elevilor a aparut in anii '60, cand au fost create primele palate si cluburi ale elevilor. Acestea au fost create pentru a oferi elevilor oportunitati de a se bucura de activitati extracurriculare si de a se implica in proiecte educationale si sociale. Directorii de palate si cluburi ale elevilor sunt responsabili pentru organizarea si coordonarea activitatilor si evenimentelor care au loc in aceste spatii. Ei sunt responsabili de a asigura ca activitatile sunt sigure si adecvate pentru elevi si de a oferi suport si consiliere pentru elevi. De asemenea, ei sunt responsabili de a se asigura ca activitatile sunt in conformitate cu regulile si regulamentele scolii. In prezent, directorii de palate si cluburi ale elevilor sunt responsabili de a oferi oportunitati educationale si sociale pentru elevi si de a se asigura ca acestia se bucura de experiente pozitive si dezvolta abilitati sociale si de lider.

Model fisa de post: director palate si cluburi ale elevilor

Fisa de post pentru meseria de director palate si cluburi ale elevilor


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: director palate si cluburi ale elevilor, cod COR 134507


Grupa de baza: 1345 Conducatori de unitati de invatamant

Pozitia: Director Palate si Cluburi ale Elevilor

Descrierea postului:

Directorul Palatelor si Cluburilor Elevilor are responsabilitatea de a asigura dezvoltarea si functionarea corespunzatoare a acestora, precum si de a coordona activitatile desfasurate acolo. Acesta trebuie sa fie capabil sa organizeze evenimente si programe educationale, culturale si sportive, care sa raspunda nevoilor elevilor si sa stimuleze dezvoltarea lor personala si sociala.

Principalele responsabilitati:

Asigura dezvoltarea si functionarea corespunzatoare a Palatelor si Cluburilor Elevilor
Planifica si organizeaza evenimente si programe educationale, culturale si sportive
Coordoneaza activitatile desfasurate in Palate si Cluburi, asigurand respectarea regulilor si normelor interne
Asigura buna comunicare cu elevii si parintii acestora
Administreaza bugetul alocat pentru Palate si Cluburi
intocmeste rapoarte si evaluari periodice asupra activitatilor desfasurate
Cerinte:

Diploma de licenta in domeniul educatiei, managementului sau intr-un domeniu relevant
Experienta de lucru in domeniul educatiei sau in domeniul managementului
Abilitati excelente de organizare si coordonare a evenimentelor si programelor educationale, culturale si sportive
Abilitati excelente de comunicare si relationare cu elevii, parintii si colegii
Capacitatea de a lua decizii si de a gestiona bugetul alocat
Cunoasterea legislatiei si normelor aplicabile in domeniul educatiei
Beneficii:

Oportunitatea de a contribui la dezvoltarea si imbunatatirea educatiei si dezvoltarii personale a elevilor
Posibilitatea de a organiza si coordona evenimente si programe educationale, culturale si sportive
Mediu de lucru stimulant si colaborativ
Oportunitati de dezvoltare profesionala si personala.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 134

  Grupa Minora 134

  Conducatori de unitati de prestari servicii

  Conducatorii de unitati de prestari de servicii planifica, conduc si coordoneaza furnizarea de servicii privind ingrijirea copiilor, sanatatea, ajutorul social, educatia si alte servicii profesionale si, de asemenea, gestioneaza activitatea sucursalelor institutiilor ce ofera servicii financiare si de asigurari.

 • COR

  Grupa de baza 1345 Conducatori de unitati de invatamant

  Conducatorii de unitati de invatamant planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza aspectele educationale si administrative ale serviciilor de educatie in cadrul scolilor primare si secundare, colegiilor, facultatilor, departamentelor din universitati si alte institutii educationale.

 • COD

  COD COR 134507 - director palate si cluburi ale elevilor