.

Cod COR fascinar


Cod COR fascinar

Cod COR: fascinar

Cod COR: 711910 - fascinar


Meseria de fascinar face parte din grupa de baza: 7119 Muncitori constructori si asimilati neclasificati in grupele de baza anterioare.

Istoria meseriei de fascinar

Meseria de fascinator a existat de-a lungul istoriei, fiind practicata de-a lungul secolelor. Fascinarea a fost folosita pentru a capta atentia si a crea un sentiment de magie si mister. In trecut, fascinatia a fost folosita pentru a face minuni si a vindeca boli. In Evul Mediu, fascinatia a fost folosita pentru a face vraji si a aduce noroc. In secolul al XVIII-lea, fascinatia a fost folosita pentru a crea spectacole de magie si a capta atentia publicului. In zilele noastre, fascinatia este folosita pentru a crea spectacole de magie si a capta atentia publicului. Fascinatia este folosita si in publicitate, pentru a capta atentia si a crea un sentiment de magie si mister.

Model fisa de post: fascinar

Fisa de post pentru meseria de fascinar


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: fascinar, cod COR 711910


Grupa de baza: 7119 Muncitori constructori si asimilati neclasificati in grupele de baza anterioare

FISA DE POST

Titlu: Fascinar

Descrierea postului: Fascinarii sunt responsabili pentru crearea si mentinerea unei atmosfere pozitive si distractive in cadrul evenimentelor. Ei sunt responsabili pentru a asigura ca toate activitatile sunt desfasurate in mod corespunzator si ca toate persoanele prezente se simt confortabil si distractiv.

Responsabilitati:

Organizarea si coordonarea activitatilor si evenimentelor;

Asigurarea ca toate activitatile sunt desfasurate in mod corespunzator;

Asigurarea ca toate persoanele prezente se simt confortabil si distractiv;

Crearea unei atmosfere pozitive si distractive;

Promovarea evenimentelor si activitatilor;

Asigurarea ca toate regulile si procedurile sunt respectate;

Monitorizarea si evaluarea activitatilor si evenimentelor;

Asigurarea ca toate materialele necesare sunt pregatite si disponibile;

Asigurarea ca toate persoanele prezente sunt informate despre activitatile si evenimentele programate;

Asigurarea ca toate persoanele prezente sunt informate despre regulile si procedurile evenimentului;

Asigurarea ca toate persoanele prezente sunt informate despre orice schimbari sau modificari ale evenimentului.

Calificari:

Experienta in organizarea si coordonarea evenimentelor;

Abilitati excelente de comunicare si relationare;

Abilitati de organizare si planificare;

Abilitati de lucru in echipa;

Abilitati de rezolvare a problemelor;

Abilitati

 • 7

  Grupa Majora 7

  Muncitori calificati si asimilati

  Muncitorii calificati si asimilatii acestora aplica cunostinte si competente specifice in domenii privind construirea si intretinerea cladirilor, ridicarea structurilor metalice, reglarea masinilor-unelte sau fabricarea, montarea, intretinerea si repararea utilajelor, echipamentelor ori uneltelor, executarea lucrarilor specifice de imprimare si producere sau procesare a produselor alimentare, textile, din lemn, metal ori a altor articole, inclusiv a obiectelor de artizanat. Lucrarile sunt executate manual sau cu ajutorul unor unelte cu actionare manuala si al altor tipuri de unelte, care sunt folosite pentru a reduce cantitatea de efort fizic si timpul necesar pentru sarcini specifice, precum si pentru imbunatatirea calitatii produselor. Sarcinile efectuate necesita o intelegere a tuturor etapelor procesului de productie, a materialelor si uneltelor folosite, precum si a naturii si scopului produsului final.

 • 71

  Subgrupa Majora 71

  Muncitori constructori si asimilati, exclusiv electricieni

  Muncitorii constructori si asimilatii acestora, exclusiv electricienii, se ocupa cu construirea, intretinerea si repararea cladirilor, prelucrarea metalelor, ridicarea si repararea fundatiilor, peretilor si structurilor din caramida, piatra si materiale similare, modelarea si finisarea pietrei pentru constructii si in alte scopuri, precum si cu extragerea minereurilor solide din subteran sau exploatari de suprafata. Lucrarile sunt executate manual sau cu ajutorul uneltelor cu actionare manuala sau de alta natura, care sunt folosite pentru a reduce cantitatea de efort fizic si timpul necesar pentru sarcini specifice, precum si pentru a imbunatati calitatea produselor. Sarcinile efectuate necesita o intelegere a tuturor etapelor procesului de productie, a materialelor si uneltelor folosite, precum si a naturii si scopului produsului final.

 • 711

  Grupa Minora 711

  Muncitori constructori si asimilati

  Muncitorii constructori si asimilatii acestora se ocupa cu construirea, intretinerea si repararea cladirilor, ridicarea si repararea fundatiilor, peretilor si structurilor din caramida, piatra si materiale similare, modelarea si finisarea pietrei pentru constructii si in alte scopuri, precum si cu efectuarea diferitelor constructii si sarcini de intretinere a cladirilor.

 • COR

  Grupa de baza 7119 Muncitori constructori si asimilati neclasificati in grupele de baza anterioare

  Aceasta grupa de baza cuprinde muncitorii constructori si asimilatii acestora care nu sunt clasificati in alta parte in grupa minora 711 - Muncitori constructori si asimilati. De exemplu, grupa de baza include lucratori in demolare, lucratori in intretinerea clopotnitelor, semineurilor si cosurilor industriale, muncitori in ridicarea schelelor.

 • COD

  COD COR 711910 - fascinar