.

Cod COR imbuteliator fluide sub presiune


Cod COR imbuteliator fluide sub presiune

Cod COR: imbuteliator fluide sub presiune

Cod COR: 818306 - imbuteliator fluide sub presiune


Meseria de imbuteliator fluide sub presiune face parte din grupa de baza: 8183 Operatori la masinile de ambalat, imbuteliat si etichetat.

Istoria meseriei de imbuteliator fluide sub presiune

Istoria meseriei de imbuteliator fluide sub presiune se intinde pe o perioada de aproximativ 100 de ani. Primii imbuteliatori au fost angajati in industria petrolului si gazelor, unde au fost responsabili pentru asamblarea si intretinerea recipientelor de stocare si transport a fluidelor sub presiune. Acestia au fost responsabili pentru verificarea si testarea recipientelor, precum si pentru asigurarea ca acestea sunt in conformitate cu standardele de siguranta. In prezent, imbuteliatorii fluidelor sub presiune sunt angajati in toate industriile care folosesc fluide sub presiune, cum ar fi industria chimica, industria alimentara si industria farmaceutica. Acestia sunt responsabili pentru asamblarea, intretinerea si verificarea recipientelor, precum si pentru asigurarea ca acestea sunt in conformitate cu standardele de siguranta.

Model fisa de post: imbuteliator fluide sub presiune

Fisa de post pentru meseria de imbuteliator fluide sub presiune


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: imbuteliator fluide sub presiune, cod COR 818306


Grupa de baza: 8183 Operatori la masinile de ambalat, imbuteliat si etichetat

Titlu post: Imbuteliator fluide sub presiune

Descrierea postului:

Imbuteliatorul fluidelor sub presiune este responsabil pentru prelucrarea, etichetarea si ambalarea produselor finite. Acesta trebuie sa asigure ca produsele sunt ambalate corect si in siguranta, in conformitate cu standardele de calitate si de siguranta.

Responsabilitati:

- Preia produsele finite si le prelucreaza in conformitate cu standardele de calitate si de siguranta.

- Eticheteaza produsele finite in conformitate cu standardele de calitate si de siguranta.

- Asigura ambalarea produselor finite in conformitate cu standardele de calitate si de siguranta.

- Monitorizeaza si verifica produsele finite pentru a se asigura ca sunt ambalate corect si in siguranta.

- Monitorizeaza si verifica echipamentele si materialele utilizate pentru a se asigura ca sunt in conformitate cu standardele de calitate si de siguranta.

- Monitorizeaza si verifica produsele finite pentru a se asigura ca sunt etichetate corect si in siguranta.

- Monitorizeaza si verifica produsele finite pentru a se asigura ca sunt ambalate corect si in siguranta.

- Monitorizeaza si verifica produsele finite pentru a se asigura ca sunt livrate la timp si in conditii de siguranta.

- Monitorizeaza si verifica produsele finite pentru a se asigura ca sunt stocate corect si in siguranta.

- Monitorizeaza si verifica produsele finite pentru a se asigura ca sunt livrate la destinatie in conditii de siguranta.

- Monitorizeaza si verifica produsele finite pentru a se asigura ca sunt ambalate corect si in siguranta.

 • 8

  Grupa Majora 8

  Operatori la instalatii si masini; asamblori de masini si echipamente

  Operatorii la instalatii si masini, asamblorii de masini si echipamente actioneaza si supravegheaza masini si echipamente industriale si agricole la fata locului sau dirijeaza de la distanta prin telecomanda, conduc trenuri, autovehicule, utilaje si echipamente mobile sau asambleaza produse din parti componente, conform specificatiilor si procedurilor precizate. Activitatea desfasurata in principal necesita experienta si cunoasterea masinilor si echipamentelor industriale si agricole, precum si abilitatea de a face fata vitezei de functionare a masinilor si de a se adapta la inovatiile tehnologice.

 • 81

  Subgrupa Majora 81

  Operatori la masini si instalatii

  Operatorii la masini si instalatii actioneaza si supravegheaza, la fata locului sau prin ghidare de la distanta prin telecomanda, instalatii industriale, masini si echipamente fixe sau pentru care mobilitatea nu este parte integranta a functionarii. Activitatea desfasurata in principal necesita experienta si intelegerea masinilor si echipamentelor industriale care sunt actionate si supravegheate. Abilitatea de a face fata vitezei de functionare a masinilor si de a se adapta inovatiilor tehnologice este adesea necesara.

 • 818

  Grupa Minora 818

  Alti operatori la masini si utilaje

  Aceasta grupa de baza include operatorii la masinile si utilajele fixe neclasificati in alta parte in subgrupa majora 81 - Operatori la masini si instalatii. De exemplu, grupa de baza include operatorii masinilor care fabrica cabluri si franghii innadite.

 • COR

  Grupa de baza 8183 Operatori la masinile de ambalat, imbuteliat si etichetat

  Operatorii la masinile de ambalat, imbuteliat si etichetat actioneaza si supravegheaza masinile care cantaresc, ambaleaza si eticheteaza diverse produse sau umplu diferite recipiente cu produse.

 • COD

  COD COR 818306 - imbuteliator fluide sub presiune