.

Cod COR maestru artist circ


Cod COR maestru artist circ

Cod COR: maestru artist circ

Cod COR: 265417 - maestru artist circ


Meseria de maestru artist circ face parte din grupa de baza: 2654 Regizori si producatori de film, teatru si alte spectacole.

Istoria meseriei de maestru artist circ

Maestrul artist circ este o meserie veche, care dateaza din antichitate. Acestia au fost folositi pentru a crea spectacole de divertisment si de distractie pentru public. Acestia au fost adesea angajati de catre regi si regine pentru a oferi divertisment la curtile lor. Acestia au fost, de asemenea, folositi pentru a oferi divertisment la festivaluri si evenimente publice. Acestia au fost, de asemenea, folositi pentru a oferi divertisment la circuri si parcuri de distractii. Acestia au fost, de asemenea, folositi pentru a oferi divertisment la petreceri private si evenimente speciale. Acestia au fost, de asemenea, folositi pentru a oferi divertisment la spectacole de teatru si spectacole de muzica. Acestia au fost, de asemenea, folositi pentru a oferi divertisment la evenimente sportive si competitii. Acestia au fost, de asemenea, folositi pentru a oferi divertisment la evenimente religioase si ceremonii. Acestia au fost, de asemenea, folositi pentru a oferi divertisment la evenimente de afaceri si evenimente de caritate. Acestia au fost, de asemenea, folositi pentru a oferi divertisment la evenimente de divertisment si evenimente de divertisment. Acestia au fost, de asemenea, folositi pentru a oferi divertisment la evenimente de divertisment si evenimente de divertisment.

Model fisa de post: maestru artist circ

Fisa de post pentru meseria de maestru artist circ


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: maestru artist circ, cod COR 265417


Grupa de baza: 2654 Regizori si producatori de film, teatru si alte spectacole

Nume post: Maestru Artist Circ

Descrierea postului:

Maestrul Artist Circ este responsabil pentru crearea, pregatirea si executarea spectacolelor de circ. Acesta trebuie sa creeze si sa pregateasca numere de circ, sa organizeze si sa supervizeze spectacolele, sa se asigure ca toate elementele sunt pregatite si sa se asigure ca toate numerele sunt executate in mod corespunzator.

Responsabilitati:

Creeaza si pregateste numere de circ, inclusiv numere de acrobatie, echilibristica, maimutarit, clownerie si alte numere de circ.

Organizeaza si supervizeaza spectacolele de circ, inclusiv pregatirea si instalarea echipamentului si a altor elemente necesare.

Se asigura ca toate numerele sunt executate in mod corespunzator si in siguranta.

Se asigura ca toate echipamentele sunt in stare buna si sigure pentru a fi folosite.

Se asigura ca toate numerele sunt pregatite si executate in mod corespunzator.

Se asigura ca toate elementele sunt pregatite si instalate inainte de spectacol.

Se asigura ca toate numerele sunt executate in mod corespunzator si in siguranta.

Se asigura ca toate echipamentele sunt in stare buna si sigure pentru a fi folosite.

Se asigura ca toate numerele sunt pregatite si executate in mod corespunzator.

Se asigura ca toate elementele sunt pregatite si instalate inainte de spectacol.

Se asigura ca toate numerele sunt executate in mod corespunzator si in siguranta.

Se asigura ca toate echipamentele sunt in

 • 2

  Grupa Majora 2

  Specialisti in diverse domenii de activitate

  Specialistii cu ocupatii intelectuale si stiintifice dezvolta stocul existent de cunostinte, predau in mod sistematic si aplica teorii si concepte stiintifice sau artistice ori se angajeaza in orice combinatie a acestor activitati.

 • 26

  Subgrupa Majora 26

  Specialisti in domeniul juridic, social si cultural

  Specialistii in domeniul juridic, social si cultural efectueaza cercetari, imbunatatesc sau dezvolta concepte, teorii si metode operationale ori aplica cunostintele referitoare la lege, la stocarea si regasirea de informatii si artefacte, psihologie, asistenta sociala, politica, economie, istorie, religie, limbaj, sociologie si alte stiinte, precum si la arte si divertisment.

 • 265

  Grupa Minora 265

  Autorii, jurnalistii si lingvistii concep si creeaza lucrari literare, interpreteaza si comunica stirile si informatiile publice prin intermediul mass-mediei si traduc sau interpreteaza dintr-o limba in alta.

  Artistii creatori si actorii comunica idei, impresii si fapte intr-o gama larga de mijloace media pentru a realiza efecte speciale, interpreteaza o compozitie, cum ar fi o partitura muzicala sau un scenariu, gazduiesc prezentarea unei asemenea interpretari si a altor evenimente media.

 • COR

  Grupa de baza 2654 Regizori si producatori de film, teatru si alte spectacole

  Regizorii si producatorii de film, teatru si alte spectacole supravegheaza si controleaza aspectele tehnice si artistice ale filmelor, productiilor de televiziune sau radio si ale spectacolelor de teatru.

 • COD

  COD COR 265417 - maestru artist circ