.

Cod COR regizor emisie


Cod COR regizor emisie

Cod COR: regizor emisie

Cod COR: 265411 - regizor emisie


Meseria de regizor emisie face parte din grupa de baza: 2654 Regizori si producatori de film, teatru si alte spectacole.

Istoria meseriei de regizor emisie

i Regizorul emisiunii este unul dintre cei mai vechi profesionisti din industria de divertisment. Meseria a inceput in anii 1920, cand regizorii au inceput sa produca programe de radio si televiziune. Acestea au fost produse in studiouri mici, unde regizorii au avut controlul asupra intregului proces de productie. Acest lucru a permis regizorilor sa creeze programe de divertisment de inalta calitate si sa le prezinte publicului. in anii 1950, regizorii au inceput sa produca programe de televiziune in studiouri mai mari, care au permis productia de programe de televiziune de inalta calitate. Acest lucru a permis regizorilor sa creeze programe de divertisment mai complexe si sa le prezinte publicului. in prezent, regizorii emisiunii sunt responsabili pentru productia de programe de televiziune si radio de inalta calitate. Ei sunt responsabili pentru alegerea si coordonarea echipelor de productie, alegerea si coordonarea actorilor si a altor personal implicat in productie, precum si pentru a asigura ca productia se desfasoara in mod corespunzator.

Model fisa de post: regizor emisie

Fisa de post pentru meseria de regizor emisie


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: regizor emisie, cod COR 265411


Grupa de baza: 2654 Regizori si producatori de film, teatru si alte spectacole

Fisa de post pentru meseria de regizor emisie include urmatoarele informatii:

Titlul postului: Regizor emisie

Departament: Emisiuni

Raporteaza catre: Directorul de emisiuni

Scopul postului: Regizorul de emisie este responsabil pentru coordonarea si supervizarea procesului de productie a emisiunilor, asigurandu-se ca acestea sunt livrate la timp si cu calitatea asteptata.

Responsabilitati:

- Coordoneaza si supervizeaza procesul de productie a emisiunilor, asigurandu-se ca acestea sunt livrate la timp si cu calitatea asteptata.
- Colaboreaza cu producatorii si cu echipa de creatie pentru a dezvolta concepte si idei pentru emisiuni.
- Planifica si organizeaza programul de filmare, asigurandu-se ca toate resursele necesare sunt disponibile.
- Supervizeaza procesul de editare si post-productie, asigurandu-se ca emisiunile sunt finalizate la timp si cu calitatea asteptata.
- Asigura respectarea standardelor de calitate si de continut impuse de postul de televiziune.
- Coordoneaza si supervizeaza activitatea echipei de productie, asigurandu-se ca fiecare membru isi indeplineste sarcinile conform planului de productie.
- Asigura respectarea bugetului alocat pentru fiecare emisiune.
- Monitorizeaza audienta emisiunilor si propune solutii pentru imbunatatirea acestora.

Cerinte:

- Experienta relevanta in domeniul productiei de emisiuni.
- Cunostinte solide despre procesul de productie a emisiunilor, de la dezvoltarea conceptului pana la finalizarea post-productiei.
- Abilitati excelente de coordonare si supervizare a echipei de productie.
- Capacitatea de a lucra sub presiune si de a respecta termenele limita.
- Cunostinte solide despre standardele de calitate si continut impuse de postul de televiziune.
- Abilitati excelente de comunicare si negociere.
- Creativitate si capacitatea de a dezvolta idei noi si inovatoare pentru emisiuni.
- Capacitatea de a lucra in echipa si de a colabora cu producatorii si cu echipa de creatie.
- Cunostinte solide despre bugetarea si gestionarea resurselor pentru productia de emisiuni.

Educatie si experienta:

- Studii superioare in domeniul audiovizual sau experienta echivalenta.
- Experienta relevanta in domeniul productiei de emisiuni.
- Cunostinte solide despre procesul de productie a emisiunilor, de la dezvoltarea conceptului pana la finalizarea post-productiei.

 • 2

  Grupa Majora 2

  Specialisti in diverse domenii de activitate

  Specialistii cu ocupatii intelectuale si stiintifice dezvolta stocul existent de cunostinte, predau in mod sistematic si aplica teorii si concepte stiintifice sau artistice ori se angajeaza in orice combinatie a acestor activitati.

 • 26

  Subgrupa Majora 26

  Specialisti in domeniul juridic, social si cultural

  Specialistii in domeniul juridic, social si cultural efectueaza cercetari, imbunatatesc sau dezvolta concepte, teorii si metode operationale ori aplica cunostintele referitoare la lege, la stocarea si regasirea de informatii si artefacte, psihologie, asistenta sociala, politica, economie, istorie, religie, limbaj, sociologie si alte stiinte, precum si la arte si divertisment.

 • 265

  Grupa Minora 265

  Autorii, jurnalistii si lingvistii concep si creeaza lucrari literare, interpreteaza si comunica stirile si informatiile publice prin intermediul mass-mediei si traduc sau interpreteaza dintr-o limba in alta.

  Artistii creatori si actorii comunica idei, impresii si fapte intr-o gama larga de mijloace media pentru a realiza efecte speciale, interpreteaza o compozitie, cum ar fi o partitura muzicala sau un scenariu, gazduiesc prezentarea unei asemenea interpretari si a altor evenimente media.

 • COR

  Grupa de baza 2654 Regizori si producatori de film, teatru si alte spectacole

  Regizorii si producatorii de film, teatru si alte spectacole supravegheaza si controleaza aspectele tehnice si artistice ale filmelor, productiilor de televiziune sau radio si ale spectacolelor de teatru.

 • COD

  COD COR 265411 - regizor emisie