.

Cod COR registrator medical in anatomie patologica


Cod COR registrator medical in anatomie patologica

Cod COR: registrator medical in anatomie patologica

Cod COR: 334402 - registrator medical in anatomie patologica


Meseria de registrator medical in anatomie patologica face parte din grupa de baza: 3344 Secretari in domeniul medical.

Istoria meseriei de registrator medical in anatomie patologica

Registratorul medical in anatomie patologica este o profesie relativ noua, care a aparut in anii '90. Acestia sunt responsabili pentru colectarea, prelucrarea si arhivarea datelor medicale si a informatiilor referitoare la pacienti si la cazurile lor. Ei sunt, de asemenea, responsabili pentru pregatirea si prezentarea informatiilor medicale in fata medicilor si altor profesionisti medicali. Registratorii medicali in anatomie patologica sunt, de asemenea, responsabili pentru pregatirea si prezentarea informatiilor medicale in fata comisiilor de examinare si a altor autoritati medicale. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru pregatirea si prezentarea informatiilor medicale in fata comisiilor de examinare si a altor autoritati medicale. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru pregatirea si prezentarea informatiilor medicale in fata comisiilor de examinare si a altor autoritati medicale. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru pregatirea si prezentarea informatiilor medicale in fata comisiilor de examinare si a altor autoritati medicale. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru pregatirea si prezentarea informatiilor medicale in fata comisiilor de examinare si a altor autoritati medicale. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru pregatirea si prezentarea informatiilor medicale in fata comisiilor de examinare si a altor autoritati medicale. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru pregatirea si prezentarea informatiilor medicale in

Model fisa de post: registrator medical in anatomie patologica

Fisa de post pentru meseria de registrator medical in anatomie patologica


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: registrator medical in anatomie patologica, cod COR 334402


Grupa de baza: 3344 Secretari in domeniul medical

Titlul postului: Registrator medical in anatomie patologica

Descrierea postului:
Registratorul medical in anatomie patologica este responsabil pentru gestionarea si organizarea documentelor medicale si a datelor pacientilor in cadrul departamentului de anatomie patologica. Acesta trebuie sa aiba cunostinte solide in domeniul medical si sa fie capabil sa lucreze cu precizie si atentie la detalii.

Responsabilitati:
- Gestionarea si organizarea documentelor medicale si a datelor pacientilor in cadrul departamentului de anatomie patologica
- nregistrarea si actualizarea informatiilor medicale ale pacientilor in sistemele informatice
- Asigurarea confidentialitatii si securitatii datelor medicale
- Colaborarea cu medicii si personalul medical pentru a asigura o documentatie precisa si completa
- Participarea la intalniri si sesiuni de formare pentru a-si imbunatati cunostintele si abilitatile in domeniul medical si al anatomiei patologice
- Respectarea standardelor si procedurilor departamentului de anatomie patologica si a reglementarilor legale in domeniul medical

Cerinte:
- Diploma de studii medii sau superioare in domeniul medical sau al stiintelor biologice
- Experienta anterioara in gestionarea documentelor medicale si a datelor pacientilor
- Cunostinte solide in domeniul medical si al anatomiei patologice
- Abilitati excelente de organizare si gestionare a timpului
- Abilitati excelente de comunicare si colaborare cu medicii si personalul medical
- Capacitatea de a lucra cu precizie si atentie la detalii
- Respectarea confidentialitatii si a standardelor etice in domeniul medical

Beneficii:
- Pachet salarial atractiv
- Oportunitati de dezvoltare profesionala si de formare continua
- Mediu de lucru placut si stimulant
- Asigurare medicala privata
- Alte beneficii in functie de politica companiei

Aceasta este o descriere generala a postului de registrator medical in anatomie patologica. Responsabilitatile si cerintele pot varia in functie de companie si de nevoile departamentului de anatomie patologica.

 • 3

  Grupa Majora 3

  Tehnicieni si alti specialisti din domeniul tehnic

  Tehnicienii si alti specialisti din domeniul tehnic indeplinesc de obicei sarcinile tehnice si pe cele similare legate de activitatea de cercetare si de aplicarea conceptelor stiintifice sau artistice si a metodelor operationale, precum si de reglementarile guvernamentale ori de afaceri.

 • 33

  Subgrupa Majora 33

  Specialisti in servicii administrative si asimilati

  Specialistii din servicii administrative si asimilatii indeplinesc de obicei sarcini tehnice legate de aplicarea practica a cunostintelor privind contabilitatea financiara si a problemelor de tranzactie, calcule matematice, dezvoltarea resurselor umane, vanzarea si cumpararea de instrumente financiare, sarcini specializate de secretariat, indeplinirea si aplicarea normelor (regulilor) guvernamentale specifice. De asemenea, sunt inclusi lucratorii care furnizeaza servicii de afaceri, cum ar fi servicii de vamuire, planificarea de conferinte, servicii de plasare a fortei de munca, cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare sau de marfuri cu ridicata si care actioneaza ca agenti pentru atleti si artisti.

 • 334

  Grupa Minora 334

  Secretari administrativi si specializati

  Secretarii administrativi si specializati asigura servicii-suport de documentare, organizare si comunicare, utilizand cunostinte de specialitate din activitatea organizatiei in care sunt angajati. Acestia isi asuma responsabilitatea de supraveghere pentru functionarii secretariatului din organizatie.

 • COR

  Grupa de baza 3344 Secretari in domeniul medical

  Secretarii in domeniul medical, utilizand cunostintele de specialitate privind terminologia medicala si procedurile de furnizare a asistentei medicale, acorda asistenta specialistilor din domeniul sanatatii si altor lucratori pentru realizarea de activitati de comunicare, de documentare, administrare si coordonare interna, pentru a sprijini lucratorii din domeniul sanatatii din cadrul unitatilor medicale si din alte organizatii similare de ingrijire a sanatatii.

 • COD

  COD COR 334402 - registrator medical in anatomie patologica