.

Cod COR reglor benzi montaj


Cod COR reglor benzi montaj

Cod COR: reglor benzi montaj

Cod COR: 722303 - reglor benzi montaj


Meseria de reglor benzi montaj face parte din grupa de baza: 7223 Reglori si operatori de masini unelte.

Istoria meseriei de reglor benzi montaj

Reglorul de benzi montaj este o meserie veche, care dateaza din secolul al XIX-lea. Aceasta meserie a fost folosita pentru a asigura o fixare sigura a materialelor de constructie, cum ar fi lemnul, metalul si sticla. Reglorul de benzi montaj a fost folosit pentru a asigura o fixare sigura a materialelor de constructie, precum si pentru a asigura o etansare a acestora. Acest lucru a fost realizat prin folosirea unor benzi de cauciuc sau metal, care erau fixate pe materialele de constructie. Aceste benzi erau apoi stranse cu ajutorul unor dispozitive speciale, cum ar fi cleme, suruburi sau piulite. Acest proces a permis asigurarea unei fixari sigure si etanse a materialelor de constructie. In prezent, reglorul de benzi montaj este folosit in mod frecvent in industria constructiilor, pentru a asigura o fixare sigura si etansare a materialelor de constructie.

Model fisa de post: reglor benzi montaj

Fisa de post pentru meseria de reglor benzi montaj


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: reglor benzi montaj, cod COR 722303


Grupa de baza: 7223 Reglori si operatori de masini unelte

Titlu post: Reglor Benzi Montaj

Descrierea postului:

Reglorul Benzi Montaj este responsabil pentru asamblarea produselor prin folosirea benzi montaj. Acesta trebuie sa asigure ca produsele sunt asamblate corect si in mod eficient.

Responsabilitati:

Asamblarea produselor prin folosirea benzi montaj

Verificarea produselor pentru a se asigura ca sunt asamblate corect

Utilizarea echipamentelor si a materialelor necesare pentru asamblarea produselor

Monitorizarea si mentinerea echipamentelor si a materialelor

Respectarea procedurilor si regulilor de siguranta

Mentinerea unui mediu de lucru curat si organizat

Comunicarea cu echipa pentru a se asigura ca produsele sunt asamblate corect si in mod eficient

Cerinte:

Experienta anterioara in asamblarea produselor

Cunostinte de baza in utilizarea echipamentelor si a materialelor

Abilitati de comunicare si lucru in echipa

Abilitati de urmarire a detaliilor

Abilitati de rezolvare a problemelor

Abilitati de urmarire a procedurilor si regulilor de siguranta

 • 7

  Grupa Majora 7

  Muncitori calificati si asimilati

  Muncitorii calificati si asimilatii acestora aplica cunostinte si competente specifice in domenii privind construirea si intretinerea cladirilor, ridicarea structurilor metalice, reglarea masinilor-unelte sau fabricarea, montarea, intretinerea si repararea utilajelor, echipamentelor ori uneltelor, executarea lucrarilor specifice de imprimare si producere sau procesare a produselor alimentare, textile, din lemn, metal ori a altor articole, inclusiv a obiectelor de artizanat. Lucrarile sunt executate manual sau cu ajutorul unor unelte cu actionare manuala si al altor tipuri de unelte, care sunt folosite pentru a reduce cantitatea de efort fizic si timpul necesar pentru sarcini specifice, precum si pentru imbunatatirea calitatii produselor. Sarcinile efectuate necesita o intelegere a tuturor etapelor procesului de productie, a materialelor si uneltelor folosite, precum si a naturii si scopului produsului final.

 • 72

  Subgrupa Majora 72

  Muncitori calificati in metalurgie, constructii de masini si asimilati

  Muncitorii calificati in metalurgie, constructii de masini si asimilatii acestora se ocupa cu turnarea, sudarea sau forjarea metalelor sau prin alte metode (procedee), monteaza, intretin si repara structuri metalice grele, regleaza, asambleaza, intretin si repara masini si instalatii inclusiv motoarele vehiculelor sau produc unelte ori diverse articole din metale nepretioase. Lucrarile sunt executate manual sau cu ajutorul uneltelor cu actionare manuala ori de alta natura, care sunt folosite pentru a reduce cantitatea de efort fizic si timpul necesar pentru sarcini specifice, precum si pentru imbunatatirea calitatii produselor. Sarcinile efectuate necesita o intelegere a organizarii activitatii, a materialelor si uneltelor folosite, precum si natura si scopul produsului final.

 • 722

  Grupa Minora 722

  Forjori, matriteri si asimilati

  Forjorii, matriterii si asimilatii acestora forjeaza si bat cu ciocanul bare, tije sau lingouri din fier, otel si alte metale pentru a confectiona si a repara diverse tipuri de unelte, echipamente si alte articole, regleaza masinile-unelte pentru operatori ori monteaza si actioneaza diverse masini-unelte; de asemenea, se ocupa cu slefuirea si ascutirea suprafetelor.

 • COR

  Grupa de baza 7223 Reglori si operatori de masini unelte

  Reglorii si operatorii de masini unelte regleaza si/sau opereaza diferite masini unelte care sunt utilizate pentru realizarea de tolerante precise.

 • COD

  COD COR 722303 - reglor benzi montaj