.

Cod COR namolar


Cod COR namolar

Cod COR: namolar

Cod COR: 532106 - namolar


Meseria de namolar face parte din grupa de baza: 5321 ingrijitori in domeniul sanatatii.

Istoria meseriei de namolar

Meseria de namolar a existat de mai multe secole, fiind una dintre cele mai vechi meserii din lume. Namolarii au fost folositi pentru a prelucra lemnul si alte materiale, precum si pentru a construi si repara obiecte din lemn. Acestia au folosit unelte precum ciocane, topoare, ferastraie si alte unelte manuale pentru a prelucra lemnul. In trecut, namolarii au fost folositi pentru a construi si repara barci, case, mobilier si alte obiecte din lemn. In zilele noastre, namolarii sunt folositi pentru a construi si repara obiecte din lemn, precum si pentru a prelucra lemnul pentru a crea piese decorative si obiecte de arta.

Model fisa de post: namolar

Fisa de post pentru meseria de namolar


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: namolar, cod COR 532106


Grupa de baza: 5321 ingrijitori in domeniul sanatatii

Nume post: Namolar

Descrierea postului:

Namolarul este responsabil pentru pregatirea si prepararea produselor alimentare, cum ar fi paste, pizza, salate si alte produse alimentare. Acesta trebuie sa urmeze retete si sa respecte standardele de calitate si de igiena.

Responsabilitati:

- Pregatiti produse alimentare, cum ar fi paste, pizza, salate si alte produse alimentare, in conformitate cu retetele si standardele de calitate si igiena.

- Asigurati-va ca produsele sunt pregatite in mod corespunzator si ca sunt prezentate in mod atractiv.

- Monitorizati stocurile de produse alimentare si comandati produse in conformitate cu nevoile.

- Pastrati o zona de lucru curata si organizata.

- Respectati toate regulile de siguranta si igiena alimentara.

- Asigurati-va ca produsele sunt livrate la timp si in conditii de siguranta.

Cerinte:

- Experienta anterioara in pregatirea produselor alimentare.

- Cunostinte de baza despre igiena alimentara si siguranta alimentara.

- Abilitati de comunicare si lucru

 • 5

  Grupa Majora 5

  Lucratori in domeniul serviciilor

  Lucratorii in domeniul serviciilor furnizeaza servicii personale si de protectie legate de calatorii, gospodarii, furnizarea de alimente, ingrijire personala sau protectie impotriva incendiilor si actelor de delincventa, prezinta si vand bunuri cu ridicata sau cu amanuntul in magazine sau unitati similare, precum si la tarabe si in piete.

 • 53

  Subgrupa Majora 53

  Personal de ingrijire

  Personalul de ingrijire asigura ingrijire, supraveghere si asistenta pentru copii, pacienti si persoane in varsta, convalescenti sau persoane cu handicap, in unitati institutionale si rezidentiale.

 • 532

  Grupa Minora 532

  Personal de ingrijire in domeniul sanatatii

  Personalul de ingrijire in serviciile de ocrotire a sanatatii asigura servicii de ingrijire personala si asistenta pentru mobilitatea si activitatile zilnice de viata ale pacientilor, persoanelor in varsta, persoanelor convalescente si cu handicap in unitati de ingrijire a sanatatii si in centre rezidentiale.

 • COR

  Grupa de baza 5321 ingrijitori in domeniul sanatatii

  ingrijitorii din domeniul sanatatii asigura servicii de ingrijire personala si asistenta in activitatile zilnice din viata pacientilor si rezidentilor in diferite centre de ingrijire a sanatatii, cum ar fi spitale, clinici si facilitati de ingrijire medicala rezidentiale. Acestia, de obicei, se ocupa cu punerea in aplicare a planurilor si practicilor de ingrijire stabilite, sub supravegherea directa a cadrelor medicale si a altor specialisti din domeniul sanatatii sau specialisti asimilati acestora.

 • COD

  COD COR 532106 - namolar