.

Cod COR maestru magician


Cod COR maestru magician

Cod COR: maestru magician

Cod COR: 265445 - maestru magician


Meseria de maestru magician face parte din grupa de baza: 2654 Regizori si producatori de film, teatru si alte spectacole.

Istoria meseriei de maestru magician

Maestrul magician este o profesie veche, care se remarca prin folosirea magiei pentru a ajuta oamenii. Aceasta profesie a fost practicata in intreaga lume, de la antichitate pana in prezent. In trecut, maestrii magiciani erau considerati ca fiind persoane cu puteri supranaturale, care puteau sa faca minuni si sa vindece boli. Acestia erau adesea invitati la curtea regilor si a nobililor, unde erau platiti pentru a face spectacole de magie si pentru a oferi sfaturi spirituale. In zilele noastre, maestrii magiciani sunt mai degraba artisti, care folosesc magia pentru a crea spectacole de divertisment. Acestia folosesc trucuri si iluzii pentru a impresiona si a amuza publicul.

Model fisa de post: maestru magician

Fisa de post pentru meseria de maestru magician


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: maestru magician, cod COR 265445


Grupa de baza: 2654 Regizori si producatori de film, teatru si alte spectacole

Titlul postului: Maestru Magician

Descrierea postului:
Maestrul Magician este responsabil pentru crearea si prezentarea spectacolelor de magie pentru publicul larg. Acesta trebuie sa aiba o cunoastere profunda a trucurilor de magie si sa fie capabil sa le execute cu precizie si creativitate. Maestrul Magician trebuie sa fie un bun comunicator si sa aiba abilitati de prezentare pentru a captiva publicul si a crea o experienta memorabila.

Responsabilitati:
- Crearea si dezvoltarea spectacolelor de magie
- Executarea trucurilor de magie cu precizie si creativitate
- Comunicarea cu publicul si crearea unei experiente memorabile
- Gestionarea echipamentelor si a scenografiei necesare pentru spectacole
- Participarea la evenimente si prezentari publice
- Promovarea spectacolelor si a serviciilor oferite

Cerinte:
- Experienta in domeniul magiei si a prezentarii spectacolelor
- Abilitati excelente de comunicare si prezentare
- Cunostinte solide despre echipamentele si scenografia necesare pentru spectacole
- Creativitate si abilitatea de a dezvolta noi trucuri de magie
- Capacitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si de a se adapta la schimbari
- Disponibilitatea de a lucra in weekend-uri si sarbatori

Educatie:
- Studii in domeniul artei si a prezentarii spectacolelor
- Certificari in domeniul magiei si a prezentarii spectacolelor

Salariu:
Salariul pentru un Maestru Magician poate varia in functie de experienta, locatie si tipul de evenimente la care participa. n general, salariul poate incepe de la 2000 de euro pe luna si poate ajunge pana la 5000 de euro pe luna pentru cei mai experimentati si bine-cotati Maestri Magicieni.

 • 2

  Grupa Majora 2

  Specialisti in diverse domenii de activitate

  Specialistii cu ocupatii intelectuale si stiintifice dezvolta stocul existent de cunostinte, predau in mod sistematic si aplica teorii si concepte stiintifice sau artistice ori se angajeaza in orice combinatie a acestor activitati.

 • 26

  Subgrupa Majora 26

  Specialisti in domeniul juridic, social si cultural

  Specialistii in domeniul juridic, social si cultural efectueaza cercetari, imbunatatesc sau dezvolta concepte, teorii si metode operationale ori aplica cunostintele referitoare la lege, la stocarea si regasirea de informatii si artefacte, psihologie, asistenta sociala, politica, economie, istorie, religie, limbaj, sociologie si alte stiinte, precum si la arte si divertisment.

 • 265

  Grupa Minora 265

  Autorii, jurnalistii si lingvistii concep si creeaza lucrari literare, interpreteaza si comunica stirile si informatiile publice prin intermediul mass-mediei si traduc sau interpreteaza dintr-o limba in alta.

  Artistii creatori si actorii comunica idei, impresii si fapte intr-o gama larga de mijloace media pentru a realiza efecte speciale, interpreteaza o compozitie, cum ar fi o partitura muzicala sau un scenariu, gazduiesc prezentarea unei asemenea interpretari si a altor evenimente media.

 • COR

  Grupa de baza 2654 Regizori si producatori de film, teatru si alte spectacole

  Regizorii si producatorii de film, teatru si alte spectacole supravegheaza si controleaza aspectele tehnice si artistice ale filmelor, productiilor de televiziune sau radio si ale spectacolelor de teatru.

 • COD

  COD COR 265445 - maestru magician