.

Cod COR organizator protocol


Cod COR organizator protocol

Cod COR: organizator protocol

Cod COR: 243208 - organizator protocol


Meseria de organizator protocol face parte din grupa de baza: 2432 Specialisti in relatii publice.

Istoria meseriei de organizator protocol

Meseria de organizator protocol a luat nastere in secolul al XIX-lea, cand a fost nevoie de persoane care sa se ocupe de organizarea evenimentelor oficiale si ceremoniilor. Acestia erau responsabili de planificarea si coordonarea evenimentelor, precum si de asigurarea ca toate detaliile erau tratate cu atentie si respect. In prezent, meseria de organizator protocol este una dintre cele mai importante si solicitate meserii in domeniul evenimentelor. Acestia sunt responsabili de planificarea si coordonarea evenimentelor, precum si de asigurarea ca toate detaliile sunt tratate cu atentie si respect. De asemenea, ei sunt responsabili de asigurarea ca toate persoanele implicate in eveniment sunt informate si pregatite pentru eveniment.

Model fisa de post: organizator protocol

Fisa de post pentru meseria de organizator protocol


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: organizator protocol, cod COR 243208


Grupa de baza: 2432 Specialisti in relatii publice

Fisa de post pentru meseria de Organizator Protocol

Descrierea postului:

Organizatorul de protocol este responsabil pentru planificarea, organizarea si coordonarea evenimentelor si ceremoniilor oficiale, precum si pentru asigurarea respectarii protocoalelor si a etichetei in timpul acestora. Acesta trebuie sa aiba o buna cunoastere a protocoalelor si a etichetei, precum si abilitati excelente de comunicare si coordonare.

Responsabilitati:

- Planificarea si organizarea evenimentelor si ceremoniilor oficiale, inclusiv stabilirea locatiei, a programului si a invitatilor
- Asigurarea respectarii protocoalelor si a etichetei in timpul evenimentelor si ceremoniilor oficiale
- Coordonarea cu furnizorii de servicii, cum ar fi cateringul, decorarea si divertismentul
- Comunicarea cu invitatii si participantii pentru a le furniza informatii despre eveniment si pentru a confirma prezenta lor
- Asigurarea ca toate aspectele evenimentului sunt gestionate in mod eficient si ca evenimentul se desfasoara fara probleme
- Gestionarea bugetului evenimentului si asigurarea ca cheltuielile sunt in limitele acestuia
- ntocmirea rapoartelor si a documentelor necesare pentru evenimente si ceremonii oficiale

Cerinte:

- Experienta anterioara in organizarea de evenimente si ceremonii oficiale
- Cunoasterea protocoalelor si a etichetei
- Abilitati excelente de comunicare si coordonare
- Capacitatea de a lucra sub presiune si de a gestiona mai multe sarcini simultan
- Abilitati bune de planificare si organizare
- Cunoasterea limbilor straine este un avantaj

Educatie:

- Studii superioare in domeniul relatiilor publice, managementului evenimentelor sau a unei discipline relevante

Salariu:

- Salariul pentru un organizator de protocol variaza in functie de experienta si de dimensiunea evenimentelor organizate. n general, salariul mediu este intre 2000 si 4000 de lei pe luna.

 • 2

  Grupa Majora 2

  Specialisti in diverse domenii de activitate

  Specialistii cu ocupatii intelectuale si stiintifice dezvolta stocul existent de cunostinte, predau in mod sistematic si aplica teorii si concepte stiintifice sau artistice ori se angajeaza in orice combinatie a acestor activitati.

 • 24

  Subgrupa Majora 24

  Specialisti in domeniul administrativ-comercial

  Specialistii din domeniul administrativ si comercial indeplinesc sarcini analitice, conceptuale si practice pentru a furniza servicii in domeniul financiar, dezvoltarea resurselor umane, relatii publice si marketing, vanzari in domeniul tehnic, medical, tehnologia informatiei si comunicatiilor; coordoneaza si revizuiesc structurile organizationale, metodele si sistemele, precum si analizele cantitative de informatii care afecteaza programele de investitii.

 • 243

  Grupa Minora 243

  Specialisti in vanzari, marketing si relatii publice

  Specialistii in vanzari, marketing si relatii publice planifica, dezvolta, coordoneaza si implementeaza programe de diseminare a informatiei pentru a promova organizatiile, bunurile si serviciile si reprezinta companiile in activitatea de vanzare a unor game de produse si servicii tehnice, industriale, medicale, farmaceutice si de tehnologia informatiei si comunicatiilor.

 • COR

  Grupa de baza 2432 Specialisti in relatii publice

  Specialistii in relatii publice planifica, dezvolta, implementeaza si evalueaza strategiile de informare si comunicare care asigura intelegerea si imaginea favorabila cu privire la companii si alte organizatii, bunurile si serviciile acestora, rolul lor in cadrul comunitatii.

 • COD

  COD COR 243208 - organizator protocol