.

Cod COR revizor ace


Cod COR revizor ace

Cod COR: revizor ace

Cod COR: 831207 - revizor ace


Meseria de revizor ace face parte din grupa de baza: 8312 Franari, acari si agenti de manevra.

Istoria meseriei de revizor ace

asta Meseria de revizor a existat de mai multe secole, incepand cu secolul al XV-lea. in acea perioada, revizorii erau angajati de guvernele locale si de stat pentru a verifica conturile si documentele financiare ale diferitelor entitati. Acest lucru a ajutat la prevenirea fraudelor si a asigurat ca banii publici sunt folositi in mod corespunzator. in secolul al XIX-lea, profesia de revizor a evoluat, devenind mai specializata si mai complexa. Acum, revizorii sunt angajati de companii private si publice pentru a verifica conturile si documentele financiare si pentru a asigura ca acestea sunt in conformitate cu legea si cu standardele contabile. De asemenea, revizorii ofera consultanta si asistenta in domeniul financiar si contabil.

Model fisa de post: revizor ace

Fisa de post pentru meseria de revizor ace


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: revizor ace, cod COR 831207


Grupa de baza: 8312 Franari, acari si agenti de manevra

asta fisa de post trebuie sa contina:

Titlu: Revizor

Descrierea postului:

Revizorul este responsabil pentru efectuarea de audituri financiare si contabile, precum si pentru furnizarea de informatii si recomandari pentru imbunatatirea proceselor de afaceri. Acesta trebuie sa verifice si sa evalueze informatiile financiare si contabile ale unei organizatii, sa identifice si sa raporteze orice nereguli sau probleme.

Responsabilitati:

Efectueaza audituri financiare si contabile si verifica informatiile financiare si contabile ale unei organizatii.

Identifica si raporteaza orice nereguli sau probleme.

Analizeaza si evalueaza informatiile financiare si contabile ale unei organizatii.

Furnizeaza recomandari pentru imbunatatirea proceselor de afaceri.

Monitorizeaza si revizuieste procedurile de control intern.

Prezinta rapoarte si recomandari pentru managementul organizatiei.

Asigura conformitatea cu reglementarile si legile aplicabile.

Asigura respectarea standardelor de contabilitate si raportare.

Cerinte:

Diploma de licenta in contabilitate sau dom

 • 8

  Grupa Majora 8

  Operatori la instalatii si masini; asamblori de masini si echipamente

  Operatorii la instalatii si masini, asamblorii de masini si echipamente actioneaza si supravegheaza masini si echipamente industriale si agricole la fata locului sau dirijeaza de la distanta prin telecomanda, conduc trenuri, autovehicule, utilaje si echipamente mobile sau asambleaza produse din parti componente, conform specificatiilor si procedurilor precizate. Activitatea desfasurata in principal necesita experienta si cunoasterea masinilor si echipamentelor industriale si agricole, precum si abilitatea de a face fata vitezei de functionare a masinilor si de a se adapta la inovatiile tehnologice.

 • 83

  Subgrupa Majora 83

  Conducatori de vehicule si operatori la instalatii si utilaje mobile

  Conducatorii de vehicule si operatorii la instalatiile si utilajele mobile conduc trenurile si autovehiculele sau actioneaza si supravegheaza masinile si echipamentele industriale si agricole ori executa sarcini specifice la bordul navelor si al altor ambarcatiuni de apa.

 • 831

  Grupa Minora 831

  Mecanici de locomotiva si asimilati

  Mecanicii de locomotiva si asimilatii acestora conduc sau asista la conducerea locomotivelor pentru transportul de pasageri si de marfa, isi asuma raspunderea si iau masuri de protectie a trenurilor de marfa in timpul calatoriilor, controleaza circulatia traficului feroviar prin actionarea semnalelor, asigura deplasarea materialului rulant si a trenurilor in statiile de triaj, pregatesc trenurile de tractiune (pentru remorcare) in mine si dirijeaza/controleaza circulatia acestora.

 • COR

  Grupa de baza 8312 Franari, acari si agenti de manevra

  Franarii, acarii si agentii de manevra isi asuma raspunderea si iau masuri de protectie a trenurilor de marfa in timpul calatoriilor, controleaza circulatia traficului feroviar prin actionarea semnalelor, asigura deplasarea materialului rulant si a trenurilor in statiile de triaj, pregatesc trenurile pentru tractiune (remorcare) in mine si dirijeaza/controleaza circulatia acestora.

 • COD

  COD COR 831207 - revizor ace