.

Cod COR organizator spectacole


Cod COR organizator spectacole

Cod COR: organizator spectacole

Cod COR: 333909 - organizator spectacole


Meseria de organizator spectacole face parte din grupa de baza: 3339 Agenti de servicii comerciale neclasificati in grupele de baza anterioare.

Istoria meseriei de organizator spectacole

Meseria de organizator de spectacole a existat de-a lungul istoriei, de la antichitate pana in prezent. In antichitate, organizatorii de spectacole erau responsabili pentru organizarea si coordonarea evenimentelor publice, cum ar fi jocurile olimpice, paradele militare si alte ceremonii religioase. In Evul Mediu, organizatorii de spectacole erau responsabili pentru organizarea si coordonarea spectacolelor de teatru si muzica, precum si a altor evenimente publice. In secolul al XIX-lea, organizatorii de spectacole au inceput sa organizeze spectacole de circ, concerte si alte evenimente de divertisment. In prezent, organizatorii de spectacole sunt responsabili pentru organizarea si coordonarea spectacolelor de teatru, muzica, circ, concerte, festivaluri si alte evenimente de divertisment. Ei sunt responsabili pentru alegerea locatiei, alegerea artistilor, promovarea evenimentului si coordonarea tuturor aspectelor logistice.

Model fisa de post: organizator spectacole

Fisa de post pentru meseria de organizator spectacole


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: organizator spectacole, cod COR 333909


Grupa de baza: 3339 Agenti de servicii comerciale neclasificati in grupele de baza anterioare

Fisa de post pentru meseria de organizator spectacole:

Titlul postului: Organizator spectacole

Departament: Evenimente

Raporteaza catre: Managerul de evenimente

Scopul postului: Organizarea si coordonarea evenimentelor si spectacolelor pentru a asigura o experienta memorabila pentru public si clienti.

Responsabilitati:

- Planificarea si organizarea evenimentelor si spectacolelor, inclusiv stabilirea bugetului, alocarea resurselor si coordonarea cu furnizorii si partenerii.
- Identificarea si selectarea locatiilor potrivite pentru evenimente si negocierea contractelor cu proprietarii de locatii.
- Coordonarea cu echipa de marketing pentru promovarea evenimentelor si atragerea publicului.
- Asigurarea ca toate aspectele logistice ale evenimentelor sunt gestionate eficient, inclusiv transportul, cazarea si cateringul.
- Supervizarea si coordonarea personalului implicat in organizarea evenimentelor, inclusiv angajatii si voluntarii.
- Asigurarea ca toate aspectele de securitate si sanatate sunt respectate si ca toate autorizatiile necesare sunt obtinute.
- Gestionarea problemelor si situatiilor de urgenta care pot aparea in timpul evenimentelor.
- Evaluarea si raportarea performantei evenimentelor si identificarea modurilor de imbunatatire a acestora.

Cerinte:

- Experienta anterioara in organizarea de evenimente si spectacole.
- Abilitati excelente de comunicare si negociere.
- Capacitatea de a lucra sub presiune si de a gestiona mai multe proiecte simultan.
- Abilitati de lider si capacitatea de a coordona si motiva echipa.
- Cunostinte solide de planificare si gestionare a bugetului.
- Cunostinte de baza in marketing si promovare.
- Flexibilitate si capacitatea de a se adapta la situatii noi si neasteptate.
- Abilitati de rezolvare a problemelor si luare a deciziilor rapide si eficiente.

Educatie si experienta:

- Studii superioare in domeniul evenimentelor, marketingului sau a unei discipline relevante.
- Experienta anterioara in organizarea de evenimente si spectacole.
- Cunostinte solide de limba engleza si a unei alte limbi straine este un avantaj.

Locatie: Bucuresti

Program de lucru: Full-time, cu posibilitatea de a lucra in weekend-uri si in afara orelor de program in timpul evenimentelor.

 • 3

  Grupa Majora 3

  Tehnicieni si alti specialisti din domeniul tehnic

  Tehnicienii si alti specialisti din domeniul tehnic indeplinesc de obicei sarcinile tehnice si pe cele similare legate de activitatea de cercetare si de aplicarea conceptelor stiintifice sau artistice si a metodelor operationale, precum si de reglementarile guvernamentale ori de afaceri.

 • 33

  Subgrupa Majora 33

  Specialisti in servicii administrative si asimilati

  Specialistii din servicii administrative si asimilatii indeplinesc de obicei sarcini tehnice legate de aplicarea practica a cunostintelor privind contabilitatea financiara si a problemelor de tranzactie, calcule matematice, dezvoltarea resurselor umane, vanzarea si cumpararea de instrumente financiare, sarcini specializate de secretariat, indeplinirea si aplicarea normelor (regulilor) guvernamentale specifice. De asemenea, sunt inclusi lucratorii care furnizeaza servicii de afaceri, cum ar fi servicii de vamuire, planificarea de conferinte, servicii de plasare a fortei de munca, cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare sau de marfuri cu ridicata si care actioneaza ca agenti pentru atleti si artisti.

 • 333

  Grupa Minora 333

  Agenti de servicii comerciale

  Agentii de servicii comerciale stabilesc contacte pentru a vinde diverse servicii comerciale, cum ar fi spatiul de publicitate in mass-media, desfasoara activitati vamale pentru a se asigura ca documentele necesare sunt in ordine, informeaza persoanele in cautarea unui loc de munca despre locurile de munca vacante, realizeaza activitati de mediere intre lucrator si angajator, aranjeaza contracte pentru atletii de performanta, animatori si artisti, precum si pentru publicarea de carti, productia de piese de teatru sau inregistrarea, interpretarea si vanzarea de muzica, planifica si organizeaza conferinte si evenimente similare.

 • COR

  Grupa de baza 3339 Agenti de servicii comerciale neclasificati in grupele de baza anterioare

  Aceasta grupa de baza cuprinde agentii de servicii comerciale neclasificati in alta parte in grupa minora 333 - Agenti de servicii comerciale. De exemplu, grupa de baza include pe cei care stabilesc contracte de afaceri, vand servicii comerciale, cum ar fi spatiu publicitar in mass-media, aranjeaza contracte pentru atleti de performanta, animatori si artisti, pentru publicarea de carti, productia de piese de teatru sau de inregistrari, interpretari si vanzari de muzica si vanzari de proprietati si bunuri prin licitatie.

 • COD

  COD COR 333909 - organizator spectacole