.

Cod COR probator hidraulic cazane, tevi, recipiente


Cod COR probator hidraulic cazane, tevi, recipiente

Cod COR: probator hidraulic cazane, tevi, recipiente

Cod COR: 721302 - probator hidraulic cazane, tevi, recipiente


Meseria de probator hidraulic cazane, tevi, recipiente face parte din grupa de baza: 7213 Tinichigii-cazangii.

Istoria meseriei de probator hidraulic cazane, tevi, recipiente

Meseria de probator hidraulic cazane, tevi, recipiente se refera la procesul de testare a cazanelor, tevilor si recipientelor pentru a verifica daca sunt in stare buna si pot fi folosite in siguranta. Acest proces a fost folosit de-a lungul anilor pentru a asigura ca cazanele, tevile si recipientele sunt in stare buna si pot fi folosite in siguranta. Acest proces implica testarea presiunii, temperaturii si a altor factori pentru a se asigura ca cazanele, tevile si recipientele sunt in stare buna si pot fi folosite in siguranta. Acest proces a fost folosit de-a lungul anilor pentru a asigura ca cazanele, tevile si recipientele sunt in stare buna si pot fi folosite in siguranta. Acest proces a devenit din ce in ce mai important in ultimii ani, deoarece a crescut nevoia de siguranta si de calitate in industrie.

Model fisa de post: probator hidraulic cazane, tevi, recipiente

Fisa de post pentru meseria de probator hidraulic cazane, tevi, recipiente


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: probator hidraulic cazane, tevi, recipiente, cod COR 721302


Grupa de baza: 7213 Tinichigii-cazangii

Titlu post: Probator hidraulic

Descrierea postului:

Probatorul hidraulic este responsabil pentru efectuarea de teste hidraulice pe cazane, tevi si recipiente. Acesta trebuie sa asigure ca toate produsele sunt in conformitate cu standardele de calitate si sa se asigure ca toate produsele sunt in siguranta si functionale.

Responsabilitati:

Efectueaza teste hidraulice pe cazane, tevi si recipiente pentru a se asigura ca acestea sunt in conformitate cu standardele de calitate.

Monitorizeaza si inregistreaza rezultatele testelor si asigura ca toate produsele sunt in siguranta si functionale.

Asigura ca toate echipamentele si instrumentele sunt intretinute si in stare buna de functionare.

Asigura ca toate procedurile de testare sunt respectate.

Asigura ca toate produsele sunt etichetate corespunzator si inregistrate in mod corespunzator.

Asigura ca toate produsele sunt livrate la timp si in conformitate cu cerintele clientilor.

Asigura ca toate produsele sunt in conformitate cu standardele de calitate si sunt in siguranta pentru utilizare.

Asigura c

 • 7

  Grupa Majora 7

  Muncitori calificati si asimilati

  Muncitorii calificati si asimilatii acestora aplica cunostinte si competente specifice in domenii privind construirea si intretinerea cladirilor, ridicarea structurilor metalice, reglarea masinilor-unelte sau fabricarea, montarea, intretinerea si repararea utilajelor, echipamentelor ori uneltelor, executarea lucrarilor specifice de imprimare si producere sau procesare a produselor alimentare, textile, din lemn, metal ori a altor articole, inclusiv a obiectelor de artizanat. Lucrarile sunt executate manual sau cu ajutorul unor unelte cu actionare manuala si al altor tipuri de unelte, care sunt folosite pentru a reduce cantitatea de efort fizic si timpul necesar pentru sarcini specifice, precum si pentru imbunatatirea calitatii produselor. Sarcinile efectuate necesita o intelegere a tuturor etapelor procesului de productie, a materialelor si uneltelor folosite, precum si a naturii si scopului produsului final.

 • 72

  Subgrupa Majora 72

  Muncitori calificati in metalurgie, constructii de masini si asimilati

  Muncitorii calificati in metalurgie, constructii de masini si asimilatii acestora se ocupa cu turnarea, sudarea sau forjarea metalelor sau prin alte metode (procedee), monteaza, intretin si repara structuri metalice grele, regleaza, asambleaza, intretin si repara masini si instalatii inclusiv motoarele vehiculelor sau produc unelte ori diverse articole din metale nepretioase. Lucrarile sunt executate manual sau cu ajutorul uneltelor cu actionare manuala ori de alta natura, care sunt folosite pentru a reduce cantitatea de efort fizic si timpul necesar pentru sarcini specifice, precum si pentru imbunatatirea calitatii produselor. Sarcinile efectuate necesita o intelegere a organizarii activitatii, a materialelor si uneltelor folosite, precum si natura si scopul produsului final.

 • 721

  Grupa Minora 721

  Turnatori, tinichigii-cazangii, sudori, formatori si asimilati

  Turnatorii, tinichigiii-cazangii, sudorii, formatorii si asimilatii acestora confectioneaza matrite pentru turnarea metalelor, sudeaza si taie piese metalice, confectioneaza si repara articole din tabla, instaleaza, ridica, intretin si repara structuri de metale grele, funiculare si alte echipamente similare.

 • COR

  Grupa de baza 7213 Tinichigii-cazangii

  Tinichigiii-cazangii confectioneaza, instaleaza si repara articolele si parti ale articolelor facute din foi de tabla, cum ar fi foi de otel, cupru, cositor, alama, aluminiu, zinc sau fier galvanizat.

 • COD

  COD COR 721302 - probator hidraulic cazane, tevi, recipiente