.

Cod COR etaloner


Cod COR etaloner

Cod COR: etaloner

Cod COR: 352104 - etaloner


Meseria de etaloner face parte din grupa de baza: 3521 Tehnicieni in radiodifuziune si televiziune.

Istoria meseriei de etaloner

Meseria de etaloner a fost practicata de-a lungul istoriei, incepand cu secolul al XVII-lea. Acestia erau angajati de catre producatorii de bijuterii si ceasuri pentru a le etala produsele in magazinele de specialitate. Etalonerii au fost responsabili de prezentarea produselor in modul cel mai atractiv, astfel incat sa atraga clientii. Acestia au fost, de asemenea, responsabili de prezentarea produselor in mod corect si de oferirea informatiilor necesare clientilor. In prezent, etalonerii sunt responsabili de prezentarea produselor in magazinele de specialitate, precum si de oferirea informatiilor necesare clientilor. Ei sunt, de asemenea, responsabili de prezentarea produselor in mod corect si de oferirea informatiilor necesare clientilor.

Model fisa de post: etaloner

Fisa de post pentru meseria de etaloner


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: etaloner, cod COR 352104


Grupa de baza: 3521 Tehnicieni in radiodifuziune si televiziune

Titlul postului: Etaloner

Descrierea postului:

Etalonerul este responsabil pentru calibrarea si ajustarea echipamentelor de productie, astfel incat acestea sa produca produse de calitate superioara. Acesta trebuie sa aiba cunostinte solide in domeniul tehnic si sa fie capabil sa lucreze cu instrumente de masurare si software specializat.

Responsabilitati:

- Calibrarea si ajustarea echipamentelor de productie, cum ar fi masinile de prelucrare a metalelor, echipamentele de testare si instrumentele de masurare
- Verificarea si ajustarea parametrilor de productie pentru a asigura calitatea produselor
- nregistrarea si documentarea tuturor calibrarilor si ajustarilor efectuate
- Identificarea si remedierea problemelor tehnice ale echipamentelor de productie
- Colaborarea cu departamentele de productie si de control al calitatii pentru a asigura conformitatea cu standardele de calitate
- Participarea la dezvoltarea si implementarea de noi metode de calibrare si ajustare a echipamentelor de productie

Cerinte:

- Experienta anterioara in calibrarea si ajustarea echipamentelor de productie
- Cunostinte solide in domeniul tehnic si capacitatea de a lucra cu instrumente de masurare si software specializat
- Abilitati excelente de comunicare si colaborare
- Capacitatea de a lucra intr-un mediu de productie rapid si dinamic
- Atentie la detalii si capacitatea de a urmari procedurile si protocoalele de calibrare si ajustare
- Diploma de studii superioare in domeniul tehnic sau o calificare echivalenta

Beneficii:

- Pachet salarial competitiv
- Oportunitati de dezvoltare profesionala si avansare in cariera
- Mediu de lucru dinamic si stimulant
- Beneficii suplimentare, cum ar fi asigurare medicala si de viata, concediu platit si alte beneficii sociale

Aceasta este o oportunitate excelenta pentru cineva care doreste sa lucreze intr-un mediu de productie dinamic si sa contribuie la asigurarea calitatii produselor. Daca sunteti interesat de aceasta pozitie, va rugam sa aplicati cu un CV actualizat si o scrisoare de intentie.

  • 3

    Grupa Majora 3

    Tehnicieni si alti specialisti din domeniul tehnic

    Tehnicienii si alti specialisti din domeniul tehnic indeplinesc de obicei sarcinile tehnice si pe cele similare legate de activitatea de cercetare si de aplicarea conceptelor stiintifice sau artistice si a metodelor operationale, precum si de reglementarile guvernamentale ori de afaceri.

  • 35

    Subgrupa Majora 35

    Tehnicieni in informatica si comunicatii

    Tehnicienii in informatica si comunicatii furnizeaza sprijin pentru functionarea zilnica a sistemelor informatice, sistemelor si retelelor de comunicatii si indeplinesc sarcini tehnice referitoare la telecomunicatii, difuzarea de imagini si sunet, precum si alte tipuri de semnale de telecomunicatii (terestre, marine sau aeriene).

  • 352

    Grupa Minora 352

    Tehnicieni in domeniul telecomunicatiilor si al radiodifuziunii si televiziunii

    Tehnicienii din domeniul telecomunicatiilor, al radiodifuziunii si televiziunii controleaza functionarea tehnica a echipamentelor pentru a inregistra si edita imaginile si sunetul si pentru transmiterea pentru emisiunile prin radio si televiziune a imaginilor si sunetelor, precum si a altor tipuri de semnale de telecomunicatii terestre, marine sau aeriene, indeplinesc sarcini tehnice legate de cercetarea in ingineria telecomunicatiilor, precum si pe cele legate de proiectarea, fabricarea, asamblarea, construirea, operarea, intretinerea si repararea sistemelor de telecomunicatii.

  • COR

    Grupa de baza 3521 Tehnicieni in radiodifuziune si televiziune

    Tehnicienii in radiodifuziune si televiziune controleaza functionarea tehnica a echipamentelor pentru a inregistra si edita imaginile si sunetul si pentru transmiterea pentru emisiunile prin radio si televiziune a imaginilor si sunetelor, precum si a altor tipuri de semnale de telecomunicatii terestre, marine sau aeriene.

  • COD

    COD COR 352104 - etaloner