.

Cod COR gonaci


Cod COR gonaci

Cod COR: gonaci

Cod COR: 962902 - gonaci


Meseria de gonaci face parte din grupa de baza: 9629 Muncitori cu pregatire elementara neclasificati in grupele de baza anterioare.

Istoria meseriei de gonaci

Meseria de gonaci a existat de mai multe secole, fiind una dintre cele mai vechi meserii din lume. Gonaci sunt oameni care lucreaza cu animale, in special cai, pentru a le invata sa se comporte si sa se obisnuiasca cu oamenii. Acest lucru se face prin antrenament, incurajare si disciplina. Meseria de gonaci a fost folosita in trecut pentru a ajuta la cresterea si ingrijirea animalelor, precum si pentru a le invata sa se comporte in mod corespunzator. in prezent, meseria de gonaci este folosita in special in industria de divertisment, pentru a ajuta la crearea de spectacole cu animale. Meseria de gonaci este una dintre cele mai vechi meserii din lume si este inca foarte populara in zilele noastre.

Model fisa de post: gonaci

Fisa de post pentru meseria de gonaci


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: gonaci, cod COR 962902


Grupa de baza: 9629 Muncitori cu pregatire elementara neclasificati in grupele de baza anterioare

FISA DE POST

Titlu post: Gonaci

Descrierea postului:

Gonaciul este responsabil pentru pregatirea, instalarea si intretinerea echipamentelor de gonflare si a altor echipamente de gonflare. Acesta trebuie sa asigure ca toate echipamentele sunt in stare buna de functionare si sa efectueze reparatii si intretinere cand este necesar.

Responsabilitati:

- Pregatiti si instalati echipamentele de gonflare si alte echipamente de gonflare

- Efectuati reparatii si intretinere cand este necesar

- Monitorizati echipamentele pentru a va asigura ca functioneaza corect

- Asigurati-va ca toate echipamentele sunt in conformitate cu standardele de siguranta si reglementarile

- Asigurati-va ca toate echipamentele sunt in stare buna de functionare

- Asigurati-va ca toate echipamentele sunt curatate si intretinute corespunzator

- Asigurati-va ca toate echipamentele sunt etichetate corespunzator

- Asigurati-va ca toate echipamentele sunt stocate corespunzator

- Asigurati-va ca toate echipamentele s

 • 9

  Grupa Majora 9

  Ocupatii elementare

  Pentru ocupatiile din aceasta grupa majora se executa sarcini simple si de rutina care necesita folosirea uneltelor manuale si depunerea unui efort fizic considerabil. Majoritatea ocupatiilor din aceasta grupa majora necesita competente si abilitati aferente primului nivel de educatie, respectiv invatamantul primar.

 • 96

  Subgrupa Majora 96

  Muncitori in salubritate si alti lucratori cu pregatire elementara

  Muncitorii din salubritate si alti lucratori cu pregatire elementara colecteaza gunoiul din cladiri, curti, strazi si alte locuri publice, pastreaza curate strazile si alte locuri publice sau executa munci ocazionale pentru gospodarii private ori alte unitati.

 • 962

  Grupa Minora 962

  Alti muncitori in ocupatii cu pregatire elementara

  Alti muncitori in ocupatii cu pregatire elementara livreaza mesaje si transporta pachete, colecteaza bani si aprovizioneaza automatele, citesc contoarele, colecteaza apa si lemne de foc, colecteaza si emit bilete pentru parcare sau alte evenimente.

 • COR

  Grupa de baza 9629 Muncitori cu pregatire elementara neclasificati in grupele de baza anterioare

  Aceasta grupa de baza cuprinde muncitorii cu pregatire elementara care nu sunt clasificati in alta parte in grupa majora 9 - Ocupatii elementare. De exemplu, grupa de baza include persoanele care emit si colecteaza tichete de parcare sau de intrare, pastreaza obiectele personale predate la garderoba si asigura asistenta in cadrul evenimentelor de divertisment.

 • COD

  COD COR 962902 - gonaci