.

Cod COR pregnator prize tehnice si banda izolatoare


Cod COR pregnator prize tehnice si banda izolatoare

Cod COR: pregnator prize tehnice si banda izolatoare

Cod COR: 814102 - pregnator prize tehnice si banda izolatoare


Meseria de pregnator prize tehnice si banda izolatoare face parte din grupa de baza: 8141 Operatori la masini si utilaje pentru fabricarea produselor din cauciuc.

Istoria meseriei de pregnator prize tehnice si banda izolatoare

Meseria de pregnator prize tehnice si banda izolatoare dateaza din anii 1950, cand a fost introdusa pentru a ajuta la conectarea cablurilor si a altor componente electronice. Acest lucru a permis producatorilor sa creeze produse mai fiabile si mai sigure. In anii 1960, tehnologia s-a imbunatatit si s-au dezvoltat noi metode de conectare a cablurilor si a altor componente electronice. Acest lucru a permis producatorilor sa creeze produse mai fiabile si mai sigure. In anii 1970, tehnologia s-a imbunatatit si s-au dezvoltat noi metode de conectare a cablurilor si a altor componente electronice, precum si noi materiale izolatoare. Acest lucru a permis producatorilor sa creeze produse mai fiabile si mai sigure. In prezent, pregnatorii prize tehnice si banda izolatoare sunt folositi in industria electronica pentru a conecta cabluri si alte componente electronice. Acestia sunt folositi pentru a asigura o conexiune fiabila si sigura intre cabluri si alte componente electronice.

Model fisa de post: pregnator prize tehnice si banda izolatoare

Fisa de post pentru meseria de pregnator prize tehnice si banda izolatoare


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: pregnator prize tehnice si banda izolatoare, cod COR 814102


Grupa de baza: 8141 Operatori la masini si utilaje pentru fabricarea produselor din cauciuc

FISA DE POST

Titlu: Pregnantor Prize Tehnice si Banda Izolatoare

Descrierea postului:

Pregnantorul Prize Tehnice si Banda Izolatoare este responsabil pentru pregatirea, instalarea si intretinerea prizei tehnice si a benzii izolatoare. Acesta trebuie sa asigure ca toate prizele tehnice si benzi izolatoare sunt instalate corect si in siguranta.

Responsabilitati:

- Prezinta si pregateste prizele tehnice si benzi izolatoare pentru instalare.

- Instaleaza prizele tehnice si benzi izolatoare in conformitate cu standardele de siguranta si calitate.

- Verifica si testeaza prizele tehnice si benzi izolatoare pentru a se asigura ca sunt instalate corect si in siguranta.

- Intretine si repara prizele tehnice si benzi izolatoare in cazul defectiunilor.

- Urmareste si respecta toate regulile si procedurile de siguranta.

- Urmareste si respecta toate standardele de calitate.

- Respecta termenele limita si se asigura ca toate lucrarile sunt finalizate la timp.

- Colaboreaza cu echipa pentru a se asigura ca toate lucrarile sunt finalizate la timp si in conformitate cu standardele de calitate.

Cerinte:

- Experienta anterioara in instalarea prizei tehnice si a benzii izolatoare.

- Cunostinte solide despre standardele de siguranta si calitate.

- Abilitati de comunicare si lucru in echipa.

- Abilitati de rezolvare a problemelor.

- Abilitati de organizare si planificare.

- Abilitati de util

 • 8

  Grupa Majora 8

  Operatori la instalatii si masini; asamblori de masini si echipamente

  Operatorii la instalatii si masini, asamblorii de masini si echipamente actioneaza si supravegheaza masini si echipamente industriale si agricole la fata locului sau dirijeaza de la distanta prin telecomanda, conduc trenuri, autovehicule, utilaje si echipamente mobile sau asambleaza produse din parti componente, conform specificatiilor si procedurilor precizate. Activitatea desfasurata in principal necesita experienta si cunoasterea masinilor si echipamentelor industriale si agricole, precum si abilitatea de a face fata vitezei de functionare a masinilor si de a se adapta la inovatiile tehnologice.

 • 81

  Subgrupa Majora 81

  Operatori la masini si instalatii

  Operatorii la masini si instalatii actioneaza si supravegheaza, la fata locului sau prin ghidare de la distanta prin telecomanda, instalatii industriale, masini si echipamente fixe sau pentru care mobilitatea nu este parte integranta a functionarii. Activitatea desfasurata in principal necesita experienta si intelegerea masinilor si echipamentelor industriale care sunt actionate si supravegheate. Abilitatea de a face fata vitezei de functionare a masinilor si de a se adapta inovatiilor tehnologice este adesea necesara.

 • 814

  Grupa Minora 814

  Operatori la masini si utilaje pentru fabricarea produselor din cauciuc, plastic si hartie

  Operatorii la masinile si utilajele pentru fabricarea produselor din cauciuc, plastic si hartie actioneaza si supravegheaza masinile (utilajele) de malaxat si amestecare a cauciucului si a compusilor din cauciuc, care produc diferite componente si produse din cauciuc natural si sintetic si din materiale plastice sau produc produse diferite din hartie, carton si materiale similare.

 • COR

  Grupa de baza 8141 Operatori la masini si utilaje pentru fabricarea produselor din cauciuc

  Operatorii la masinile si utilajele pentru fabricarea produselor din cauciuc actioneaza si monitorizeaza masinile (utilajele) de malaxat si amestecare a cauciucului si a compusilor din cauciuc si produc diferite componente si produse din cauciuc natural si sintetic, cum ar fi incaltaminte turnata in tipar, articole casnice, materiale izolante, accesorii industriale sau anvelope.

 • COD

  COD COR 814102 - pregnator prize tehnice si banda izolatoare