.

Cod COR evaluator in sistemul formarii profesionale continue


Cod COR evaluator in sistemul formarii profesionale continue

Cod COR: evaluator in sistemul formarii profesionale continue

Cod COR: 242411 - evaluator in sistemul formarii profesionale continue


Meseria de evaluator in sistemul formarii profesionale continue face parte din grupa de baza: 2424 Specialisti in formarea si dezvoltarea personalului.

Istoria meseriei de evaluator in sistemul formarii profesionale continue

Istoria meseriei de evaluator in sistemul formarii profesionale continue se intinde pe o perioada de aproximativ doua decenii. Incepand cu anii 1990, evaluatorii au fost angajati in cadrul programelor de formare profesionala continua pentru a evalua programele si pentru a oferi feedback si recomandari pentru imbunatatirea acestora. Evaluatorii au fost, de asemenea, angajati pentru a oferi consultanta si asistenta in procesul de planificare si implementare a programelor de formare profesionala continua. Evaluatorii au fost, de asemenea, angajati pentru a oferi informatii si recomandari privind modul in care programele de formare profesionala continua pot fi imbunatatite si adaptate la nevoile si cerintele participantilor. Evaluatorii au fost, de asemenea, angajati pentru a oferi informatii si recomandari privind modul in care programele de formare profesionala continua pot fi integrate in cadrul sistemului de educatie si formare. Evaluatorii au fost, de asemenea, angajati pentru a oferi informatii si recomandari privind modul in care programele de formare profesionala continua pot fi evaluate si monitorizate.

Model fisa de post: evaluator in sistemul formarii profesionale continue

Fisa de post pentru meseria de evaluator in sistemul formarii profesionale continue


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: evaluator in sistemul formarii profesionale continue , cod COR 242411


Grupa de baza: 2424 Specialisti in formarea si dezvoltarea personalului

Fisa de post pentru meseria de evaluator in sistemul formarii profesionale continue include urmatoarele informatii:

1. Titlul postului: Evaluator in sistemul formarii profesionale continue

2. Scopul postului: Evaluarea si monitorizarea procesului de formare profesionala continua pentru a asigura calitatea si eficienta acestuia.

3. Responsabilitati principale:

- Evaluarea programelor de formare profesionala continua si a furnizorilor acestora, in conformitate cu standardele si criteriile de calitate stabilite de autoritatile competente.
- Monitorizarea si raportarea performantelor furnizorilor de formare profesionala continua, precum si a gradului de satisfactie al participantilor la aceste programe.
- Dezvoltarea si implementarea de instrumente de evaluare si monitorizare a procesului de formare profesionala continua.
- Colaborarea cu autoritatile competente si cu furnizorii de formare profesionala continua pentru a imbunatati calitatea si eficienta procesului de formare.
- Participarea la intalniri si conferinte pentru a mentine si imbunatati cunostintele si abilitatile necesare pentru a indeplini cu succes responsabilitatile postului.

4. Cerinte de calificare:

- Studii superioare finalizate in domeniul formarii profesionale continue sau in domenii conexe.
- Experienta relevanta in evaluarea si monitorizarea procesului de formare profesionala continua.
- Cunostinte solide despre standardele si criteriile de calitate in domeniul formarii profesionale continue.
- Abilitati excelente de comunicare si negociere.
- Capacitatea de a lucra in echipa si de a colabora cu furnizorii de formare profesionala continua si cu autoritatile competente.
- Abilitati excelente de organizare si planificare.

5. Conditii de munca:

- Program de lucru flexibil, in functie de nevoile proiectelor si programelor de formare profesionala continua.
- Posibilitatea de a lucra de la distanta sau de a calatori in tara sau in strainatate pentru a evalua si monitoriza programele de formare profesionala continua.
- Salariu competitiv si beneficii suplimentare, in functie de experienta si performantele individuale.

Aceasta fisa de post pentru meseria de evaluator in sistemul formarii profesionale continue poate fi utilizata de catre angajatori pentru a atrage si selecta candidati calificati si experimentati pentru acest post.

 • 2

  Grupa Majora 2

  Specialisti in diverse domenii de activitate

  Specialistii cu ocupatii intelectuale si stiintifice dezvolta stocul existent de cunostinte, predau in mod sistematic si aplica teorii si concepte stiintifice sau artistice ori se angajeaza in orice combinatie a acestor activitati.

 • 24

  Subgrupa Majora 24

  Specialisti in domeniul administrativ-comercial

  Specialistii din domeniul administrativ si comercial indeplinesc sarcini analitice, conceptuale si practice pentru a furniza servicii in domeniul financiar, dezvoltarea resurselor umane, relatii publice si marketing, vanzari in domeniul tehnic, medical, tehnologia informatiei si comunicatiilor; coordoneaza si revizuiesc structurile organizationale, metodele si sistemele, precum si analizele cantitative de informatii care afecteaza programele de investitii.

 • 242

  Grupa Minora 242

  Specialisti in domeniul administrativ

  Specialistii in domeniul administrativ aplica diferite concepte si teorii referitoare la imbunatatirea eficientei organizatiilor si a persoanelor din cadrul acestora.

 • COR

  Grupa de baza 2424 Specialisti in formarea si dezvoltarea personalului

  Specialistii in formarea si dezvoltarea personalului planifica, dezvolta, implementeaza si evalueaza programele de formare si dezvoltare, pentru a se asigura ca atat echipa de management, cat si personalul isi insusesc abilitatile si dezvolta competentele cerute de catre organizatie pentru a realiza obiectivele organizationale.

 • COD

  COD COR 242411 - evaluator in sistemul formarii profesionale continue