.

Cod COR navigator instructor informare


Cod COR navigator instructor informare

Cod COR: navigator instructor informare

Cod COR: 315420 - navigator instructor informare


Meseria de navigator instructor informare face parte din grupa de baza: 3154 Controlori de trafic aerian.

Istoria meseriei de navigator instructor informare

Navigatorii instructor informare sunt profesionisti care ofera asistenta si orientare pentru persoanele care cauta informatii despre produse si servicii. Meseria de navigator instructor informare a aparut in anii 1990, cand tehnologia informationala a devenit mai accesibila si mai usor de utilizat. Acest lucru a permis navigatorilor instructor informare sa ofere asistenta si orientare pentru persoanele care cauta informatii despre produse si servicii. Acest lucru a permis navigatorilor instructor informare sa ofere asistenta si orientare pentru persoanele care cauta informatii despre produse si servicii. Acest lucru a permis navigatorilor instructor informare sa ofere asistenta si orientare pentru persoanele care cauta informatii despre produse si servicii. Acest lucru a permis navigatorilor instructor informare sa ofere asistenta si orientare pentru persoanele care cauta informatii despre produse si servicii. Acest lucru a permis navigatorilor instructor informare sa ofere asistenta si orientare pentru persoanele care cauta informatii despre produse si servicii. Acest lucru a permis navigatorilor instructor informare sa ofere asistenta si orientare pentru persoanele care cauta informatii despre produse si servicii. Acest lucru a permis navigatorilor instructor informare sa ofere asistenta s

Model fisa de post: navigator instructor informare

Fisa de post pentru meseria de navigator instructor informare


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: navigator instructor informare, cod COR 315420


Grupa de baza: 3154 Controlori de trafic aerian

Fisa de post pentru meseria de navigator instructor informare ar putea include urmatoarele:

Titlul postului: Navigator Instructor Informare

Descrierea postului:

Navigatorul instructor de informare este responsabil pentru instruirea si pregatirea navigatorilor pentru a naviga in siguranta si eficient pe mare. Acesta trebuie sa aiba cunostinte solide despre navigatie, comunicare si tehnologie, precum si abilitati excelente de comunicare si predare.

Responsabilitati:

- Instruirea navigatorilor in ceea ce priveste navigatia, comunicarea si tehnologia necesare pentru a naviga in siguranta si eficient pe mare
- Dezvoltarea si actualizarea materialelor de instruire, inclusiv manuale, prezentari si alte resurse
- Evaluarea performantei navigatorilor si furnizarea de feedback pentru imbunatatirea performantei lor
- Colaborarea cu echipa de instruire pentru a dezvolta si implementa programe de instruire eficiente si relevante
- Monitorizarea si actualizarea cunostintelor si abilitatilor proprii pentru a asigura o instruire de calitate si actualizata
- Participarea la intalniri si conferinte pentru a mentine cunostintele si a se conecta cu alti profesionisti din domeniu

Cerinte:

- Experienta anterioara in navigatie si instruire
- Cunostinte solide despre navigatie, comunicare si tehnologie
- Abilitati excelente de comunicare si predare
- Capacitatea de a lucra in echipa si de a colabora cu alti profesionisti din domeniu
- Capacitatea de a dezvolta si actualiza materiale de instruire relevante si eficiente
- Capacitatea de a evalua performanta navigatorilor si de a furniza feedback constructiv
- Flexibilitate si adaptabilitate la schimbari si situatii neprevazute

Educatie si formare:

- Diploma de licenta in navigatie sau o disciplina relevanta
- Certificare de instructor de navigatie sau experienta echivalenta
- Cursuri de formare si dezvoltare profesionala relevante

Aceasta fisa de post poate fi adaptata in functie de nevoile si cerintele specifice ale organizatiei si ale postului de navigator instructor de informare.

 • 3

  Grupa Majora 3

  Tehnicieni si alti specialisti din domeniul tehnic

  Tehnicienii si alti specialisti din domeniul tehnic indeplinesc de obicei sarcinile tehnice si pe cele similare legate de activitatea de cercetare si de aplicarea conceptelor stiintifice sau artistice si a metodelor operationale, precum si de reglementarile guvernamentale ori de afaceri.

 • 31

  Subgrupa Majora 31

  Specialisti asimilati in stiinta si inginerie

  Specialistii asimilati in stiinta si inginerie indeplinesc sarcinile tehnice legate de activitatea de cercetare si metodele operationale in domeniul stiintei si ingineriei. Acestia supravegheaza si controleaza aspectele tehnice si operationale ale activitatii de minerit, industriei prelucratoare, constructiilor si alte operatiuni de inginerie, precum si exploatarea echipamentului tehnic, inclusiv aeronave si nave.

 • 315

  Grupa Minora 315

  Controlori si operatori pentru trafic naval si aerian

  Controlorii si operatorii pentru trafic naval si aerian comanda si navigheaza nave si aeronave, indeplinesc activitati tehnice pentru a asigura deplasarea sigura si eficienta, dezvolta sisteme electrice, electromecanice si de control computerizat al aerului.

 • COR

  Grupa de baza 3154 Controlori de trafic aerian

  Controlorii de trafic aerian coordoneaza direct traficul avioanelor in spatiul aerian si la sol, folosind sisteme radio, radar si de semnalizare luminoasa, si furnizeaza informatii relevante pentru operarea aeronavelor.

 • COD

  COD COR 315420 - navigator instructor informare