.

Cod COR protejator conductori cabluri si condensatori statici de forta


Cod COR protejator conductori cabluri si condensatori statici de forta

Cod COR: protejator conductori cabluri si condensatori statici de forta

Cod COR: 812218 - protejator conductori cabluri si condensatori statici de forta


Meseria de protejator conductori cabluri si condensatori statici de forta face parte din grupa de baza: 8122 Operatori la instalatiile de finisare si tratare chimica a suprafetelor metalice.

Istoria meseriei de protejator conductori cabluri si condensatori statici de forta

Meseria de protejator al conductorilor cabluri si condensatorilor statici de forta a fost inventata in anii 1950, cand a fost nevoie de o solutie pentru a proteja cablurile si condensatorii statici de forta de la supratensiuni si scurtcircuite. Acesti protectori au fost proiectati pentru a se conecta la cabluri si condensatori statici de forta si pentru a oferi protectie impotriva supratensiunilor si scurtcircuitelor. Acesti protectori sunt folositi in aplicatii industriale, precum si in aplicatii rezidentiale. Acesti protectori sunt fabricati din materiale rezistente la caldura si sunt proiectati pentru a rezista la temperaturi ridicate si la presiuni ridicate. Acesti protectori sunt folositi pentru a proteja cablurile si condensatorii statici de forta de la supratensiuni si scurtcircuite, precum si pentru a preveni deteriorarea cablurilor si condensatorilor statici de forta.

Model fisa de post: protejator conductori cabluri si condensatori statici de forta

Fisa de post pentru meseria de protejator conductori cabluri si condensatori statici de forta


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: protejator conductori cabluri si condensatori statici de forta, cod COR 812218


Grupa de baza: 8122 Operatori la instalatiile de finisare si tratare chimica a suprafetelor metalice

Titlu post: Protejator Conductori Cabluri si Condensatori Statici de Forta

Descrierea postului:

Protejatorul Conductori Cabluri si Condensatori Statici de Forta este responsabil pentru asigurarea protectiei cablurilor si condensatorilor statici de forta impotriva deteriorarii si a defectelor. Acesta trebuie sa verifice si sa inspecteze cablurile si condensatorii statici de forta pentru a se asigura ca sunt in stare buna si functioneaza corect. De asemenea, trebuie sa asigure ca cablurile si condensatorii statici de forta sunt instalati corect si sunt in conformitate cu standardele de siguranta.

Responsabilitati:

Verifica si inspecteaza cablurile si condensatorii statici de forta pentru a se asigura ca sunt in stare buna si functioneaza corect.

Asigura ca cablurile si condensatorii statici de forta sunt instalati corect si sunt in conformitate cu standardele de siguranta.

Monitorizeaza si testeaza cablurile si condensatorii statici de forta pentru a se asigura ca sunt in stare buna si functioneaza corect.

Asigura ca cablurile si condensatorii statici de forta sunt curatati si intretinuti corespunzator.

Asigura ca cablurile si condensatorii statici de forta sunt inlocuiti sau reparati in cazul in care sunt deteriorati sau defecti.

Asigura ca cablurile si condensatorii statici de forta sunt etichetati corespunzator.

Asigura ca cablurile si condensatorii statici de forta sunt stocati corespunzator.

Asigura ca cablurile si condensatorii

 • 8

  Grupa Majora 8

  Operatori la instalatii si masini; asamblori de masini si echipamente

  Operatorii la instalatii si masini, asamblorii de masini si echipamente actioneaza si supravegheaza masini si echipamente industriale si agricole la fata locului sau dirijeaza de la distanta prin telecomanda, conduc trenuri, autovehicule, utilaje si echipamente mobile sau asambleaza produse din parti componente, conform specificatiilor si procedurilor precizate. Activitatea desfasurata in principal necesita experienta si cunoasterea masinilor si echipamentelor industriale si agricole, precum si abilitatea de a face fata vitezei de functionare a masinilor si de a se adapta la inovatiile tehnologice.

 • 81

  Subgrupa Majora 81

  Operatori la masini si instalatii

  Operatorii la masini si instalatii actioneaza si supravegheaza, la fata locului sau prin ghidare de la distanta prin telecomanda, instalatii industriale, masini si echipamente fixe sau pentru care mobilitatea nu este parte integranta a functionarii. Activitatea desfasurata in principal necesita experienta si intelegerea masinilor si echipamentelor industriale care sunt actionate si supravegheate. Abilitatea de a face fata vitezei de functionare a masinilor si de a se adapta inovatiilor tehnologice este adesea necesara.

 • 812

  Grupa Minora 812

  Operatori la instalatiile de prelucrare si finisare a metalelor

  Operatorii la instalatiile de prelucrare si finisare a metalelor opereaza, actioneaza si supravegheaza masinile (instalatiile) si echipamentele de comanda cu o unica functie, utilizate pentru a controla transformarea, prelucrarea si finisarea minereurilor si metalelor.

 • COR

  Grupa de baza 8122 Operatori la instalatiile de finisare si tratare chimica a suprafetelor metalice

  Operatorii la instalatiile de finisare si tratare chimica a suprafetelor metalice actioneaza si supravegheaza echipamentele care finiseaza si acopera cu metal articole sau parti (componente), pentru a le asigura o rezistenta imbunatatita la coroziune si uzura (abraziune), in scopuri decorative ori pentru a le transmite proprietatile electrice sau magnetice.

 • COD

  COD COR 812218 - protejator conductori cabluri si condensatori statici de forta