.

Cod COR operator la fabricarea biscuitilor


Cod COR operator la fabricarea biscuitilor

Cod COR: operator la fabricarea biscuitilor

Cod COR: 816029 - operator la fabricarea biscuitilor


Meseria de operator la fabricarea biscuitilor face parte din grupa de baza: 8160 Operatori la masinile pentru fabricarea produselor alimentare si a altor produse similare.

Istoria meseriei de operator la fabricarea biscuitilor

Meseria de operator la fabricarea biscuitilor a existat de mai multe decenii. Incepand cu anii 1950, producatorii de biscuiti au inceput sa utilizeze masini automate pentru a fabrica biscuiti. Aceste masini au nevoie de operatori pentru a le controla si a le monitoriza. Operatorii trebuie sa verifice si sa regleze masinile pentru a asigura ca produsele sunt fabricate corect si in mod eficient. Operatorii trebuie sa verifice si sa regleze temperatura, presiunea si viteza de fabricare pentru a asigura ca produsele sunt fabricate la standardele de calitate. Operatorii trebuie sa verifice si sa regleze masinile pentru a asigura ca produsele sunt fabricate corect si in mod eficient. Operatorii trebuie sa verifice si sa regleze temperatura, presiunea si viteza de fabricare pentru a asigura ca produsele sunt fabricate la standardele de calitate. Operatorii trebuie sa verifice si sa regleze masinile pentru a asigura ca produsele sunt fabricate corect si in mod eficient. Operatorii trebuie sa verifice si sa regleze temperatura, presiunea si viteza de fabricare pentru a asigura ca produsele sunt fabricate la standardele de calitate. Operatorii trebuie sa verifice si sa regleze masinile pentru a asigura ca produsele sunt fabricate corect si in mod eficient.

Model fisa de post: operator la fabricarea biscuitilor

Fisa de post pentru meseria de operator la fabricarea biscuitilor


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: operator la fabricarea biscuitilor, cod COR 816029


Grupa de baza: 8160 Operatori la masinile pentru fabricarea produselor alimentare si a altor produse similare

FISA DE POST

Titlu post: Operator la fabricarea biscuitilor

Descrierea postului:

Operatorul la fabricarea biscuitilor este responsabil pentru asamblarea, inspectarea si verificarea produselor finite. Acesta trebuie sa asigure ca produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele de calitate si sa respecte procedurile de fabricatie.

Responsabilitati:

- Asamblarea si inspectarea produselor finite;

- Verificarea produselor pentru a se asigura ca sunt fabricate in conformitate cu standardele de calitate;

- Respectarea procedurilor de fabricatie;

- Monitorizarea si mentinerea echipamentelor si a masinilor;

- Monitorizarea si mentinerea inventarului;

- Monitorizarea si mentinerea curateniei in zona de productie;

- Monitorizarea si mentinerea sigurantei in zona de productie;

- Monitorizarea si mentinerea productivitatii;

- Monitorizarea si mentinerea calitatii produselor;

- Monitorizarea si mentinerea costurilor de productie.

Cerinte:

- Experienta anterioara in domeniul fabricarii biscuitilor;

- Cunostinte solide despre tehnologia de fabricare a biscuitilor;

- Abilitati de comunicare si lucru in echipa;

- Abilitati de rezolvare a problemelor;

- Abilitati de organizare si planificare;

- Abilitati de utilizare a echipamentelor si masinilor;

- Abilitati de citire si interpretare a documentelor tehnice;

- Abilitati de utilizare a calculatorului.

 • 8

  Grupa Majora 8

  Operatori la instalatii si masini; asamblori de masini si echipamente

  Operatorii la instalatii si masini, asamblorii de masini si echipamente actioneaza si supravegheaza masini si echipamente industriale si agricole la fata locului sau dirijeaza de la distanta prin telecomanda, conduc trenuri, autovehicule, utilaje si echipamente mobile sau asambleaza produse din parti componente, conform specificatiilor si procedurilor precizate. Activitatea desfasurata in principal necesita experienta si cunoasterea masinilor si echipamentelor industriale si agricole, precum si abilitatea de a face fata vitezei de functionare a masinilor si de a se adapta la inovatiile tehnologice.

 • 81

  Subgrupa Majora 81

  Operatori la masini si instalatii

  Operatorii la masini si instalatii actioneaza si supravegheaza, la fata locului sau prin ghidare de la distanta prin telecomanda, instalatii industriale, masini si echipamente fixe sau pentru care mobilitatea nu este parte integranta a functionarii. Activitatea desfasurata in principal necesita experienta si intelegerea masinilor si echipamentelor industriale care sunt actionate si supravegheate. Abilitatea de a face fata vitezei de functionare a masinilor si de a se adapta inovatiilor tehnologice este adesea necesara.

 • 816

  Grupa Minora 816

  Operatori la masinile pentru fabricarea produselor alimentare si a altor produse similare

  Operatorii la masinile pentru fabricarea produselor alimentare si a altor produse similare actioneaza si supravegheaza masinile utilizate la sacrificarea animalelor, transarea carnii, coacerea, congelarea, incalzirea, macinarea, amestecarea si alte procese de preparare a produselor alimentare, bauturilor si frunzelor de tutun.

 • COR

  Grupa de baza 8160 Operatori la masinile pentru fabricarea produselor alimentare si a altor produse similare

  Operatorii la masinile pentru fabricarea produselor alimentare si a altor produse similare actioneaza si supravegheaza masinile utilizate la sacrificarea animalelor, transarea carnii, coacerea, congelarea, incalzirea, macinarea, amestecarea si alte procese de preparare a produselor alimentare, bauturilor si frunzelor de tutun.

 • COD

  COD COR 816029 - operator la fabricarea biscuitilor