.

Cod COR lucrator in gospodaria agroturistica


Cod COR lucrator in gospodaria agroturistica

Cod COR: lucrator in gospodaria agroturistica

Cod COR: 515204 - lucrator in gospodaria agroturistica


Meseria de lucrator in gospodaria agroturistica face parte din grupa de baza: 5152 Administratori in gospodarii individuale.

Istoria meseriei de lucrator in gospodaria agroturistica

Meseria de lucrator in gospodaria agroturistica a luat nastere in anii '90, cand turismul rural a inceput sa se dezvolte in Romania. Lucratorii in gospodaria agroturistica sunt responsabili pentru intretinerea si curatarea gospodariei, pregatirea si servirea mesei, pregatirea camerelor pentru turisti si intretinerea gradinii. Ei sunt, de asemenea, responsabili pentru intampinarea si servirea turistilor, oferirea informatiilor despre zona si activitatile disponibile, precum si pentru organizarea si coordonarea activitatilor turistice. Meseria de lucrator in gospodaria agroturistica a devenit din ce in ce mai populara in ultimii ani, deoarece turismul rural a devenit o optiune populara pentru cei care doresc sa se bucure de natura si de experiente autentice.

Model fisa de post: lucrator in gospodaria agroturistica

Fisa de post pentru meseria de lucrator in gospodaria agroturistica


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: lucrator in gospodaria agroturistica, cod COR 515204


Grupa de baza: 5152 Administratori in gospodarii individuale

1. Denumirea postului: Lucrator in gospodaria agroturistica

2. Descrierea postului: Lucratorul in gospodaria agroturistica este responsabil pentru pregatirea si servirea mesei, curatenia si intretinerea gospodariei, pregatirea si servirea bauturilor, pregatirea si servirea produselor agricole, pregatirea si servirea produselor de patiserie, pregatirea si servirea produselor de cofetarie, pregatirea si servirea produselor de bucatarie, pregatirea si servirea produselor de bauturi alcoolice si nealcoolice, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering, pregatirea si servirea produselor de catering,

 • 5

  Grupa Majora 5

  Lucratori in domeniul serviciilor

  Lucratorii in domeniul serviciilor furnizeaza servicii personale si de protectie legate de calatorii, gospodarii, furnizarea de alimente, ingrijire personala sau protectie impotriva incendiilor si actelor de delincventa, prezinta si vand bunuri cu ridicata sau cu amanuntul in magazine sau unitati similare, precum si la tarabe si in piete.

 • 51

  Subgrupa Majora 51

  Lucratori in domeniul serviciilor personale

  Lucratorii in servicii personale furnizeaza servicii personale legate de calatorii, gospodarie, furnizarea de alimente, ingrijirea personala si a copiilor.

 • 515

  Grupa Minora 515

  Supraveghetori cladiri si gospodarii

  Supraveghetorii de cladiri si gospodarii coordoneaza, programeaza si supravegheaza activitatea persoanelor care fac curatenie si a altor categorii de personal de serviciu din spatiile comerciale, industriale si rezidentiale. Acestia isi asuma responsabilitatea pentru activitatea de menaj si de ingrijire in hoteluri, birouri, apartamente, case si locuinte private.

 • COR

  Grupa de baza 5152 Administratori in gospodarii individuale

  Administratorii din gospodariile individuale organizeaza, supravegheaza si executa activitati de menaj in gospodarii private, cu sau fara sprijinul personalului din subordine.

 • COD

  COD COR 515204 - lucrator in gospodaria agroturistica