.

Cod COR repasator


Cod COR repasator

Cod COR: repasator

Cod COR: 731826 - repasator


Meseria de repasator face parte din grupa de baza: 7318 Muncitori calificati in executarea de produse artizanale din textile, piele si materiale similare.

Istoria meseriei de repasator

Meseria de reparator a existat de-a lungul istoriei, de la inceputurile industriei. Reparatorii au fost intotdeauna necesari pentru a repara si intretine echipamente si masini, de la ceasuri si masini de scris la masini de spalat si masini de cusut. Acestia au fost adesea angajati de fabrici sau de magazine de reparatii, unde au fost instruiti sa repare produsele lor. In prezent, reparatorii sunt angajati de companii care ofera servicii de reparatii si intretinere pentru produsele lor, precum si de magazinele de reparatii independente. Acestia sunt instruiti sa repare produsele lor si sa ofere asistenta tehnica pentru a ajuta clientii sa rezolve problemele lor.

Model fisa de post: repasator

Fisa de post pentru meseria de repasator


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: repasator, cod COR 731826


Grupa de baza: 7318 Muncitori calificati in executarea de produse artizanale din textile, piele si materiale similare

Titlu post: Repasator

Descrierea postului:

Repasatorul este responsabil pentru pregatirea si servirea mesei pentru clienti. Acesta trebuie sa pregateasca si sa serveasca mesele conform standardelor de calitate si sa asigure un nivel ridicat de satisfactie a clientilor.

Responsabilitati:

Prezenta in restaurant in timpul programului de lucru.

Prezenta curata si ingrijita.

Prezenta si servirea mesei conform standardelor de calitate.

Asigurarea unui nivel ridicat de satisfactie a clientilor.

Preluarea comenzilor si pregatirea mesei conform cerintelor clientilor.

Asigurarea curateniei si ordinii in restaurant.

Asigurarea ca toate produsele sunt pregatite si servite in mod corespunzator.

Asigurarea ca toate produsele sunt pregatite si servite in timp util.

Asigurarea ca toate produsele sunt pregatite si servite in conditii de siguranta.

Asigurarea ca toate produsele sunt pregatite si servite in mod corespunzator.

Asigurarea ca toate produsele sunt pregatite si servite in mod corespunzator.

Asigurarea ca toate produsele sunt pregatite si servite in mod corespunzator.

Asigurarea ca toate produsele sunt pregatite si servite in mod corespunzator.

Asigurarea ca toate produsele sunt pregatite si servite in mod corespunzator.

Asigurarea ca toate produsele sunt pregatite si servite in mod corespunzator.

Asigurarea ca toate produsele sunt pregatite si servite in mod

 • 7

  Grupa Majora 7

  Muncitori calificati si asimilati

  Muncitorii calificati si asimilatii acestora aplica cunostinte si competente specifice in domenii privind construirea si intretinerea cladirilor, ridicarea structurilor metalice, reglarea masinilor-unelte sau fabricarea, montarea, intretinerea si repararea utilajelor, echipamentelor ori uneltelor, executarea lucrarilor specifice de imprimare si producere sau procesare a produselor alimentare, textile, din lemn, metal ori a altor articole, inclusiv a obiectelor de artizanat. Lucrarile sunt executate manual sau cu ajutorul unor unelte cu actionare manuala si al altor tipuri de unelte, care sunt folosite pentru a reduce cantitatea de efort fizic si timpul necesar pentru sarcini specifice, precum si pentru imbunatatirea calitatii produselor. Sarcinile efectuate necesita o intelegere a tuturor etapelor procesului de productie, a materialelor si uneltelor folosite, precum si a naturii si scopului produsului final.

 • 73

  Subgrupa Majora 73

  Muncitori calificati in domeniul produselor manufacturiere si muncitori tipografi

  Muncitorii calificati in domeniul produselor manufacturiere si muncitorii tipografi se ocupa cu fabricarea si repararea instrumentelor de precizie, instrumentelor muzicale, articolelor diverse, cum ar fi bijuterii sau alte articole din metale pretioase, obiecte de ceramica, vase din portelan si sticla, precum si obiecte de artizanat facute din lemn sau materiale textile, piele ori materiale similare, lucrari de tipografie si legatorie. Lucrarile sunt realizate manual sau cu ajutorul uneltelor cu actionare manuala ori de alta natura care sunt folosite pentru a reduce cantitatea de efort fizic si timpul necesar pentru sarcini specifice, precum si pentru imbunatatirea calitatii produselor.

 • 731

  Grupa Minora 731

  Muncitori calificati in domeniul produselor manufacturiere

  Muncitorii calificati in domeniul produselor manufacturiere imbina aptitudinile artistice si manuale pentru proiectarea, confectionarea, repararea, ajustarea, reglarea, intretinerea si ornamentarea instrumentelor de precizie, instrumentelor muzicale, bijuteriilor si a altor articole din metale pretioase, precum si a obiectelor din ceramica si portelan. Acestia aplica tehnici traditionale si/sau tehnici recent dezvoltate pentru sculptarea, modelarea, asamblarea, impletirea si ornamentarea diverselor articole din sticla, ceramica, materiale textile, paie, piatra, lemn si articolelor din piele.

 • COR

  Grupa de baza 7318 Muncitori calificati in executarea de produse artizanale din textile, piele si materiale similare

  Muncitori calificati in executarea de produse artizanale din textile, piele si materiale similare aplica tehnici si modele traditionale pentru a produce tesaturi, produse tricotate, brodate, tesute si alte articole de imbracaminte si articole de uz casnic, precum si incaltaminte traditionala, genti de mana, curele si alte accesorii.

 • COD

  COD COR 731826 - repasator