.

Cod COR manager servicii private de securitate


Cod COR manager servicii private de securitate

Cod COR: manager servicii private de securitate

Cod COR: 134919 - manager servicii private de securitate


Meseria de manager servicii private de securitate face parte din grupa de baza: 1349 Conducatori de unitati de prestari servicii neclasificati in grupele de baza anterioare.

Istoria meseriei de manager servicii private de securitate

Meseria de manager servicii private de securitate a luat nastere in anii '90, cand a crescut nevoia de protectie si securitate in randul populatiei. Acest lucru a dus la aparitia unor companii private de securitate care ofereau servicii de protectie si securitate persoanelor si proprietatilor. Managerii de servicii private de securitate sunt responsabili pentru planificarea, implementarea si monitorizarea programelor de securitate si protectie. Ei trebuie sa asigure ca toate procedurile de securitate sunt respectate si ca angajatii sunt instruiti corespunzator. De asemenea, ei trebuie sa monitorizeze si sa raspunda la orice incidente de securitate. Managerii de servicii private de securitate trebuie sa aiba cunostinte solide despre legislatia si reglementarile in vigoare in domeniul securitatii si protectiei. Ei trebuie sa fie capabili sa ia decizii rapide si sa gestioneze situatii de criza.

Model fisa de post: manager servicii private de securitate

Fisa de post pentru meseria de manager servicii private de securitate


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: manager servicii private de securitate, cod COR 134919


Grupa de baza: 1349 Conducatori de unitati de prestari servicii neclasificati in grupele de baza anterioare

Titlu post: Manager servicii private de securitate

Descrierea postului:
Managerul serviciilor private de securitate are responsabilitatea de a conduce, organiza si superviza operatiunile companiei de securitate in vederea atingerii obiectivelor strategice si a asigurarii securitatii clientilor si a angajatilor. El sau ea trebuie sa dezvolte politici si proceduri de securitate, sa coordoneze activitatile de securitate, sa gestioneze personalul si sa mentina relatii cu clientii.

Principalele responsabilitati:

Conduce, organizeaza si coordoneaza activitatile companiei de securitate
Dezvolta si implementeaza politici si proceduri de securitate
Supervizeaza personalul si asigura formarea si dezvoltarea acestuia
Gestioneaza bugetul si raporteaza rezultatele financiare
Mentine relatii cu clientii si asigura satisfactia acestora
Asigura conformitatea cu reglementarile si standardele de securitate aplicabile
Identifica si evalueaza riscurile de securitate si implementeaza masuri de prevenire
Coordonarea cu autoritatile publice si cu alte companii de securitate pentru asigurarea securitatii in situatii de urgenta.
Cerinte:

Experienta de cel putin 5 ani in domeniul securitatii sau managementului de afaceri
Cunostinte solide despre reglementarile si standardele de securitate
Abilitati de conducere si coordonare
Abilitati de comunicare si negociere
Abilitati de analiza si rezolvare a problemelor
Capacitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si de a lua decizii rapide
Diploma de studii superioare intr-un domeniu relevant (ex: management de afaceri, securitate, administratie publica).
Nota: Fisa de post poate fi adaptata in functie de nevoile specifice ale companiei si poate include alte responsabilitati si cerinte.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 134

  Grupa Minora 134

  Conducatori de unitati de prestari servicii

  Conducatorii de unitati de prestari de servicii planifica, conduc si coordoneaza furnizarea de servicii privind ingrijirea copiilor, sanatatea, ajutorul social, educatia si alte servicii profesionale si, de asemenea, gestioneaza activitatea sucursalelor institutiilor ce ofera servicii financiare si de asigurari.

 • COR

  Grupa de baza 1349 Conducatori de unitati de prestari servicii neclasificati in grupele de baza anterioare

  Aceasta grupa de baza se refera la conducatorii care planifica, coordoneaza direct si evalueaza furnizarea de servicii specializate profesionale si tehnice si care nu sunt clasificati in subgrupa majora 12 - Conducatori in domeniul administrativ si comercial sau in subgrupa majora 13 - Conducatori de unitati din industrie si servicii. De exemplu, conducatorii responsabili pentru furnizarea de servicii specifice politiei, corective, de biblioteca, juridice si a celor specifice pompierilor sunt clasificati aici.

 • COD

  COD COR 134919 - manager servicii private de securitate