.

Cod COR majghian


Cod COR majghian

Cod COR: majghian

Cod COR: 263619 - majghian


Meseria de majghian face parte din grupa de baza: 2636 Specialisti in religie.

Istoria meseriei de majghian

Majghianul este o meserie veche, care dateaza din secolul al XV-lea. Aceasta meserie a fost practicata in special in Europa de Est si in tarile din fosta Uniune Sovietica. Meseria de majghian implica prelucrarea lemnului pentru a crea obiecte decorative si utilitare. Acestea includ mobilier, ustensile de bucatarie, instrumente muzicale, jucarii si alte obiecte decorative. In trecut, majghianii au folosit unelte manuale precum ferastraie, topoare, ciocane si cutite pentru a prelucra lemnul. Aceste unelte au fost inlocuite in prezent cu masini si utilaje specializate. In prezent, majghianii folosesc tehnici si materiale moderne pentru a crea obiecte decorative si utilitare.

Model fisa de post: majghian

Fisa de post pentru meseria de majghian


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: majghian, cod COR 263619


Grupa de baza: 2636 Specialisti in religie

Titlu post: Majghian

Descrierea postului:

Majghianul este responsabil pentru pregatirea si servirea mancarurilor traditionale din regiunea Majghia. Acesta trebuie sa pregateasca mancarurile in mod corespunzator, sa le serveasca clientilor si sa asigure o experienta placuta pentru acestia.

Responsabilitati:

- Pregatiti mancarurile traditionale din regiunea Majghia in mod corespunzator si in conformitate cu standardele de calitate si de siguranta alimentara.

- Serviti mancarurile clientilor in mod corespunzator si asigurati o experienta placuta pentru acestia.

- Asigurati-va ca toate mancarurile sunt pregatite si servite in mod corespunzator si in conformitate cu standardele de calitate si de siguranta alimentara.

- Asigurati-va ca toate mancarurile sunt pregatite si servite in mod corespunzator si in conformitate cu standardele de calitate si de siguranta alimentara.

- Asigurati-va ca toate mancarurile sunt pregatite

 • 2

  Grupa Majora 2

  Specialisti in diverse domenii de activitate

  Specialistii cu ocupatii intelectuale si stiintifice dezvolta stocul existent de cunostinte, predau in mod sistematic si aplica teorii si concepte stiintifice sau artistice ori se angajeaza in orice combinatie a acestor activitati.

 • 26

  Subgrupa Majora 26

  Specialisti in domeniul juridic, social si cultural

  Specialistii in domeniul juridic, social si cultural efectueaza cercetari, imbunatatesc sau dezvolta concepte, teorii si metode operationale ori aplica cunostintele referitoare la lege, la stocarea si regasirea de informatii si artefacte, psihologie, asistenta sociala, politica, economie, istorie, religie, limbaj, sociologie si alte stiinte, precum si la arte si divertisment.

 • 263

  Grupa Minora 263

  Specialisti in domeniul social si religios

  Specialistii in domeniul social si religios efectueaza cercetari, imbunatatesc sau dezvolta concepte, teorii si metode operationale ori aplica cunostintele referitoare la filozofie, politica, economie, sociologie, antropologie, istorie, filologie, limbaj, psihologie si alte stiinte sociale sau furnizeaza servicii sociale pentru a satisface nevoile indivizilor si ale familiilor intr-o comunitate.

 • COR

  Grupa de baza 2636 Specialisti in religie

  Specialistii in religie perpetueaza traditiile sacre, practicile si credintele religioase. Acestia oficiaza servicii religioase, celebreaza sau administreaza ritualurile unei credinte religioase sau confesionale, ofera indrumare spirituala si morala si indeplinesc alte functii asociate cu practicarea unei religii.

 • COD

  COD COR 263619 - majghian